Puiuti de Randunici 2008!! (328)
Raspunsuri - Pagina 17
tonic spune:
O zi buna si de la noi!
Cum facem, ne mai vedem pe undeva?
Ai mei cei mari au plecat deja ca incepea concursul la 9.30, dar ajungem noi cumva daca suna adunarea, numai sa ziceti.
Ramo sa stii ca eu l-am vazut pe Andru la 1 noaptea
, a mers bine si la seminte de care-mi era pofta de vreo trei luni si am luat acum si mananc noaptea, pe ascuns, sa nu ma prinda copilul
Am scris atunci, dar cred ca de somn am apasat gresit ca m-am uitat in urma si nu era mesajul. Lupta lui cu caciula mi-e f cunoscuta doar ca la noi e de la inceput si nu prea sta cu ea pe cap, dar nici caciulite asa dragute nu i-am gasit, iar de prins sub barba nici vorba, ca se gatuie cu ea!
Luny la noi la colt avea manusi si bleu si alte culori potrivite pt baieti. Vezi ca mi-a zis al meu ca la Vitan la piata fac Mega Image
nu mai e piata, daca ajungi zi-mi si mie daca mai sunt magazine, ca unele aveau lucruri f bune.
Kya, Naty cine mai vrea, ziceti o ora ceva sa ma organizez, ca altfel iar adoarme balaurul si raman cu ochii in soare.
Acum eu scriu si el si-a descheiat capsele de la pijama si s-a dezbracat, urmeaza chilotii
. Gata ca a ajuns la putza si (p)fund.
Fug sa-l spal!
mimonix spune:
Vladutz si-a inceput ziua cu GHICI?=ICI?
preluat de la Teo...ce-am mai ras 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
Tonic, tocmai ce vroiam sa ma duc la piata dupa manusi
..cred ca ma duc sa vad ce-i p-acolo, sa se culce Mateiu intai..
daca ne vedem, ce ziceti de ora 4?...si in ce parc?..IOR, Carol, care cum spuneti?..sa fie pe la mijloc..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Noi iesim si acum, ca e soare, mai tarziu mi-e ca se lasa ceata iar, ca ieri si mie mi-e cam rau de la ea.
Daca iese cineva acum mai spre pranz, dati un semn. Oricum iesim si d.a., dar stam mai putin ca se si intuneca repede.
natynic spune:
mai fetelor, stati sa ne intelegem, eu ma refeream la ce era pe site-ul ala...caci asa, iarna trecuta la Predeal am vazut de inchiriat o multime de saniute simple de plastic, cu un "reductor" pus (ceva gen leaganele de bebei, cu curele de fixare si tot; si cu sfoara de tras) in care erau pusi bine mersi copii de 1 an. Eu una vreau, daca VA FI zapada, sa o plimb nitel in parculetul de langa casa, care are si damburi mici, in niciun caz nu sa ii dau drumul pe derdelus
. Asa ca la ceva de genul asta ma voi orienta si sigur gasesc in Carrefour sau in Real, daca nu chiar in Piata Moghioros la tarabe cu cateva sute de mii, nici nu ma gandesc sa investesc mai mult.
Ioana, dar daca ati plati-o suplimentar pe bona sa stea cu David cat sunteti plecati?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
v-am spus ca Mufa a capatat elan creator cu markerele, pe mobila?
spuneti-mi si mie cum s enumesc cariocile alea care se spala uor si nu pateaza, cine are? parca Mimo?? si de unde le-ati luat?
Iubirea mea,
luny spune:
..as fi iesit si eu cu voi, Catalina, dar baietii mei se culca amandoi acum...apoi papam si iesim.
naty la fel vreau si eu sa fac cu sania..daca o fi cazul..
in ce parc, la ce ora, am intrebat si mai sus...ora 3-4 e ok?
Iubirea mea,
tonic spune:
Ramane sa hotarati si in functie de vreme ne vedem acolo.

am plecat sa schim putiferul si apoi sa iesim afara .
luny spune:
Kya cu Mimo se intalnesc acum la Circ..eu am vrb cu Kya si mai trage si ea o tura dupa masa, cred ca in Carol, asa ca daca aranjeaza pe cineva ora 4, sa dea un semn.
Iubirea mea,
blankar spune:
mama ma si de infectii
bineinteles ca e infectie ca nasul meu e deja
format e enterococus fecalis

acuma cred ca schimbam zinnatul pe augmentin(din experienta
zic si eu)
sa aveti un week end mai placut decat al meu
nu am chef de nimic
va pup