Puiuti de Randunici 2008!! (328)
Raspunsuri - Pagina 16
mimonix spune:
Am dormit
M-am trezit si am vazut ca va uitati dupa saniute
Am sarit ca arsa si m-am dus la geam crezand ca a nins ! M-ati pacalit 
Eu am reale emotii cu sania caci daca in carut nu-i place sunt aproape sigura ca nici in sanie nu-i va placea. Si parerea mea este ca sania cu spatar si curea nu-i o ideea grozava pentru ca ii va vedea imediat pe ceilalti cu stau pe burta si va vrea si el
Sau oricum, nu la banii aia , fereasca Dumnezeu!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Votez varianta Ioana
, excelenta idee! Si daca trebuie musai asigurat, poate fi legat cu un fular in fata, ca la leagan ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
numeioana spune:
Mimo, gand la gand!! Anul trecut Tudor, varul, a stat in spate si David in fata lui, legati cu un fular, cand am facut o escapada la Azuga dupa Revelion
. Si din cate am vazut eu atunci pe partie, nu prea se mai sta pe burta... ci in fund
... Si se iau niste trante!!!![]()
Mai, dar voi vreti sa ninga asa repede??? Eu nu ma grabesc deloc!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Vroiam sa ii spun Kyei ca si eu tot Happyderm folosesc dimineata. E singura crema pe care o folosesc si imi place fff mult si cum miroase si cum intra in piele...![]()
Aaa, am o problema... I s-a rupt husa de la scaunul auto lui David. Cred ca de cat am spalat-o si apoi de cat il frec cu fundul de partea pe care il bag in masina. Ca de fiecare data cand il pun pe scaun ating bucata asta care s-a tocit rau si s-a sfasiat efectiv...si a ramas doar buretele. Vreau sa-i cumpar altul si am pus ochii pe unul la Selgros (Chicco Neptune - e vreo 4 milioane si ceva, pe net e 6 milioane), dar pana in ianuarie nu se pune problema sa-i cumpar din motive de economie sau criza, cum sa-i spun?!
Ma gandeam sa-i iau o husa din aia de bumbac universala sa i-o pun peste scaun, dar pana si bucata aia de carpa costa peste un milion
...
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Acum sa va spun, povestile de ieri (cea a lui Sov cu portofelul dar mai ales a doamnei de la Mall) m-au lasat fara cuvinte
E legea junglei in tara asta , scapa cine poate
Numai Dumnezeu stie de cate ori am fost eu singura cu copilul cu masina si de fiecare data cand il asigur in scaun am senzatia ca cineva "misca" in spatele meu! KKT de parcare cu plata si camere video de supraveghere 
De povestea cu spitalul nu mai zic nimic, e infiorator de oricare parte a baricadei ai fi, probabil numai acolo SUS (la minister) nu se vede, nu se aude
Eu de multe ori ma intreb cum or dormi oamenii aia linistiti noaptea, dar uite ca se poate
Din nou, legea junglei!
Referitor la ingrijirea tenului, sunteti fantastice. Am notat/retinut tot si sper sa nu uit repede
, cochetaria asta e in sange sau nu e...si cum eu sunt prea comoda si ma tratez cu eclere mai am niste ani lumina pana la cochetarie
Dar varsta nu ma lasa, ar trebui sa ma mobilizez si sper sa pot 
Vroiam sa mai zic ceva la capitolul "cum mananca bebeii" Eu am un exemplar care mananca f bine, in scaunul de masa, cu niste piese de lego pe care le invarte in mana pana termina. Masa dureaza 5 minute (un castron plin) DAAARRR mananca numai ce-i place
Deci pica varianta ca nu stiu copiii cum e cu gustul mancarii. Al meu e inzestrat cu extrasimturi, nu mananca nici macar nu gusta, daca mancarea nu-i miroase lui bine. Am incercat sa-i dau praz cu masline, nici n-a vrut sa guste
Tocanita cu ciuperci , nici vorba
Ciorba cu bors ,ioc ! Dar supa de pui cu galusti, ficatel cu cartof, peste si multe altele le mananca dintr-o suflare. I-am invatat secretele si merge! Dar n-a fost usor ![]()
Acum plec la datorie...va doresc un weekend placut!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Olgutzika spune:
Neata!
Mai, cu teoria gustului mancarii spusa de mine: se referea strict la Sophie, despre care cred eu ca mananca NUMAI de foame, atat cat are nevoie. Eu mananc si pentru ca imi place mancarea, gustul si textura ei, la ea nu cred ca sunt alte motive decat foamea. Cum sa nu stie copiii cum e ala gustul mancarii? Ea si din ce ii place, mananca putin, cat sa isi ostoiasca foamea, la ce nu ii place nu deschide gura a doua oara! Despre asta vorbeam...
Weekend placut tuturor!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
luny spune:

minunat inceput de zi, Mufa mi-a zis 'mama Anca', cu 'n' cu tot:)))l-a auzit pe ta-su
naty noi nu avem asociatie, nu platim intretinere, fiecare plateste individual ce consuma...si costurile ies mai mari ca la bloc normal
iar cu sania, nu am milioane de dat, asta e...dar aia pe care ai pus-o tu, nu cred ca e safe deloc, e ptr copii mari! varianta Ioanei e chiar ok, cu spatarul ala!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Eu nu am vrut sa mai deschid subiectul despre portofel sau intamplarea de la Mall... Sunt mahnita de tot ce se intampla in tara asta...si mai mahnita pentru ca nu ma simt in stare sa plec si 99,9% nu m-ar face nimic sa o parasesc... Si atunci nu stiu ce se va alege de noi...
Dar sa fim sanatosi si le-om duce toate...
Si David mananca numai ce ii place, dar aproape orice... pe cand varul mai mare mananca doar pentru ca il obliga mama-sa, ca daca ar fi dupa el nici foamea nu l-ar face sa ceara putina mancare
Deci din nou, sunt copii si copii...
numeioana spune:
N-am uitat ca trebuie sa multumesc fetelor care ma incurajeaza ca nu e nimic rau cu David... Eu sunt convinsa ca nu e nimic rau, doar ca sunt ff nerabdatoare sa zica si el, sa ne strige, sa ne spuna ce il doare... Dupa nu stiu cate nopti dormite bine in ultimele 2 nopti s-a trezit iara...si tot imi arata ca vrea ceva...eu nu inteleg ce, el plange ca nu-l inteleg... E ff greu!! A iesit si cea de-a 5-a masea si ne linistisem, acum a spart cea de-a 6-a...
Cred ca-l supara noaptea...
Nu mai stiu daca am scris aici ca nu i-a iesit nimic la coproparazitologic, asa cum ma si asteptam...Pur si simplu e o faza care sper sa treaca repede...
Ieri a aflat randunoiul ca pe 30 noiembrie s-ar putea sa plece 5 zile in Franta si tare m-as duce cu el, dar ce fac cu David?? Ca daca era vara, toamna, il luam...dar asa?? Si cu cine il las??
Cred ca trebuie sa sar peste...si tare mi-ar fi placut sa ma plimb si eu pe unde a fost Tuchi... si sa beau un ceai la Mimmo![]()
Tonic, multumesc
luny spune:
ioana eu te inteleg..ti-am mai spus ca si Muf mai face asa noaptea, se plimba prin casa, plange si arata ceva si nu stiu ce.Si el s-a trezit iarazi noapte maraind, de vreo 3 ori, la 4 insa a adormit mai greu nitel, cu mine in pat..in rest, sunt sigura ca sunt bine copii nostri, e doar o etapa..trecem noi si peste asta..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!