Puiuti de Randunici 2008!! (328)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of, Blanka, imi pare rau. Asta nu sta de obicei in fecale? Din curiozitate, voi il spalati la fundulet la kk sau il stergeti cu servetele umede? Ca ar fi o idee sa il spalati, daca nu faceti asa, ca sa eliminati orice posibilitate de infectare. Zic si eu, poate te ajuta. Sa treaca repede!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

da Nico il spal ,si el face pe wc,dimineata dupa lapte
si dupa masa de pranz
de foarte putine ori s-a mai intamplat sa faca in scutec
dar degeaba ca el e predispus orice a-si face
eu am asa un feeling ca mai are reflux
dupa ce ii trece infectia asta clar il duc la cisto,nu
mai stau pe ganduri
data trecuta mi-a zis dr. ca trebuie sa treaca 3 luni
de la infectie sa facem cisto dar cum noi nu rezistam 3 luni fara
infectie
acuma a zis ca macar 1 luna sa treaca
numa bine de sarbatori ne distram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Noi am fost in IOR! Soare mult si copii pe masura, dar nu ne-am intalnit cu nimeni cunoscut. Poate alta data!

Luny marca de carioci era Crayola. DAr orice produs pe care scrie washable e bun, si in Carrefour au unele, marca lor destul de bunute si ok la pret. Eu sunt cunoscatoare ca Antuca e pasionata de desen si sunt as la culori, carioci, acuarele& co. Vezi ca si in Titan jos la papetarii erau multe de genul asta cu pret ok, nu obligatoriu marci cunoscute. Antuca a avut unele de scris pe haine, super faine, si acum avem tricouri decorate de ea!

Mergi la inceput

Of, Blanka ce rau imi pare, prin cate ati mai trecut tu si Eric! Sanatate multa si sa-i dati cat mai repede de/in cap infectiei.

Mergi la inceput

Acum am citit ca fetele s-au dus la Circ!
Daca stiam veneam si noi, dar la mine se incarca greu forumul si imi apar mesajele noi mai tarziu.

Mergi la inceput

Valentina ma bucur ca tu si burtica sunteti bine, imi pare rau de conjunctivita lui Matei. Culmea e ca si vecina mea se plangea ca a facut, noroc ca nu a luat si cea mica, cred ca a fost ceva in aer. Sper ca sunteti deja mai bine si ca nu veti avea pb nici cu TBC-ul. Nu inteleg de unde incidenta asta crescuta de cazuri cu TBC, anul acesta am auzit de 6 persoane numai la mine in anturaj si vb de persoane educate, cu viata normala, deci e clar din contact cu bolnavii purtatori de virus.
Felicitari pt condus, esti un exemplu si pt mine. Eu dupa ce ma intorc la serviciu ma apuc si de scoala, doar sa fie mai spre primavara, sa nu dau examen cand e frig.

Gudinde am luat colac, vii?
M-ai bagat in groaza cu mesajul ala, e pe bune, i s-a intamplat unui cunoscut al tau? E adevarat ca fauna de la Mall din ultima vreme e tare ciudata, eu merg in general in prima parte a zilei si evit w-endul, dar in w-end e jale. Am fost sambata trecuta cu Antuca sa ne consolam ca n-am ajus la intalnire si m-am gandit imediat la ce-a zis Mimo despre asta. Noroc ca noi nu stam decat prin Diverta, Debenhams, Mark&spencer,rareori mancam ceva si apoi acasa. Libraria e locul nostru, ca altfel nici nu calcam pe acolo.

Ma duc sa pap niste cioco de casa, vrea cineva? E tare buna, de la nasii Antoniei, mama lui e bucatareasa vestita in Campulung Moldovenesc
Poate cand ma intorc mai zice cineva ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

mersi Cata!
vreau eu cioco ca sunt deprimata
uite asa ma ingras eu cand sunt stresata!
ati mai vazut asa ceva ?
sa te ingrasi cand esti stresat?
asa sunt eu
cand sunt stresata incontinuu mananc,
mai ales cioco
cand l-am operat pe Eric am pus pe mine 4 kile
intr-o sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Abia acum am citit ca v-ati intalnit in Circ, am zis si eu inca de aseara ca poate ma anunta cineva dar nu...Oricum dimineata nu as fi putut veni; Tanta a sunat si m-a rugat sa mai vin la ea cu Iulia ca se simte rau, mai are putin de trait si nu mai poate de dorul ei. Saraca abia se tine pe picioare, deja scuipa sange...in fine, imi dau lacrimile cand povestesc. Asa ca dimineata s-a dus parcul pt Iulia, acum inca doarme si mai traziu deja se face frig iar eu sunt cobza. Sa vedem maine ce program ne facem, dar oricum pt mine e clar o perioada in care nu iese nimic la capitolul odihna, destindere si de-astea...Poate de-asta nici nu mi se cauta compania, zic si eu.
Fetelor, Simo n-a mai venit in Buc ca erau amandoi baietii raciti, acu-s mai bine dar a racit ea. Sanatate, Simo!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty imi pare rau de perioada grea, imi dau seama ce e in sufletul tau!
Nici eu nu am stiut ca se intalnesc fetele, asa ca nu m-am mai dus la Circ, m-am dus in IOR ca e mai aproape, dar sa stii ca eu vreau sa va vad, mai ales ca nu cred ca am vazut-o pe Iulia umblareata. Nu cred ca te evita cineva, doar ca nu s-au legat lucrurile.
Poate hotaram ceva pt maine, dar sa stim exact ca daca o lasam pe ultima clipa ba nu merge netul, ba forumul!

Simo multa sanatate tuturor!

Blanka ti-am pastrat cioco, cand vii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tonic , asa e. E doar o cinjunctura in care...sunt numai pt altii si parca pe mine nimeni nu ma menajeaza/rasfata/whatever...
Am si eu o intrebare: cele cu masina-sunteti tot la scaunul auto pt 0-18 kg sau la 9-36? Deci...Iulia nu mai incape! Am scaunul din dreapta fata tras la maxim in fata si ea tot impinge cu picioarele in spatar. Ori ii mut scaunul pe centru in spate (ceea ce e cam aiurea daca e sa am alti pasageri in spate, ca ocupa mult loc) sau...sa-i iau altul. Si eram curioasa daca alea pt copii mai mari sunt mai putin voluminoase, puse in masina; din poze vad doar ca-s cu spatar mai inalt, dar or fi si mai "subtiri"?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput