Ce parfumuri va plac? (21)
Raspunsuri - Pagina 9
anne16 spune:
Sali, poti sa o pastrezi.
Eu sunt proaspata posesoare a Tom Ford:
www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-1018.html" target="_blank">black orchid si www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-Voile-de-Fleur-1819.html" target="_blank">black orchid voile de fleur![]()
de black orchid
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne16 Sali, poti sa o pastrezi. Eu sunt proaspata posesoare a Tom Ford: www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-1018.html" target="_blank">black orchid si www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-Voile-de-Fleur-1819.html" target="_blank">black orchid voile de fleur de black orchid![]() |
sa le porti cu placere! inteleg ca a fost dragoste la primul mirosit cu black orchid, dar de celalalt nu zici nimic?
Clarisss spune:
sali, culoarea eL'ului aduce cu marea neagra... cand e verde
. no, acu' serios, L nu are nimic albatrui, eu il vad smarald'os. am cateva poze cu sticla mea, daca vrei zici si iti trimit pe mail.
ce ma bucur ca l'ai primit! sa il porti cu placere dar si eL sa te poarte la fel.
ador parfumul asta dar e prima si singura mea escapada in lumea "lipicioselor". e singurul dulce langa care am putut sa raman.
n'am mai intrat de cateva zile, Lolita Midnight a ajuns la tine? ai scris ceva despre ea? ia sa ma duc prin urma sa citesc.
luni imi ajunge si mie ange ou demon. atata m'am (raz)gandit ca pana la urma am comandat varianta tender si acu' plang dupa original. clasic pt mine. imi plac amandoua teribil d emult, tender'ul e la baza ca originalul doar ca putin mai floral la inceput, este extraordinar de presistent desi e edt. tine de pe o zi pe alta.
hahhaha, ma incurajez singura.
ati gasit cumva creed'uri la preturi mai convenabile?![]()
sali spune:
| citat din mesajul lui Clarisss sali, culoarea eL'ului aduce cu marea neagra... cand e verde Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
deci e retusat cu photoshopul
hai ca ti dau mailul in Pm,sa nu deranjam.
Midnight nu a venit, aseara la telefon babanu m-a intrebat inca o data , candid, cui sa o trimita, mie sau lui teo.
sali spune:
parfumatelor, am o veste proasta: babanu nu mai ia nici o comanda pe 1st. dar am si o veste buna,in acest caz: au crescut preturile pe 1st, sunt la nivel de big si fragrancex.
nu stiu daca la toate , eu m-am uitat la vreo cateva , pe care le comandasem si cand sa mi fac inca o data socoteala finala, nu stiam de ce imi iese asa mult fata de cat stiam eu.
manucu, sper ca ti-a ajuns ALIEN-ul!
geniest, rabdare si tutun, ca vine si al tau !
dana, am primit doar o parte din comanda aceea mare , astept si restul ! ai rezistat tentatiei de a deschide cutia cu L ?
geniest spune:
Sali tu pui sare pe rana...![]()
Ma chinuiesc de 2 zile sa dau de babanu...cand sunt eu online nu e el, cand e el..nu sunt eu...Nu stiu cum rezistati voi...
Intrebare: ati mirosit Ange ou Demon - Le secret ? Este aparut anul asta si as fi vrut sa stiu cum miroase (si-l doreste o prietena)..
O zi buna si o
savuroasa....
geniest spune:
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=100&kk_id=1392&start=18&limit=9
Parfumatele din vest, cunosteti ceva despre site-ul de mai sus ??? E ok ??
sali spune:
| citat din mesajul lui geniest Sali tu pui sare pe rana... Ma chinuiesc de 2 zile sa dau de babanu...cand sunt eu online nu e el, cand e el..nu sunt eu...Nu stiu cum rezistati voi... |
.....cu antrenament, cum altfel ?
e ca la patinaj artistic....cand te uiti la TV din fotoliu zici ca oricand poti fi katarina witt dar daca iti pui patinele ....hm!
asa si cu babanu....cand scriam pe aici ca nu mai poooooooot sa astept paream poate prea surescitata cu nervii

Clarisss spune:
| citat din mesajul lui geniest Intrebare: ati mirosit Ange ou Demon - Le secret ? Este aparut anul asta si as fi vrut sa stiu cum miroase (si-l doreste o prietena).. O zi buna si o savuroasa.... |
eu am incercat toate ange'urile iar asta nu mi'a placut. nu e oribil, e doar fara personalitate, suav si trecator fara sa lase urme.
imi place f mult originalul pt "intunericimea" din el; le secret este mult prea floral si discret(mi se pare mie) pt un ange.
o zi inmiresmata sa aveti!

Clarisss spune:
(nu mai dau sus edit)
de asemeni mi'a placut mult si varianta asta de ange ou demon, aparuta in martie 2009:
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Harvest-2008-Ange-ou-Demon-Jasmin-Sambac-5726.html
si uite asa mi'am amintit iar de 2 parfumuri de pe lista secreta. of!