Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Hai ca incep si eu...nu reusesc sa dau de babanu'...I-am trimis invitatie pe mess si nimic...pe site nu am reusit sa intru....

Oricum, multumesc frumos Sali incerc in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

iulia, al meu era mov si retin ca si ce am testat edp era tot mov.

Fetelor, cand mergeti la testat parfumuri sa cautati si Femme De Montblanc sa-mi spuneti ce culoare are apa de parfum si apa de toaleta.

Apa de toaleta este mov si nu cred ca e posibil ca edp sa fie verzuie.
Vezi ca poate ai testat Escada Signature !

Sunt sigura ca nu era Escada Signature. Am testat eu multe parfumuri, insa imi aduc bine aminte ca am testat Femme De Montblanc. De cand l-am vazut pe raft si m-am dus sa-l testez am ramas uimita de culoarea apei de parfum pentru ca am citit despre el pe fragrantica si am vazut ca edp e mov.

Saptamana asta o sa vin cu impresii despre Boudoir. :)

nepotica mea

Daca nu era nici Escada Signature ( era o gluma, desigur! ) atunci nu mai ramane decat o varianta: era verzui pt ca era stricat !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Hai ca incep si eu...nu reusesc sa dau de babanu'...I-am trimis invitatie pe mess si nimic...pe site nu am reusit sa intru....

geniest, se poate?
Pai noi asteptam cu zilele un reply iar tu vrei sa-ti raspunda in decurs de cateva ore ?
Daca imi ziceai ca deja ti-a raspuns, as fi devenit geloasa!

Am facut o sedinta de spiritism si l-am gasit ! am si eu metodele mele.
Seris acum: geniest, tocmai am vb cu babanu la telef . si l-am intrebat pt tine daca mai este in stoc ALIEN-ul. Ai noroc, este. I-am zis ca o sa-i dai mail sa ii spui ca il vrei, etc.
E bine?
daca mai e ceva de intrebat despre asta , oricand, aici sau in PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

Citat:

geniest, se poate?
Pai noi asteptam cu zilele un reply iar tu vrei sa-ti raspunda in decurs de cateva ore ?

Seris acum: geniest, tocmai am vb cu babanu la telef . si l-am intrebat pt tine daca mai este in stoc ALIEN-ul. Ai noroc, este. I-am zis ca o sa-i dai mail sa ii spui ca il vrei, etc.
E bine?

sali, esti de milione

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Chiar asa. Asemenea tenacitate, mai rar. Te invidiez.
Am descoperit de ce nu pot accesa site-ul lui babanu'...e virusat..frumusete de trojan si nu ma lasa antivirusul...
Il abordez pe e-mail.
Chiar acum.

Multumesc frumos, Sali !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

Citat:

geniest, se poate?

E bine?

sali, esti de milione

ei, nici chiar asa.....! fac si eu ce fac toate parfumatele pe aici.....tu ai trimis Estee Lauder la roseselavie, clarisss mi-a trimis mie esarfa cu L, eu am gasit Alien pt geniest, iulya i-a dat un branci virtual lui babanu sa aduca mai repede Midnight pt mine si teo, care teo s-a dus special pt mine in mall sa incerce PRADA , rose mi-a trimis mie ....multe si pretioase ......sper sa am multe exemple din acestea in continuare!

ca sa nu mai spun ca tu mi-ai dat BALENCIAGA, parfum care ramane No 1 in colectie, macar pt capacul de care m-am interesat cu atata disperare !

Mergi la inceput

Fragonard, D'Orsay ,Molinard, Juliet has a gun, Caron.........pentru toate parfumatele !
http://www.beautik.ro/produse.php?categorie_id=1

teo, sunt convinsa ca pui ochii pe ceva , nu cu mult timp in urma ai luat hotararea eroica sa treci in alta clasa de parfumuri, lasand in urma floral/fructatele noastre de toate zilele. Un pas a fost facut( sa zicem) cand ai luat Black Orchid dar artileria grea in materie de parfumuri abia asteapta sa fie scoasa la bataie.

Juliet has a gun....ma intriga denumirea, se potriveste cu firea mea razboinica dar si cu locul meu de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Merge groaznic de greu forumul am scris un mesaj si nu a mers. Trebuie sa copiez ce am scis, sa inchid pagina, deschis din nou, ce mai, o aventura.
Ma gandeam ca fac parfumatele azi, numai sali e prezenta ai primit pachetul imens de la babanu?

Azi mi-a trimis esentedelux L la 50 ml si nu la 30. Sper sa nu-l deschid ( e pt cadou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
sali on 02/11/2009
anne16, nu ai mai zis nimic de mostrele acelea, cum ti s-au parut Touble si Sisley ?

Trimite-mi datele pe PM, iti fac cadou monstrele

Sisley, l-am trecut pe lista lui

Mergi la inceput

Parfumatelor, e adevarat vorba aceea cu " ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample".
Mi s-a intamplat. Am L de Lolita !
Vorbesc / tanjesc pe aici dupa el de o luna si de azi l-am primit. A venit singur la mine, fara sa misc un deget.

Singura chestie care ma intriga este ca sticla nu are deloc acea culoare albastru care se vede in poze peste tot. Ma rog, sticla propriu zisa ar fi ea albastruie dar lichidul este asa, ca un ceai de plante, galben, verzui, maroniu.
Asa-mi trebuie, ca am ras de iulya ca i s-a stricat Femme de Mont Blanc in sticla, in loc de mov a dat-o in verzui.

Nu am dubii privind originalitatea( inteleg ca ar fi din mall din Pitesti) , ar fi si greu de imitat, are acea floare de coral sapata in sticla, are L-ul, are plasa metalica aurie in jurul pulverizatorului,toate zdranganelele sunt la locul lor, miroase super.
Pe piele ca pe piele dar pe haine este o nebunie.

clarisss, help, L-ul tau este turcoaz/ albastru sau asa, mai galbejit, ca al meu?

dana, !

anne16, bine ca ti-a trecut raceala!
Pe bune sunt curioasa cum este Sisley....Trouble nu ar fi nevoie sa mi-l trimiti , mai am si eu vreo 90 de ml!
Trimite-mi mostra s-o miros si ti-o inapoiez a doua zi!

O bursa de Craciun a parfumurilor (la schimb sau la vanzare ) nu organizam ? Incepand de pe acum ! Parca mi-as mai clati si eu simturile si in altceva decat am acum!

Mergi la inceput