Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna parfumatelor,

Am primit Casmir de Mihaela. L-am primit de la o prietena draga care m-a auzit ca mi-l doresc si a complotat cu tipul de pe esentedelux si mi l-a cotodorisit de ziua mea. Asa ca de Craciun am parfum, restu' oi vedea eu.

Altfel, m-am dat azi cu el. E prea matur pentru vremea de afara, ca e soare si frumos. E dulce, intr-adevar, si nu floral. Acum recunosc ca azi, dat fiind ca e mai cald afara, as fi preferat mai mult un floral vanilat, dar una peste alta imi place.

Nu ii pun inca pozitia in top, trebuie sa il mai folosesc sa hotarasc locul.

Sali sa stapanesti sanatoasa L de Lolita, indiferent de culoare. Spune mai multe despre el in comparatie cu Lolita clasic?! Iaca ca te catodorisesti cu 3 Lolite pana la urma ai batut pe toata lumea la Lolite in dotare

Dana spre ce te mai orientezi, ca nu ne-ai spus?

Am recomandat Lolita mea(2008) pentru o prietena sa o dea cadou pentru cineva de 53 ani - o tipa f finuta de altfel, destinatara cadoului. A avut de ales intre Lolita mea si Lanvin -eclat nu mai stiu cum, o sticla ce se regaseste intr-o cutie transparenta. Oare oi fi recomandat bine, am luat de baza doar descrierile de pe fragnatica.

La bursa, urmaresc cu interes ofertele voastre. Eu nu am inca "de dat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Sunt posesoarea unei Lolita Lempicka L, primta cadou de la sotul meu sapt. trecuta, care imi da o dispozitie extrem de buna, interesant, nu? Insa nu l-as folosi in sezonul de vara, este prea dulce.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest, fara tutun a nu e bun sali, sali si pt tine un

Carmena, mie nu imi place Lanvin Eclat d'Arpege
Sa te bucuri de casmir, cum la voi e soare? la noi ploua cu galeata. Acum poti sa treci alt parfum pe lista pt Craciun

Te orientat, ma orientez spre...lego, toata casa e plina, calc pe piese, dar e marea pasiune a fiului meu.
Astept L de la lolita pt cadou, desi nu sunt sigura ca nu il deschid, daca dau atacul la el e doar vina voastra Ma mai gandesc la Hypnotic Elixir, dar de cate ori l-a cautat baiatul de la esente, nu l-a gasit, mi-a placut si Incredible Me.

Pun la bursa si Kenzo-Jungle, 100 ml, EDP, 7-8 ml consumati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Dana azi e soare in Bucuresti, e o vreme primavaratica asa
In consecinta, am recomandat bine Lolita 2008 pentru cadou, retin ca ai spus ca ti-a placut cand l-ai mirosit?!

Incredible me eu il am de pe esente. Cum ziceai ca iti place catifeaua mai demult, cel putin asa retin, era imposibil sa nu-ti placa Incredible Me. Eu personal de cand m-am mai schimbat in materie de pafumuri datorita voua, evident, am observat ca mi-am mai schimbat si preferintele vestimentare- acum visez pentru revelion la o rochie de catifea verde smarald sa vad io de unde ma catodorisesc cu una

Daca aduce tipul de la esente Hypnotic Elixir sa-mi spui si mie Dana, te rog.

Sali cum e cu Lolitele, nu mai scoti nasucul din ele????

Mergi la inceput

Carmena, taci chitic, nu spui ca ai Incredible me? La raport cu lista de parfumuri. Nu il treci la bursa?
Am o rochie de catifea verde smarald, am facut-o acum 2 ani pt Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

la mine azi e o vreme de sfarsit de martie, inceput de aprilie....parca e primavara. de vreo 2 zile abia am aruncat din geanta ochelarii de soare si acum o sa mi lipseasca....asadar , meteorologic, nu prea am nimerit-o azicu L de lolita, cum zicea si carmena cu Casmirul....

L de Lolita e fain dar nu are sansa s-o detroneze pe Lolita clasica, cred ca nici macar s-o ajunga.
Nu are nimic intepator ca Lolita normal, este vanilie si scortisoara, scortisoara si vanilie. Delicios, cum am spus , nu asa puternic cum am crezut si nu atat de receptor de complimente ca Lolita normal.
L e de fapt un parfum care cred ca starneste mai mult mirare legata de modul in care un parfum reproduce asa de bine mirosul de prajituri. Si bineteles ,pofta !
Dupa cateva ore bune de purtat,m-am dat azi la 8 cand am plecat, parca parca un pic mi s-a lasat greu la fiere/bila, etc, ceea ce cu Lolita normal nu am patit, dimpotriva, din acela vroiam more and more!

[b]dana[/b], iar ti-a picat pe Incredible Me? Ti-am mai spus ca nu e pt tine, te-ai dus , l-ai retestat si mi-ai dat dreptate( nu mai stiu in ce capitol se petrecea actiunea asta). Acum vad ca iar te-a apucat.

Mergi la inceput

sali draga mea, cred ca ma lasa memoria, serios! Trebuie sa imi notez intr-un carnetel ce testez si daca imi place. Sau mi se schimba gusturile? Mai patesc asa si cu hainele, uneori imi vine sa dau 80% din ele, dar nu am cu ce sa le inlocuiesc asa ca...
M-ai lamurit cu lolita, nu-l deschid. Daca nu ii place d-soarei pt care l-am luat, are in jur de 25 ani, ce ma fac. Stiu ca nu se dau parfumuri cadou, nu stii gusturile, etc. Ma gandesc sa nu merg la posta dupa el, glumesc, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Sali, o mie de
Azi cred ca m-am folosit de numele tau si l-am convins pe babanu'....
M-a intrebat pe mess daca eu sunt tipa despre care i-a spus ****** (stelutele sunt numele de fata pe care mi l-a zis)...iar eu am zis DA - desi nu stiu daca era vb despre tine (ca nu-ti stiu numele)....cert este ca mi-l trimite cu posta

Acum spune-mi care-i timpul mediu de asteptat posta ????

Mergi la inceput

geniest, numele lui sali e format din 4 litere, dar poate a alintat-o
Ai luat edp sau edt? Nici nu stiu daca exista in ambele variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Da, de 4 litere a zis si babanu'. Exista numai EDP si am luat maxim: 60 ml

Mergi la inceput