Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manon spune:

dar "glamour" de la moschino ai incercat ? testeaza-l inainte sa comanzi couture, s-ar putea sa te razgandesti...

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Iulia a renuntat la Kenzo pt o lolita, si cand ma gandesc ca am o sticla de 100 ml jungle pt ea

Dana si La multi ani!
Am renuntat de acum doua saptamani la elefanti in schimbul lui L de Lolita, insa citind impresiile voastre m-am razgandit si nu o sa-l mai iau acum. Vin si eu la Bucuresti sa-l testez ca aici nu l-am gasit.
Si acum o sa-mi spuneti daca am renuntat la L imi voi lua Jungle, ei bine, inca nu. I-a luat-o inainte altul si anume... Moschino Couture . L-am testat weekend-ul trecut si mi-a placut mult.
Pe langa Moschino am mai testat:
* Femme de Montblanc - Mont Blanc imi place, dar nu mi se pare a fi persistent, la inceput e mai tipator apoi cand notele de baza isi fac simtita prezenta e destul de finut
* Le Baiser Du Dragon - Cartier trebuie sa-l mai testez odata, nu sunt sigura daca-mi place
* Delices De Cartier - Cartier trebuie sa-l mai testez odata, nu mai stiu care din cele trei variante l-am testat. Oricum nu mi-a prea placut, e dulce precum dulcele din gem iar eu nu prea agreez dulcele acesta
* Boucheron - Boucheron nu prea persista, finut, caldut
* F - Ferragamo este a doua oara cand il testez si nu pot spune ca imi place asa mult, e dragut

Fetelor, m-am gandit sa nu mai merg un timp la testat parfumuri, (insa nu stiu cat rezist) deoarece de fiecare data dau peste cate un parfum care-mi place mult si mi-l doresc... si uite asa nu mai apuc sa-mi cumpar ce am zis ca-mi iau. Escada Magnetism, Burberry Brit s.a stau de mult pe lista de asteptare.

Mi-a pus babanu` Casmir-ul si mostrele la posta.

Teo, as vrea sa comand Moschino de pe amazon http://www.amazon.com/Moschino-Couture-Women-Parfum-Ounces/dp/B000CNMM0G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=hpc&qid=1257689066&sr=1-2 dar oare acesta sa fie pretul pentru 50ml? Are un pret mai mult decat bun. Daca o fi fake la un asemenea pret? Tu ai mai comandat de pe amazon la preturi asa bune, cum ti se par parfumurile?

Sali eu o sa mai comand prin babanu`. E adevarat ca trec vreo cate zile pana iti raspunde la PM sau mail, la cate are pe cap il intaleg. Parfumurile le-am primit intr-un timp bunicel nu cu intarzieri asa mari(o luna). Trebuie sa iei in considerare ca nu el a fost de vina cu intarzierea Lolitei, cei de pe 1st nu sunt prea seriosi.
Astept impresiile si sa o stapanesti sanatoasa, sa o gati repede.

Carmena La multi ani!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

geniest, un ALIEN apare in stoc la babanu, la 60 ml, sigilat, 230 lei. e mai convenabil cu 20 lei fata de bigdiscount( unde nu mai e in stoc) si fragrancex. plus ca nu mai tr sa astepti.

dana, eu vreau la pupat pt ideea cu esarfa, dreptul de copy right imi apartine dar si clariss merita pupacita, ca a percutat super.

am luat pt cineva un Lolita normal de 50 ml si uimitor de mic mi s-a parut sticluta/ merishorul, am crezut serios ca mi l-au schimbat cu unul de doar 30 ml.

Si cum se procedeaza cu babanu' ??? Peste 230 cat mai costa ???
Multumesc frumos Sali pentru info. Daca pretul final e 230 il vreau...

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:

geniest, un ALIEN apare in stoc la babanu, la 60 ml, sigilat, 230 lei. e mai convenabil cu 20 lei fata de bigdiscount( unde nu mai e in stoc) si fragrancex. plus ca nu mai tr sa astepti.

dana, eu vreau la pupat pt ideea cu esarfa, dreptul de copy right imi apartine dar si clariss merita pupacita, ca a percutat super.

am luat pt cineva un Lolita normal de 50 ml si uimitor de mic mi s-a parut sticluta/ merishorul, am crezut serios ca mi l-au schimbat cu unul de doar 30 ml.

Si cum se procedeaza cu babanu' ??? Peste 230 cat mai costa ???
Multumesc frumos Sali pentru info. Daca pretul final e 230 il vreau...

si

230 e pretul final. mai costa doar posta pana in 10 lei dar daca esti din bucuresti te poti intalni cu el cand stabiliti.
http://www.comanda-parfum.com/ vezi la contact.
da-i telef sau mail si intreaba daca mai e in stoc. dar sunt sanse mari sa fie, stocul este actualizat recent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

wow! ce repede va miscati la topicul asta! te ia cu ameteala, dom'le

am returnat Nr.5-ul si mi-am luat Hypnose
am mirosit si ceva Lolite, nu-mi displac deloc...m-ati facut curioase cu Midnight-ul ala, azi ma duc in oras sa-l caut si sa-l miros.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:

iulia, al meu era mov si retin ca si ce am testat edp era tot mov.

Hmm...oare de ce era verzuie? In New Life l-am testat, o sa ma mai duc odata. Fetelor, cand mergeti la testat parfumuri sa cautati si Femme De Montblanc sa-mi spuneti ce culoare are apa de parfum si apa de toaleta.

Si la Wish apa de parfum e tot verzuie si pe net e albastra... stiu ca te-am intrebat odata si mi-ai spus ca si al tau tot verzuie e.
Ce-am descoperit interesant la Wish...gramajul, tara unde este facut, etc. scrie sus in interiorul sticlei.

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cait

Buna fetelor din nou si de la mine.
Asa cum va scriam acum ceva timp experienta mea cu fragrancex iete ca parfumurile au ajuns intr-un final.Partea proasta e ca nu sunt prea inteligenti la trimis overseas ca fragrancexpres(care din pacate nu mai livreaza in Franta din cauza de oprit pachete la vama) pentru ca pun factura pe cutie si asa pachetul a fost taxat de vama deci a trebuit sa mai platesc 18 euro in plus.De acum incolo eu voi comanda doar cate unul si ala gift.Acum parfumurile mie mi se par originale mirosul e la fel chiar daca am luat parfumuri de barbati dintre care unul e tester dar nu e nici o problema cu el.Mi-am luat si pentru mine Dalissime pana la urma dar inca nu sunt hotarata daca imi place sau nu pentru ca are un miros destul de ciudat dulce vechi..nu prea ma pricep eu sa descriu parfumurile.
Voila voila experienta mea.
O zi buna

Cait
Home is where heart is...

Cait ma bucur ca au ajuns si esti multumita. Avem inca o dovada ca parfumurile de pe fragrancex nu sunt fake-uri.

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manon

dar "glamour" de la moschino ai incercat ? testeaza-l inainte sa comanzi couture, s-ar putea sa te razgandesti...

Nu-l stiu, o sa-l caut. M-ai facut curioasa. Couture l-am comandat iar daca o sa-mi placa si Glamour, o sa mi-l iau.

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
In dreapta sus, in chenarul acela unde scrie Add to Shopping Cart scrie ca pretul pentru transport este 4.73$. Unde scrie 2.96 ca nu zaresc?

nu nu ai nici o treaba cu add to shipping cart, mai sus scrie 12.15$+2.50$ shipping -mie babanu pe ala mi l-a adunat

Teo, link-ul acesta i l-am trimis lui babanu` http://www.amazon.com/Moschino-Couture-Women-Parfum-Ounces/dp/B000CNMM0G/ref=sr_1_16?ie=UTF8&m=A30GQG9LO9FRGK&s=generic&qid=1257715612&sr=1-16 aici scrie 10$ + 4,73$ shipping. 12.15$+2.50$ shipping este de la alt seller , Tuccini. Eu il comand de la ShnoopCom .

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

Citat:

Fetelor, cand mergeti la testat parfumuri sa cautati si Femme De Montblanc sa-mi spuneti ce culoare are apa de parfum si apa de toaleta.

Apa de toaleta este mov si nu cred ca e posibil ca edp sa fie verzuie.
Vezi ca poate ai testat Escada Signature !

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Fetelor, cand mergeti la testat parfumuri sa cautati si Femme De Montblanc sa-mi spuneti ce culoare are apa de parfum si apa de toaleta.

Apa de toaleta este mov si nu cred ca e posibil ca edp sa fie verzuie.
Vezi ca poate ai testat Escada Signature !

Sunt sigura ca nu era Escada Signature. Am testat eu multe parfumuri, insa imi aduc bine aminte ca am testat Femme De Montblanc. De cand l-am vazut pe raft si m-am dus sa-l testez am ramas uimita de culoarea apei de parfum pentru ca am citit despre el pe fragrantica si am vazut ca edp e mov.

Saptamana asta o sa vin cu impresii despre Boudoir. :)

nepotica mea

Mergi la inceput