Ce parfumuri va plac? (21)
Raspunsuri - Pagina 6
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliya Si acum o sa-mi spuneti daca am renuntat la L imi voi lua Jungle, ei bine, inca nu. I-a luat-o inainte altul si anume... Moschino Couture . L-am testat weekend-ul trecut si mi-a placut mult. |
il stiu e f tineresc si modern mi l-a confiscat bebe a mea, e pentru zi, birou, nu e greu, are note similare din multe parfumuri eu de exemplu am gasit ""miezul"" lui couture in notele finale de la elle, asta nu e de pe amazon mi l-a adus cineva de departe
citat din mesajul lui iuliya Teo, as vrea sa comand Moschino de pe amazon http://www.amazon.com/Moschino-Couture-Women-Parfum-Ounces/dp/B000CNMM0G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=hpc&qid=1257689066&sr=1-2 dar oare acesta sa fie pretul pentru 50ml? Are un pret mai mult decat bun. Daca o fi fake la un asemenea pret? Tu ai mai comandat de pe amazon la preturi asa bune, cum ti se par parfumurile? |
vezi ca la pretul afisat se aduna si cel de shipping aici =2.96$
eu am luat de la ei black orchild la 39$ +shipping edp la 50 ml si acum e peste tot 92$+shipping si daca asta e facatura ... se imprima hainele care stau in contact cu puloverul pe care l imbrac si miros toate o saptamana ...atentiee eu l-am luat fara cutie, nu e tester, in plus am dat comanda si pentru un soir de lune de la sisley tot asa la o reducere din asta
nu am avut ocazia sa miros black-ul pe aici prin magazine ...dar nu miroase ieftin, sintetic ...
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali teo, un motiv in plus sa il testezi re-pe-de! ce-ar fi sa ne placa? ne dam pe masculine ?! |
sali la ce "'ESENTE "'scandaloase folosesc eu (boudoir, ysatis, anglomania, tom ford, amarige) crezi ca m-ar retine ceva de la o lolita masculina ? (daca mi-ar place evident!)
iuliya spune:
citat din mesajul lui danamiha iulia, teo femme de mont blanc, ce ai testat, edp sau edt? Eu am avut edt si l-am "maritat", nu pot sa spun ca nu mi-a placut, e intr-adevar f.finut, un dulce placut nu tipator. Am testat edp si imi place mai mult, e mai persistent. Le Baiser Du Dragon - Cartier, am testat de multe ori acest parfum, dar nu merge pt mine. Am testat si celelalte 3 parfumuri, dar nu mi le mai amintesc, ce sa-i faci, batranetea Am avut Moschino Couture si l-am dat mamei, nu mi-a placut. Pt vara imi doresc O de Lancome, are mama, imi place mult, am descoperit ca pe langa cele vanilate imi plac si parfumurile citrice. Shalimar light e citric si are si putina vanilie, ce mai, combinatia perfecta...pentru mine. |
Acesta l-am testat http://www.fragrantica.com/perfume/Mont-Blanc/Femme-de-Montblanc-833.html
Observ ca pe fragrantica culoarea apei de parfum este mov, iar la cel pe care l-am testat eu era verzuie. Verzuie era si al tau?
Nici eu nu sunt sigura ca Le Baiser Du Dragon mi se potriveste de aceea il mai testez odata.
Shalimar light imi place si mie foarte mult.
nepotica mea
iuliya spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui teo30967
il stiu e f tineresc si modern mi l-a confiscat bebe a mea, e pentru zi, birou, nu e greu, are note similare din multe parfumuri eu de exemplu am gasit ""miezul"" lui couture in notele finale de la elle, asta nu e de pe amazon mi l-a adus cineva de departe
vezi ca la pretul afisat se aduna si cel de shipping aici =2.96$ eu am luat de la ei black orchild la 39$ +shipping edp la 50 ml si acum e peste tot 92$+shipping si daca asta e facatura ... se imprima hainele care stau in contact cu puloverul pe care l imbrac si miros toate o saptamana ...atentiee eu l-am luat fara cutie, nu e tester, in plus am dat comanda si pentru un soir de lune de la sisley tot asa la o reducere din asta nu am avut ocazia sa miros black-ul pe aici prin magazine ...dar nu miroase ieftin, sintetic ... |
In dreapta sus, in chenarul acela unde scrie Add to Shopping Cart scrie ca pretul pentru transport este 4.73$. Unde scrie 2.96 ca nu zaresc?
Soir De Lune are un pret foarte bun la 1.6 oz, oferta super. la 1 oz care este un gramaj mai mic, pretul e 68.50$.
Imi iau si eu Moschino Couture
nepotica mea
alra spune:
hello,
am luat coco clasicu. am oscilat intre el si jasmin noir de la bulgari. am ales coco-ul caci mi s-a parut mai elegant si apoi voiam ceva care sa persiste. acuma mi se pare un pic cam de cocoana insa
jasmina persista insa si ea, mi-as lua-o la vara. era cam "inflorata" pentru ce voiam eu acum.
mersi inca o data de sfaturi, mai intru daca ma duc la "parfumat"
PS. si eu tot cu fi-mea de 4 ani am fost la parfumerie. tare mandra gagica ca a parfumat-o tanti si pe ea, hihi.
mephala30 spune:
Danamiha si Carmena.
musai sa testez si io Shalimar light, aduce cumva cu Hypnoticul?
danamiha spune:
geniest, mephala,
geniest, Alien mai ieftin nu stiu unde ai putea gasi, daca gasesc ceva, te anunt.
mephala, musai sa testezi shalimarul, are in comun cu hypnoticul notele de vanilie, dar sunt mai usoare in shalimar, predomina citricele, e superb pt vara. daca nu-l gasesti iti trimit eu o esarfa parfumata, buna idee sali(sau a fost idee lui clarisss? sa stiu pe cine pup)
alra, sa porti cu placere coco, sa te bucuri de el!
iulia, al meu era mov si retin ca si ce am testat edp era tot mov.
teo30967 spune:
citat din mesajul lui iuliya In dreapta sus, in chenarul acela unde scrie Add to Shopping Cart scrie ca pretul pentru transport este 4.73$. Unde scrie 2.96 ca nu zaresc? |
nu nu ai nici o treaba cu add to shipping cart, mai sus scrie 12.15$+2.50$ shipping -mie babanu pe ala mi l-a adunat
cait spune:
Buna fetelor din nou si de la mine.
Asa cum va scriam acum ceva timp experienta mea cu fragrancex iete ca parfumurile au ajuns intr-un final.Partea proasta e ca nu sunt prea inteligenti la trimis overseas ca fragrancexpres(care din pacate nu mai livreaza in Franta din cauza de oprit pachete la vama) pentru ca pun factura pe cutie si asa pachetul a fost taxat de vama deci a trebuit sa mai platesc 18 euro in plus.De acum incolo eu voi comanda doar cate unul si ala gift.Acum parfumurile mie mi se par originale mirosul e la fel chiar daca am luat parfumuri de barbati dintre care unul e tester dar nu e nici o problema cu el.Mi-am luat si pentru mine Dalissime pana la urma dar inca nu sunt hotarata daca imi place sau nu pentru ca are un miros destul de ciudat dulce vechi..nu prea ma pricep eu sa descriu parfumurile.
Voila voila experienta mea.
O zi buna
Cait
Home is where heart is...
sali spune:
geniest, un ALIEN apare in stoc la babanu, la 60 ml, sigilat, 230 lei. e mai convenabil cu 20 lei fata de bigdiscount( unde nu mai e in stoc) si fragrancex. plus ca nu mai tr sa astepti.
dana, eu vreau la pupat pt ideea cu esarfa, dreptul de copy right imi apartine dar si clariss merita pupacita, ca a percutat super.
am luat pt cineva un Lolita normal de 50 ml si uimitor de mic mi s-a parut sticluta/ merishorul, am crezut serios ca mi l-au schimbat cu unul de doar 30 ml.