Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui sali
... A mea aude asa de des de Lolita incat a ajuns sa creada ca o fi vreo ruda mai indepartata!

adica matusa aia de gradul doi dupa mama ?

nu, pe aia parca o chema Tamara!

PS: abia astept sa ma "pierd" in postarea ta despre Lolita barbatesc.
Cand imi dai ocazia s-o fac ?

dana, daca miha este de la Mihaela, La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

teo..mi-a facut placere,descrierea ta este pe inteles..m-am simtit bine cand am citit,ca intr-o carte,parca trecandu-mi mireasma pe la nas...asta am vrut sa spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Dana, La multi ani sa fii sanatoasa!! Pana la urma nu a reusit Lolita sa te convinga

Nu am comandat Casmirul inca, ma gandeam ca il comand pentru azi(si eu sunt Mihaela), dar am primit altceva, asa ca mai aman o saptamana doua pana sa il comand. Oricum, e "potrivit" sa il port in seara de Craciun, mai am putin timp...

M-am uitat pe site-ul propus de Sali in fuga si ce vad? O fotografie cu o tipa duuulce rau de tot si ca infatisare si ca imbracaminte - ma gandeam ca asa arata o Lolita, dar e asa diferita de mine...Eu oricum port in continuare cu mare placere Lolita, chiar daca am o atitudine diferita sa zic asa.Apropo de ce mai ziceam o data ca parfumul mai ascunde deseori si fata nevazuta a femeii, m-am convins acum ca asa este...

Dana, de dulce te-ai saturat...spre ce te orientezi?

Am cumparat pentru cineva Moschino I love love si nu am mai avut ocazia sa il dau. Ce ziceti, cum este, pentru ca e sigilat, il pastrez sau il "marit"?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carmena, la multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, Carmena-Mihaela, sunteti niste dragute La Multi Ani!

Eu zic sa-l dai cadou/mariti/vezi tu ce faci cu Moschino I love love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

PS: abia astept sa ma "pierd" in postarea ta despre Lolita barbatesc.
Cand imi dai ocazia s-o fac ?

in seara asta a plecat fiica -mea in mall si i-am dat tema sa se dea pe mana pe la cot asa si sa vina si cu tester acasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

la multi ani pentru toate mihaelele si gabrielele si sa aiba parte de cat mai multe parfumuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Iulia a renuntat la Kenzo pt o lolita, si cand ma gandesc ca am o sticla de 100 ml jungle pt ea

Dana si La multi ani!
Am renuntat de acum doua saptamani la elefanti in schimbul lui L de Lolita, insa citind impresiile voastre m-am razgandit si nu o sa-l mai iau acum. Vin si eu la Bucuresti sa-l testez ca aici nu l-am gasit.
Si acum o sa-mi spuneti daca am renuntat la L imi voi lua Jungle, ei bine, inca nu. I-a luat-o inainte altul si anume... Moschino Couture . L-am testat weekend-ul trecut si mi-a placut mult.
Pe langa Moschino am mai testat:
* Femme de Montblanc - Mont Blanc imi place, dar nu mi se pare a fi persistent, la inceput e mai tipator apoi cand notele de baza isi fac simtita prezenta e destul de finut
* Le Baiser Du Dragon - Cartier trebuie sa-l mai testez odata, nu sunt sigura daca-mi place
* Delices De Cartier - Cartier trebuie sa-l mai testez odata, nu mai stiu care din cele trei variante l-am testat. Oricum nu mi-a prea placut, e dulce precum dulcele din gem iar eu nu prea agreez dulcele acesta
* Boucheron - Boucheron nu prea persista, finut, caldut
* F - Ferragamo este a doua oara cand il testez si nu pot spune ca imi place asa mult, e dragut

Fetelor, m-am gandit sa nu mai merg un timp la testat parfumuri, (insa nu stiu cat rezist) deoarece de fiecare data dau peste cate un parfum care-mi place mult si mi-l doresc... si uite asa nu mai apuc sa-mi cumpar ce am zis ca-mi iau. Escada Magnetism, Burberry Brit s.a stau de mult pe lista de asteptare.

Mi-a pus babanu` Casmir-ul si mostrele la posta.

Teo, as vrea sa comand Moschino de pe amazon http://www.amazon.com/Moschino-Couture-Women-Parfum-Ounces/dp/B000CNMM0G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=hpc&qid=1257689066&sr=1-2 dar oare acesta sa fie pretul pentru 50ml? Are un pret mai mult decat bun. Daca o fi fake la un asemenea pret? Tu ai mai comandat de pe amazon la preturi asa bune, cum ti se par parfumurile?

Sali eu o sa mai comand prin babanu`. E adevarat ca trec vreo cate zile pana iti raspunde la PM sau mail, la cate are pe cap il intaleg. Parfumurile le-am primit intr-un timp bunicel nu cu intarzieri asa mari(o luna). Trebuie sa iei in considerare ca nu el a fost de vina cu intarzierea Lolitei, cei de pe 1st nu sunt prea seriosi.
Astept impresiile si sa o stapanesti sanatoasa, sa o gati repede.

Carmena La multi ani!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

iulia, teo

femme de mont blanc, ce ai testat, edp sau edt? Eu am avut edt si l-am "maritat", nu pot sa spun ca nu mi-a placut, e intr-adevar f.finut, un dulce placut nu tipator. Am testat edp si imi place mai mult, e mai persistent.

Le Baiser Du Dragon - Cartier, am testat de multe ori acest parfum, dar nu merge pt mine.

Am testat si celelalte 3 parfumuri, dar nu mi le mai amintesc, ce sa-i faci, batranetea

Am avut Moschino Couture si l-am dat mamei, nu mi-a placut.

Pt vara imi doresc O de Lancome, are mama, imi place mult, am descoperit ca pe langa cele vanilate imi plac si parfumurile citrice. Shalimar light e citric si are si putina vanilie, ce mai, combinatia perfecta...pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana, Carmena multe cu sanatate si bucurii !!!!

Mephala[b]
...acum ma pun pe cautat Lolita au masculin...
Vreau un pret bun la Alien...stie cineva de unde l-as putea avea fara sa astept 1 luna si fara sa coste 100 dolari ???

Mergi la inceput