Ce parfumuri va plac? (21)
Raspunsuri - Pagina 4
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 [ma intereseaza ca din descrierea mea,stangace de altfel,care din aceste parfumuri ar fi aproape de gustul meu:black orchid,budoir,anglomania,shalimar,midnight? va multumesc anticipat. georgiana,mamica de mihnea |
musso17, ce enumeri tu aici sunt parfumuri "periculoase" , pe care ori le iubesti ori le urasti, asa ca dat fiind gradul de risc mai bine le-ai testa personal. nici unul nu este un parfum comun, usor de purtat , care sa mearga oricand si oricui.
despre toate am vorbit aici pe larg asa ca tu( singura care te cunosti) ai putut sa-ti faci o idee si sa vezi care te atrage.
chiar nu te trage ata un pic mai mult spre unul fata de celelalte?
ia gandeste te!
midnight cu ciucurel ( Midnight passion editie limitata 2009) nu am incercat nici una, abia a scris cineva o parere pe fragrantica .
e prea nou , noi abia ne chinuim sa dovedim editiile 2005-2008!
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali si ar mai fi ceva: am gasit o multime de pareri care dau drept grozava si perfect purtabila de catre doamne Lolita Lempicka Au Masculine , care are o dulceata-amara , pare a fi" a little smokey and incensy" . De fapt ar fi L clasic unisex. Acesta este, la un pret incredibil in varianta tester: http://www.bigdiscountfragrances.com/mens-fragrances/lolita-lempicka-cologne.html?pid=268. |
sali mi-ai dat o idee: eu cred ca lolita masculin - daca ma iau dupa linia feminina - CRED ca ar fi o varianta mai abordabila pentru muite femei. f multe nu suporta lolita pentru ca e f dulce (cineva spunea ca e ""gretos de dulce"") dar apreciaza notele de anason si florile din ea. o sa merg sa l incerc sa vad daca intr-adevar e atat de diferit!
citat din mesajul lui sali Am vazut ca pe bigdiscount Fleur Defendue este la clearance , cu 30$ la 100 ml( EDP). Super pret, nu? Doar ca nu stiu cum este , am inteles ca este L clasic cu note de cireasa,bun pentru primavara-vara, ceea ce ma incanta dar....tre' sa ma potolesc ! |
eu gasesc 2 linii diferite lolita lempicka nr. 1 -oriental ffloral gourmand si
2 caprice amarena , fleur defendue - ambele f asemanatoare si pentru vara cu cirese! DAR atentie nici unul in stilul lolitei clasice pe care o ai si o stii !nu-l cumpara doar pentru ca e de la lolita pentru ca e total diferit, e bun, e puternic dar ...parca urmeaza o linie masculina(!?)nu e prea mult spus ...are ceva diferit de marea masa a parfumurilor, eu nu il gasesc floral, mirosul acela de cirese ...nu e cel care ti-l inchipui tu ...ceva fructat nici macar fructat, e mai mult o cireasa stilizata !si da merge vara !
citat din mesajul lui sali Si da, am o fetitza de 5 ani in al carei sifonier este perceptibil un iz de J. Lo. fructat si de Lolita ! Si care pronunta prin casa f serioasa : "Lolita Lempicka, Lolita Lempicka! ". Ca, deh, copilul face ce vede la parinti, nu? [/purple] |
teo30967 spune:
citat din mesajul lui musso17 ma intereseaza ca din descrierea mea,stangace de altfel,care din aceste parfumuri ar fi aproape de gustul meu:black orchid,budoir,anglomania,shalimar,midnight? va multumesc anticipat. |
pe primele trei le am eu dar daca tu esti fan lolita clasic, deci un oriental floral duuulce gourmand ...poate boudoir ca e oriental floral, dar fara note de zahar caramel, in locul notelor de anisia din lolita boudoir ""ïnteapa "" cu cardamon, e f. puternic si persistent, anglomania nu seamana cu boudoir, e modern si cu niste note de tabac ceea ce-l face mai masculin, tot oriental floral, putere si persistenta buna!
black orchild: notele de la inceput sunt puternice, masculine cu urme de mentol si dulce din cocos, apoi ""se linisteste"" intr-un cald cremos moale dulceag asa de nu stii te-ai dat cu parfum sau e emanatia pielii tale, putere si persistenta buna .
nu stiu daca te-am lamurit...
de midnight ne zice sali ca la ea ajunge iar shalimar danamiha ca ea e fericita posesoare !
sali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui teo30967
sali mi-ai dat o idee: eu cred ca lolita masculin - daca ma iau dupa linia feminina - CRED ca ar fi o varianta mai abordabila pentru muite femei. f multe nu suporta lolita pentru ca e f dulce (cineva spunea ca e ""gretos de dulce"") dar apreciaza notele de anason si florile din ea. o sa merg sa l incerc sa vad daca intr-adevar e atat de diferit! teo, ar fi super daca il gasesti. si eu sunt curioasa cum este, chiar am auzit multe voci care il recomanda pt femei, tocmai din motivul pe cae l-ai zis.
|
are dreptate fata ta. A mea aude asa de des de Lolita incat a ajuns sa creada ca o fi vreo ruda mai indepartata!
http://www.parfumslolitalempicka.com/en-EN/the-designer
Cam asa arata, daca nu stiati ! [/purple]
mephala30 spune:
Geniest, am testat pe hartie Coral-ul Lolitei, si-mi displace, parca e sapun. Strident, tipator.
Am incercat si L-ul, parca trag pe nas zahar vanilat...
Si lolita e plin de mentol...
Ei, in schimb Lolita - au masculin e placut, ft. reusit. Ti-l recomand.
sali spune:
citat din mesajul lui mephala30 [Ei, in schimb Lolita - au masculin e placut, ft. reusit. Ti-l recomand. |
teo, un motiv in plus sa il testezi re-pe-de! ce-ar fi sa ne placa?
ne dam pe masculine ?!
musso17 spune:
neatza
sali,inca nu am reusit sa le miros,nu le-am gasit..s-a deschis un mol nou care are douglas..sa vad acolo..da,ma tenteaza black orchid si ca descriere si ca sticla...am observat ca prefer parfumurile care au un ambalaj simplu,desi lolita face o adevarata arta si imi place parfumul sticla imi suna a "complicat".
teo,ctind postarea ta am simtit ca ma pierd intr-o descriere dintr-un roman pe care l-am citit ceva vreme in urma(autorul descria o tufa de trandafiri in vreo doua pagini)..da,din nou imi suna foarte bine black orchid...dar si anglomania,tabac,oriental..
de curand am mirosit "si" de la lolita,mi s-a parut fantastic la inceput,dar spre sfarsit nu..l-am simtit monoton,chiar mohorat dupa cateva ore.
singurele parfumuri pe care le-am devorat,in sensul ca am reusit sa termin sticla au fost lolita,city glam si acest d'or pe care nu l-am gasit nicaieri,am intrat aseara si pe amazon,exista unul dar nu seamana sticla cu cel pe care l-am avut eu.
va multumesc,va citesc in continuare..e o adevarat relaxare
teo30967 spune:
citat din mesajul lui musso17 teo,ctind postarea ta am simtit ca ma pierd intr-o descriere dintr-un roman pe care l-am citit ceva vreme in urma(autorul descria o tufa de trandafiri in vreo doua pagini)..da,din nou imi suna foarte bine black orchid...dar si anglomania,tabac,oriental.. |
intentia mea nu a fost asta sa te fac sa te pierzi ! eu am incercat o descriere cat mai la obiect: am scris : modern puternic persistent etc. asta ca sa nu ma pierd prea mult in descrieir de ex. la boudoir ramane o nota de pudra de orez ...etc dar eu nu am intrat in detalii ...imi pare rau ca nu am reusit sa fiu inteleasa ...
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali ... A mea aude asa de des de Lolita incat a ajuns sa creada ca o fi vreo ruda mai indepartata! |
adica matusa aia de gradul doi dupa mama ?