Ce parfumuri va plac? (21)
Raspunsuri - Pagina 3
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
tocmai noi sa ne luptam ? cand oferta e asa bogata sali n-ar fi pacat ? spune tu ...si pe amazon e midnight si ori iau acum 40 ml ori astept impresii despre el sa iau mai mult .... |
Cand credeam ca pot sa-mi dau doctoratul in lolite, ma descopar mai confuza ca niciodata! M-am super incurcat in editiile limitate!
1. Intra in schema MIDNIGHT SUN, care pe fragrantica nu apare cu acest nume si nu ma pot dumiri daca este care este.
2. Nu inteleg de ce nu gasesc MIDNIGHT normal ( care este pe fragrantica) pe situl oficial Lolita sau, la fel, nu imi dau seama care este.
totusi, dupa semnalmente, adica an( 2006) , modelul sticlei( purpuriu/auriu/fulgi de nea si petale) inclin sa cred ca Midnight si Midnight Sun este acelasi parfum .
De fapt denumirea corecta si completa este Eau de Minuit 2006 Soleil de Minuit .Cred ca l-am ginit, altul nu poate fi, am luat-o prin eliminare! Dar tot nu bate la cantitate, cel de care am zis eu mai sus apare doar la 40 ml! Iar eu am comandat la 80 ml.
Dar cum vine asta, Midnight SUN cu fulgi de nea?
Site-ul oficial da o explicatie : L'hiver lui va si bien, avec ses notes intenses et envoutantes.".
teo, m-am uitat pe linkul tau de lolite pe amazon, vezi ca la descrierea produsului scrie Midnight SUN.
Imi dau seama ca pana nu primesc parfumul nu stiu de fapt suta la suta ce am luat.
incredibil: a aparut sticla de 2700 ml de Lolita normal, editie de lux. http://www.parfumslolitalempicka.com/en-EN/the-first-fragrance/giant-bottle-luxury-edition
Adica aproape 3 litri de parfum? Parca ar fi untdelemn de la bunica, stiti sticlele acelea mari....
si chestia care mi-a placut cel mai mult si ma face sa cred ca daca Midnightul meu este totuna cu Midnight SUN , atunci da, am facut o achizitie este urmatoarea fraza, tot de pe site-ul oficial: [b]"......est le plus troublant des randez- vous olfactives."
Rose [/b], iti dai seama ce efect va avea?
geniest spune:
Sali sa stapanesti sanatoasa toate Lolitele din lume ...
Asa m-ati innebunit cu ele ca mi s-a facut pofta si mie, asa ca: ce recomanzi care sa fie tare in stilul clasic, dar fara dulceturi ???
Mentionez ca am testat deja Lolita clasic, L si Si Lolita...mi-au placut dar nu pt. mine...
Da-mi o varianta mai chypre...
Aaa...sa-ti traiasca fetita. Inteleg ca esti mamica ? Nu stiu de ce dar nu credeam ca ai copii.
manucu spune:
Teo si Sali pt ca v-ati inteles, babanu' m-a sunat sa ma intrebe careia din voi sa-l trimita, ceea ce nu am putut sa fac. Luni voi primi in sfarsit Alien .
Week-end placut.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Sali sa stapanesti sanatoasa toate Lolitele din lume ... Asa m-ati innebunit cu ele ca mi s-a facut pofta si mie, asa ca: ce recomanzi care sa fie tare in stilul clasic, dar fara dulceturi ??? Mentionez ca am testat deja Lolita clasic, L si Si Lolita...mi-au placut dar nu pt. mine... Da-mi o varianta mai chypre... Aaa...sa-ti traiasca fetita. Inteleg ca esti mamica ? Nu stiu de ce dar nu credeam ca ai copii. |
geniest, saru'mana!
Din pacate eu stapanesc lolitele teoretic, pt ca practic nu am mirosit decat Lolita clasic. In rest, alte variante , doar pe servetele parfumate sau esarfe...( thanks to roseselavie si clarisss ).
o varianta mai chypre ....hm......madam Lolita Lempicka cred ca nu a avut in vedere . Pe fragrantica toate sunt incadrate ca florale, fructate, gurmande, oriental-vanilate...
Cu greu gasim 3 "floral woody musk " si un singur oriental lemnos , ati ghicit, MIDNIGHT-ul meu( sper ).
In ciuda acestei incadrari de pe fragrantica, nu ma astept totusi sa descopar in MIDNIGHT un oriental lemnos, comentariile pe net spun altceva.
Dupa ce-l primesc o sa pot spune mai mult.
Dar daca nu agreezi dulceturile si totusi ti-au placut, poate atunci o varianta nu neaparat mai cypre, poate macar mai light, poate apa de toaleta de la Lolita clasic.
si ar mai fi ceva: am gasit o multime de pareri care dau drept grozava si perfect purtabila de catre doamne Lolita Lempicka Au Masculine , care are o dulceata-amara , pare a fi" a little smokey and incensy" . De fapt ar fi L clasic unisex.
Acesta este, la un pret incredibil in varianta tester: http://www.bigdiscountfragrances.com/mens-fragrances/lolita-lempicka-cologne.html?pid=268.
Am vazut ca pe bigdiscount Fleur Defendue este la clearance , cu 30$ la 100 ml( EDP). Super pret, nu? Doar ca nu stiu cum este , am inteles ca este L clasic cu note de cireasa,bun pentru primavara-vara, ceea ce ma incanta dar....tre' sa ma potolesc !
Si da, am o fetitza de 5 ani in al carei sifonier este perceptibil un iz de J. Lo. fructat si de Lolita ! Si care pronunta prin casa f serioasa : "Lolita Lempicka, Lolita Lempicka! ". Ca, deh, copilul face ce vede la parinti, nu?
danamiha spune:
geniest, incearca ultimul parfum de la lolita, www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Si-Lolita-6433.html" target="_blank">Si Lolita, nu mi s-a parut deloc dulce, nu seamana cu celelalte lolite, vanilate.
sali, astept impresii
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha geniest, incearca ultimul parfum de la lolita, www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Si-Lolita-6433.html" target="_blank">Si Lolita, nu mi s-a parut deloc dulce, nu seamana cu celelalte lolite, vanilate. sali, astept impresii |
a zis deja ca l-a incercat si nu i-a placut.
astept impresii despre L ! la cald !
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
a zis deja ca l-a incercat si nu i-a placut. astept impresii despre L ! la cald ! |
cred ca am nevoie de ochelari,
sali, te dezamagesc, am renuntat la lolita mea si am comandat doar unul micut, 30 ml pt cadou. Cam tot ce am e atat de dulce, vanilat asa ca m-am razgandit Vreau sa retestez Escada-Incredible Me.
mephala30 spune:
Geniest, mie nu-mi plac Lolitele, dar am incercat pe hartie Coral flower si pot spune ca e placut. Cel putin asa imi amintesc.
Azi dau o fuga la Sephora si ma rasfat putin, .
Weekend placut!
geniest spune:
Mephala poti sa incerci inca o data Coral Flower ??? Plizzzzz....
Ce mi s-a parut mie la cele 3 Lolite incercate a fost ca notele de baza sunt la toate identice...
Eu sper ca Mos Craciun sa-mi aduca o Lolita si un Alien la 60 ml ...trebuie sa-i scriu...
Nu stiu unde sa caut un Alien mai rezonabil ca pret...la Sephora e 350 RON, pe esente e 285....iar pe fragrancex - astept peste 1 luna
musso17 spune:
buna seara
va citesc de cateva capitole..pentru ca si eu sunt fan lolita,am avut unul clasic,absolut superb..vreau sa va intreb daca acest midnight cu ciucurel mi-ar placea..nu am unde sa-l miros...am mirosit "si"..mi-a placut si asta. se pare ca-mi plac mirosurile orientale,lemnoase,musk,un pic de vanilie..cei din jur imi spuneau odata ca ma dau cu parfumuri tamaioase..habar n-am..imi plac: elle roz de la armani,lolita clasic,after five de la elizabet arden,d'or(pe care l-am luat dintr-o sephora din barcelona si pe care nu-l mai gasesc)..in tinerete am avut si obsession,dar nu m-as mai da cu el..cred ca asta era cel tamaios.
ma intereseaza ca din descrierea mea,stangace de altfel,care din aceste parfumuri ar fi aproape de gustul meu:black orchid,budoir,anglomania,shalimar,midnight?
va multumesc anticipat.