Ce parfumuri va plac? (21)
Raspunsuri - Pagina 2
sali spune:
teo, urgent!
m-a sunat acum babanu . a sosit o singura LOLITA MIDNIGHT si cealalta nu mai vine. a zis sa vorbim noi intre noi, sa ne intelegem si sa-i spunem cui sa o trimita.
daca citesti si te hotarasti, raspunde mi te rog. in cazul in care renunti tu in favoarea mea a ramas sa-l sun cat de repede pt ca el imi pune azi la posta restul de comanda ce mai aveam eu la el. si sa stie daca imi pune si midnight-ul odata cu restul.
teo, acum , cum te lasa inima.
daca renunti pt mine, iti multumesc si dau o cafea si pufuri nenumarate de midnight ( il iau la mine) cand ne intalnim in bucuresti la mirosit.
daca il vrei neaparat si nu poti sa-l inlocuiesti cu nimic altceva pe lume sau sa mai astepti sa-l prinzi pe amazon, cum ai spus, asta este, sa ramana la tine si sa te bucuri de el.
doar sa mi spui sa stiu ce ii spun.
Carmena spune:
Dana sa stapanesti sanatoasa Lolita! Te-ai aliniat pana la urma la trendul de pe forum si ai luat o Lolita...
E f bine ca ai luat de 50. A mea e de 80 dar eu ma plictisesc relativ repede de parfumuri si cantitatile astea imi tin mult prea mult timp...Nu ma indur de pret, de-aia imi iau la cantitate mai mare, ca diferenta nu e spectaculoasa
Ei hai fetelor sa va vad acu cum impartiti Midnight-ulCa la asta nu ma asteptam sa vina doar unul...
Eu ma inscriu in galerie si indiferent cine il ia, sa vina Domne aci cu impresii...
Pupici.
danamiha spune:
Multumesc Carmena, initial am comandat de 30 ml, dar m-am gandit ca e prea mic si am modificat. Ai comandat Casmirul?
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali teo, urgent! m-a sunat acum babanu . a sosit o singura LOLITA MIDNIGHT si cealalta nu mai vine. a zis sa vorbim noi intre noi, sa ne intelegem si sa-i spunem cui sa o trimita. daca citesti si te hotarasti, raspunde mi te rog. in cazul in care renunti tu in favoarea mea a ramas sa-l sun cat de repede pt ca el imi pune azi la posta restul de comanda ce mai aveam eu la el. si sa stie daca imi pune si midnight-ul odata cu restul. teo, acum , cum te lasa inima. daca renunti pt mine, iti multumesc si dau o cafea si pufuri nenumarate de midnight ( il iau la mine) cand ne intalnim in bucuresti la mirosit. daca il vrei neaparat si nu poti sa-l inlocuiesti cu nimic altceva pe lume sau sa mai astepti sa-l prinzi pe amazon, cum ai spus, asta este, sa ramana la tine si sa te bucuri de el. doar sa mi spui sa stiu ce ii spun. |
sali ia-l tu ca aeu comand midnight de pa amazon da pana l comand sa mi zici tu cum e !
sa l porti sanatoasa!!
scuze de intarzierea cu care raspuns !
te pupik teo
teo30967 spune:
in plus eu am comandat pentrtu mine (tot prin babanu!!evident ) de pe amazon SOIR DE LUNE de la sisley!
deci am cu ce sa mi omor adrenalina ! si da midnight e ste pe amazon deci il gasesc sigur totusi astept comment-urile tale !
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha teo, pune te rog un link de unde cumperi sa-l studiez si eu. Multumesc. |
http://www.amazon.com/Lolita-Lempicka-Midnight-Womens-Limited/dp/B001B1IQSK/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=beauty&qid=1257533421&sr=1-5
de aici, vezi ca este si un eau de minuit ... cred ca primul
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
sali ia-l tu ca aeu comand midnight de pa amazon da pana l comand sa mi zici tu cum e ! sa l porti sanatoasa!! scuze de intarzierea cu care raspuns ! te pupik teo |
TEO, !
Ma pregatisem psihologic sa ne luptam corp la corp in ciocolata pt a-l castiga dar mai bine asa,cu vorba buna!
Pregatiti-va pt impresii, daca se va dovedi ca MIDNIGHT este varianta cu si mai multi cai putere a Lolitei simple, va dati seama ca mi-l bag in vena!
Stiam ca ai comandat Soir de Lune pe amazon, am vazut pe forum la CG. Cum gasesti preturile astea? E incredibil!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
http://www.amazon.com/Lolita-Lempicka-Midnight-Womens-Limited/dp/B001B1IQSK/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=beauty&qid=1257533421&sr=1-5 de aici, vezi ca este si un eau de minuit ... cred ca primul |
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali Ma pregatisem psihologic sa ne luptam corp la corp in ciocolata pt a-l castiga dar mai bine asa,cu vorba buna! |
tocmai noi sa ne luptam ? cand oferta e asa bogata sali n-ar fi pacat ? spune tu ...si pe amazon e midnight si ori iau acum 40 ml ori astept impresii despre el sa iau mai mult ....