Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo, urgent!
m-a sunat acum babanu . a sosit o singura LOLITA MIDNIGHT si cealalta nu mai vine. a zis sa vorbim noi intre noi, sa ne intelegem si sa-i spunem cui sa o trimita.
daca citesti si te hotarasti, raspunde mi te rog. in cazul in care renunti tu in favoarea mea a ramas sa-l sun cat de repede pt ca el imi pune azi la posta restul de comanda ce mai aveam eu la el. si sa stie daca imi pune si midnight-ul odata cu restul.
teo, acum , cum te lasa inima.
daca renunti pt mine, iti multumesc si dau o cafea si pufuri nenumarate de midnight ( il iau la mine) cand ne intalnim in bucuresti la mirosit.
daca il vrei neaparat si nu poti sa-l inlocuiesti cu nimic altceva pe lume sau sa mai astepti sa-l prinzi pe amazon, cum ai spus, asta este, sa ramana la tine si sa te bucuri de el.
doar sa mi spui sa stiu ce ii spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Dana sa stapanesti sanatoasa Lolita! Te-ai aliniat pana la urma la trendul de pe forum si ai luat o Lolita...

E f bine ca ai luat de 50. A mea e de 80 dar eu ma plictisesc relativ repede de parfumuri si cantitatile astea imi tin mult prea mult timp...Nu ma indur de pret, de-aia imi iau la cantitate mai mare, ca diferenta nu e spectaculoasa

Ei hai fetelor sa va vad acu cum impartiti Midnight-ulCa la asta nu ma asteptam sa vina doar unul...

Eu ma inscriu in galerie si indiferent cine il ia, sa vina Domne aci cu impresii...

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Multumesc Carmena, initial am comandat de 30 ml, dar m-am gandit ca e prea mic si am modificat. Ai comandat Casmirul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

teo, urgent!
m-a sunat acum babanu . a sosit o singura LOLITA MIDNIGHT si cealalta nu mai vine. a zis sa vorbim noi intre noi, sa ne intelegem si sa-i spunem cui sa o trimita.
daca citesti si te hotarasti, raspunde mi te rog. in cazul in care renunti tu in favoarea mea a ramas sa-l sun cat de repede pt ca el imi pune azi la posta restul de comanda ce mai aveam eu la el. si sa stie daca imi pune si midnight-ul odata cu restul.
daca renunti pt mine, iti multumesc si dau o cafea si pufuri nenumarate de midnight ( il iau la mine) cand ne intalnim in bucuresti la mirosit.
daca il vrei neaparat si nu poti sa-l inlocuiesti cu nimic altceva pe lume sau sa mai astepti sa-l prinzi pe amazon, cum ai spus, asta este, sa ramana la tine si sa te bucuri de el.

sali ia-l tu ca aeu comand midnight de pa amazon da pana l comand sa mi zici tu cum e !
sa l porti sanatoasa!!

scuze de intarzierea cu care raspuns !
te pupik teo

Mergi la inceput

in plus eu am comandat pentrtu mine (tot prin babanu!!evident ) de pe amazon SOIR DE LUNE de la sisley!

deci am cu ce sa mi omor adrenalina ! si da midnight e ste pe amazon deci il gasesc sigur totusi astept comment-urile tale !

Mergi la inceput

teo, pune te rog un link de unde cumperi sa-l studiez si eu.
Multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Multumesc.

http://www.amazon.com/Lolita-Lempicka-Midnight-Womens-Limited/dp/B001B1IQSK/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=beauty&qid=1257533421&sr=1-5

de aici, vezi ca este si un eau de minuit ... cred ca primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:

teo, urgent!

sali ia-l tu ca aeu comand midnight de pa amazon da pana l comand sa mi zici tu cum e !
sa l porti sanatoasa!!

scuze de intarzierea cu care raspuns !
te pupik teo

TEO, !
Ma pregatisem psihologic sa ne luptam corp la corp in ciocolata pt a-l castiga dar mai bine asa,cu vorba buna!
Pregatiti-va pt impresii, daca se va dovedi ca MIDNIGHT este varianta cu si mai multi cai putere a Lolitei simple, va dati seama ca mi-l bag in vena!

Stiam ca ai comandat Soir de Lune pe amazon, am vazut pe forum la CG. Cum gasesti preturile astea? E incredibil!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Multumesc.

http://www.amazon.com/Lolita-Lempicka-Midnight-Womens-Limited/dp/B001B1IQSK/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=beauty&qid=1257533421&sr=1-5

de aici, vezi ca este si un eau de minuit ... cred ca primul

Mergi la inceput

Citat:
Ma pregatisem psihologic sa ne luptam corp la corp in ciocolata pt a-l castiga dar mai bine asa,cu vorba buna!

tocmai noi sa ne luptam ? cand oferta e asa bogata sali n-ar fi pacat ? spune tu ...si pe amazon e midnight si ori iau acum 40 ml ori astept impresii despre el sa iau mai mult ....

Mergi la inceput