Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Sali, o mie de

.....te pot incadra la trafic de influenta dar este destul de greu de probat!
Eu mor de ras aici imaginandu-mi faza: tu, in fata monitorului, disperata sa ai Alien, incordata sa primesti un BUZZ de la babanu , ai raspuns fara sa clipesti, ca la interogatoriu : DA! desi nu stiai sigur daca de tine era vorba! sau de mine!

Coincidenta nu putea sa fie, stai linistita( acum vad ca prenumele era de 4 litere, io mi-s), asadar putem rasufla usurate, nu trebuie sa avem remuscari ca i-am "suflat" parfumul alteia!
ne baga babanu la " grup constituit in vederea savarsirii de infractiuni".

dana, ce haioasa esti !
adevarul este ca am "progresat" in relatia cu babanu dar inca nu am devenit asa de apropiati incat sa ne alintam !
dar mai stii ce ne rezerva viitorul ?
cand ajung la comision ZERO va dau de stire !

geniest, o intrebare : te confund? tu ai scos l abursa un White linen breeze cu ceva timp in urma?
vezi ca m-am legitimat in PM.

Mergi la inceput

clarisss, am stricat-o pe Lolita L !

azi l-am luat dupa mine, l-am chinuit , prin masina, geanta, sertar, cert este ca acum cand pulverizez curge la greu si prin alta parte, astfel incat dupa ce dau 2-3 pufuri , sub plasa aceea aurie este ud de parfum...am bagat acolo un servetel, s-a cam imbibat!
vad ca daca il tin cu capul in jos ( saiu in alte pozitii nefiresti ) nu curge, doar cand pulverizez!
plus ca se misca putin chestia aceea aurie in care este imbracat pulverizatorul propriu zis, ceea ce iar nu cred ca este in regula, ar tr sa stea fixa, cum sta la toate parfumurile.

te rog fa si tu proba la al tau si vezi ce se intampla. in ritmul asta il termin intr-un timp de 2 ori mai scurt, ma simt ca si cum as avea unul de 25 ml!

partea proasta ar fi sa se evapore pe undeva , desi nu cred totusi...
de aceea mi s-a parut mie ca am consumat cam mult azi, pt ca "pierdeam " pe langa pulverizator!

hai ca l-am mai mesterit putin si uite ce cred ca este: orificiul acela prin care tr sa iasa parfumul pare atat de mic incat nu permite evacuarea intregii cantitati care vine in sus pe "teava" cand apasam. iese si pe "gaurica" ceva parfum, iar restul se strange( se vede ) in capacelul alb ( cu sarmele aurii) in care este pitit pulverizatorul, acel capacel pe care apesi.
daca trag si scot acel capacel ( care in mod normal nu se scoate) se vede ca a ramas parfum prin el, curg 2 sau 3 picaturi din el.

scuzati detaliile tehnice dar poate reusesc sa il repar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

Sali, o mie de

Eu mor de ras aici imaginandu-mi faza: tu, in fata monitorului, disperata sa ai Alien, incordata sa primesti un BUZZ de la babanu , ai raspuns fara sa clipesti, ca la interogatoriu : DA! desi nu stiai sigur daca de tine era vorba! sau de mine!

Coincidenta nu putea sa fie, stai linistita( acum vad ca prenumele era de 4 litere, io mi-s), asadar putem rasufla usurate, nu trebuie sa avem remuscari ca i-am "suflat" parfumul alteia!

Sali, da. Intuiesti perfect. Exact asa a fost...cred ca 2 secunde m-a mustrat constiinta pana sa zic DA !

Pe de alta parte ma gandesc ...daca e parfumul lui manucu ???

Cred ca da, il scosesem pe bursa. M-am razgandit intre timp si am inceput sa ma dau cu el acum ca vara nu-mi place deloc. Habar n-am de ce insa simt ceva ffff greu, apasator in el. Printre notele de varf apare ceea ce se numeste (habar n-am ce inseamna) - kumquat. Cred ca de asta nu-mi place...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

Sali, o mie de

Sali, da. Intuiesti perfect. Exact asa a fost...cred ca 2 secunde m-a mustrat constiinta pana sa zic DA !

Pe de alta parte ma gandesc ...daca e parfumul lui manucu ???

da, e posibil sa fie, ai vazut ca nu a raspuns nimic cand am intrebat-o daca l-a primit!
bineinteles ca nu este al ei, in stoc babanu pune ce-i ramane de la cei care fac comenzi si apoi nu le mai ridica , adica dispar in ceata.
manucu abia il astepta, sigur l-a primit, cred ca se da cu el, am simtit eu asa o adiere de Alien dinspre Iasi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Sali, daca mi se rascoala si mie bila de la cat l’am pufait si verificat, te astept cu ceaiuri

Daca am inteles bine, vrei sa vad daca la pulverizari are si al meu scapari pe langa? Nu are si nici plasa nu se misca.
A avut scapari la inceput, ti’am zis, cand nu’i rotisem corect capul si arunca cu stropi si haotic. Eu cand l’am desigilat am ramas cu pulverizatorul in mana nestiind cat sa rotesc si cat sa ridic. Inima mea a fost greu incercata in acea zi.
Vezi daca are un joc de cel mult 1 cm stanga dreapta. Trebuie sa fie putin ridicat si daca vrei sa’l rotesti tre sa aiba stop 1cm stanga dreapta. Nu stiu daca ma fac inteleasa
Ti’am mai trimis cateva poze poate’ti dai seama cum e. Maiincearca sa gasesti pozitia capului pulverizator (haha, asta'i buna de spus repede) e imposibil sa nu mearga si sunt convisa ca asta e buba.

In orice caz, aiuristica inventie are eL’ul, toate Lolitele sunt la fel? Clasica LL ce fel de pulverizator are? Aaaa, e ca un gat de lebeda parca, tin minte ca’n doua Sephore am vazut testere LL decapitate. Total nepractic. E un minus din partea mea.

Sper sa rezolvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Buna dimineata parfumatelor!

Trebuie sa va spun ca ieri am intrat intr-o parfumerie ademenita de oferta de 20%rabat la oricare parfumuri (si la cele care au deja rabat) si produse cosmetice etc....doar ca din pacate ma grabeam undeva si n-am stat bine cu timpul.
Ce am reusit sa incerc a fost Lolita Eau de Minuit 2009 CIUCURASUL care e numai la 80 ml si L-ul.
Acum nu vreau sa par de pe alta planeta dar nu sunt fan Lolita.
Din pacate nu e genul meu la ora actuala.
Eau de Minuit 2009 nu aduce nimic nou in prim-plan, ramane aceeasi Marie cu alta palarie, inca o varianta de editie limitata asemenatoare pana la confuzie cu cel din 2008.
E puternic fara a fi cald, am putut distinge nota de anis si rasina ,ceva vanilie si iasomie. Un miros original de neconfundat. Asta e calitatea lui in opinia mea, plus ca persista bine. Spre final se mai domoleste si aduce a Lolita clasica.
L-ul mi s-a parut prin comparatie cu cel de sus mai fin, cremos, dulce-gastronomic, pe salul de la gat miroase mult mai bine decat pe piele. Trebuie sa-ti placa genul acesta si sa-l poti purta usor. In momentul de fata nu sunt pe lista mea, dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele.
Am retinut interesul vostru si pt Lolita for men (cum sa-l numim? Lolitul?) si am sa-l testez cat de curand si revin.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Fetelor, am primit Casmir-ul (l-am comandat tester si are capac!!!) si mostrele, revin mai tarziu cu impresii.

Va pup!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Dana ai rochie verde smarald de catifea???/ De unde ce si cum, ca deja deviez de la subiectul parfumuri la subiectul catifele.

Incredible me il am de pe esente, cand zicea tipul ca inchide, din ce imi amintesc,l-am luat la un pret bun. L-am luat atunci pe nemirosite, doar ca era Escada si mi l-a descris tipul ca fiind genul meu, adica duuulce si vanilat. Mie imi place mult, e dulce si vanilat, fara insa a fi intepator, ceea ce pentru mine e ok. In fine, eu oarecum sunt fun Escada, imi plac mult parfumurile lor la capitolul persistenta si stil.Cam tot ce am mirosit Escada mi-a placut mai mult sau mai putin, dar nu m-a dezgustat nici unul, asta e clar
Cred totusi ca ar fi bine sa il mai testezi o data, ca stiu ca tie iti plac dulci, dar si cu o nota mai puternica, mai nu stiu cum sa ma exprim poate ma ajuta Rose si-mi spune cum se cheama ingredientul ce da nota intepatoare, pe care Incredible me nu o are(o are Hypnotic, Casmir, Angel, Shalimar si stiu ca sunt printre preferintele taleImi plac si mie astea, dar dupa ce dispare nota aia de care vorbesc pe aci daca ma intelegi ca eu deja nu ma mai inteleg

Adica eu prefer Wish nu Angel, ca e mai asezat si mai discret dupa parerea mea, desi am citit pareri ca ar fi fara personalitate. Acu...cred ca am eu prea multa personalitate si o intra in contradictie cu parfumurile cine mai stie...

Mie imi place vanilie "prajitura" in final dar si cu putin floral - fructat macar la notele de inceput si mijloc, am testat eu ce am testat si la concluzia asta am ajuns.

Iulia cum e Casmirul??? Hai ca sunt curioasa ce parere ai, mie imi place dar azi port Lolita

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose draga mea, eram sigura ca nu iti place lolita, nici nu are cum Stiu ca nu iti plac parfumurile dulci, dulci. Nu se poate sa iti placa Coco si lolita in acelasi timp, cine stie poate pe la 40 de ani

iulia, asteptam impresii

am primit L pt cadou, l-am ascus in dulap

Carmena, rochia am facut-o dintr-un sacou verde de catifea(era prea mare), o fusta, putin saten verde, i-am explicat croitoresei ce vreau, i-am dat modelul. Cum te intelegi cu casmirul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna ziua !Intervin si eu in discutia voastra ...pt.ca sunt (ca si voi de altfel)o impatimita a parfumurilor si as vrea sa va intreb ceva cu speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns.Am incercat sa citesc ce ati scris pana acum...recunosc ca nu am reusit dar am parcurs in mare ultimele capitole.Nu mi-am comandat niciodata un parfum online...si vreau sa va intreb care este calitatea produselor de pe acest site(esentedelux)despre care vorbiti.Merita sa-mi comand?Ca pret am vazut ca da ...dar calitatea?Cele care v-ati comnadat de la ei....va rog....un sfat?!Vreau un Cerruti 1881 si am vazut ca-l au.

Mergi la inceput