Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_g

Buna ziua !Intervin si eu in discutia voastra ...pt.ca sunt (ca si voi de altfel)o impatimita a parfumurilor si as vrea sa va intreb ceva cu speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns.Am incercat sa citesc ce ati scris pana acum...recunosc ca nu am reusit dar am parcurs in mare ultimele capitole.Nu mi-am comandat niciodata un parfum online...si vreau sa va intreb care este calitatea produselor de pe acest site(esentedelux)despre care vorbiti.Merita sa-mi comand?Ca pret am vazut ca da ...dar calitatea?Cele care v-ati comnadat de la ei....va rog....un sfat?!Vreau un Cerruti 1881 si am vazut ca-l au.

elena, daca ne parcurgeai mai amanuntit ai fi vazut ca ultima necredincioasa fata de esentedelux, numita CLARISSS, a fost convinsa ca totul este in regula cu acest site.
iti trimit acum un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

elena, nu tot ce apare pe site are si in stoc.

Tocmai l-am intrebat pe mess daca are acest parfum, nu e pe stoc, dar ti-l poate aduce. Da-i un telefon sau contacteaza-l pe mess id esentedelux1.
Eu de 3 ani comand de la el si sunt f.f. multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

dada, sunt ultima intrata in haremul dlui esense si iti zic ca sunt la fel cu ce gasesti in sephore.
curaj elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Va multumesc ,fetelor,pt.promptitudine!Da,Sali,nu am citit f.atenta si nu am reusit sa parcurg tot..pt.ca pe langa sporul vostru fantastic la scris timpul meu este infinit mai mic.....aaa...si sunt si la munca.Va citesc in continuare...o sa mai si scriu....Mersi mult....sa va parfumati bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

parfumatelor am venit din mall de la mirosit lolita for men!

se deschide un proaspat floral (bine eu ma asteptam la mai multa similaritate cu lolita noastra sau mai bine zis ma pufaiam cu parfumul lor si ma agandeam la al nostru!)si apoi note de anisia si cireasa amara .
eu am impartit odata in doua creatiile de la lolita lempicka de dama : 1 cele comune cu lolita noastra clasica si
2 cele care sunt de vara caprice amarena si fleur defendue

lolita for men e pe linia 2, daca m-ati inteles din toate care contin cirese eu numai aici simt un miros pregnant de cirese spre deosebire de restul care contin, chiar ciresa amara din dulceata, un dulce amarui, dar atentie pe un fond masculin usor mentolat, cu note tipice pentru barbati, are un dulce in el din lolita noastra dar suav pentru nasul meu si cred ca suparator pentru unii barbati si destul de uniform . cand ajunge aici nu se mai schimba in nimic.
m-m dat si pe mana si pe hartie, ama dat cu edt, vad ca pe mine nu ...prea tine si in plus ramane dulce cu usoare urme de anisia pe hartie ramane doar anisia mentol si deloc dulce .nu gasim in el notele acelea de dulce zahar caramel din lolita clasic notele de dulce sunt din caprice si fleur d.

parfumul nu e unisex e doar masculin spre deosebire de black orchild care da e unisex si asta echilibreaza esentele pentru dama cu cele barbatesti pe cand aici nu sunt echilibrate aici sunt dominante cele masculine .nu e de mine si SIGUR nici de sali !

dar mi-ar place sa "mirosesc"un EL dat cu un asemenea parfum . E incitant !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967
dar mi-ar place sa "mirosesc"un EL dat cu un asemenea parfum . E incitant !

nebunatico!

merci de referinte !

Mergi la inceput

teo, ziceai ca ai mai multe parfumuri de vandut. Cand faci lista?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

nu stiu de ce dar am impresia ca a si facut-o. doar ca nu a fost ( asa de) publica.
probabil ca parfumurile sunt deja date in plasament.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

nu stiu de ce dar am impresia ca a si facut-o. doar ca nu a fost ( asa de) publica.

a ajuns ceva la tine?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

a ajuns ceva la tine?

nimic . cand am ajuns eu se terminase filmul. si nici nu stiu cand a-nceput.

Mergi la inceput