jocul cu carti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Denizel, de ce, de ce, de ce ne-ai spus?

Trebuie sa fii pedepsita iegzemplar. Deci baga alta carte

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mihaelka, o stiai, asa-i?
Daca ai citit-o, ti s-a parut mai faina ca Fiul risipitor 'au ba? :)
Mie mi s-a parut mai faina (Risipitorul ala mi se parea din cale-afara de abuzator ). Cu toate ca, la vremea aceea, le-am bocit in mod egal pe amandoo cartile :)))).

Nu, nu bag alta carte. Baga tu! Te rooog!!! Mie imi iese prea lunga descrierea :).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Denizel, mie Radu tudoran nu mi-a placut.
Hai propune ceva !

Mergi la inceput

Denizel, n-o stiam, dar precis o stia cineva.
Tre sa te executi. Asteptam Nu conteaza ca-i lunga descrierea.

P.S. Si mie mi se parea risipitoru' prea din cale-afara, da' tot boceam cu vara-mea de numa.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

O iubire neimplinita si tare dureroasa dintre un student si o Ea care se ascunde de lumea reala si care nu-si poate insusi normalitatea.
Intalnirile dintre cei doi sunt duioase, tandre, f.f.f. emotionante si incarcate de un erotism lipsit complet de obscenitate si tinut in hatzuri :) (dar atat de delicat si plin de intelegere tinut in hatzuri... Fara pumni in pereti, fara istericale si fara priviri pierdute ori nervoase ).
Ea se sinucide.

Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.

Cand de fapt categoria copiilor care mai folosesc pampersul la 3 ani este clar minoritara si pentru parintii lor imi pare rau daca au incercat si nu au reusit iar daca nu au facut nimic mi se pare condamnabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

O iubire neimplinita si tare dureroasa dintre un student si o Ea care se ascunde de lumea reala si care nu-si poate insusi normalitatea.
Intalnirile dintre cei doi sunt duioase, tandre, f.f.f. emotionante si incarcate de un erotism lipsit complet de obscenitate si tinut in hatzuri :) (dar atat de delicat si plin de intelegere tinut in hatzuri... Fara pumni in pereti, fara istericale si fara priviri pierdute ori nervoase ).
Ea se sinucide.

Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.

Cand de fapt categoria copiilor care mai folosesc pampersul la 3 ani este clar minoritara si pentru parintii lor imi pare rau daca au incercat si nu au reusit iar daca nu au facut nimic mi se pare condamnabil.

N-ai vrea sa stii cat de cunoscut imi suna, dar am un lapsus de zile mari...insa imi vin acu in cap: Cezar Petrescu sau Mihail Sebastian...atat din pacate

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Nu stiuuuuuu

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Daca nu-i Norwegian Wood, atunci tot o japonezarie tre' sa fie!!

Anotimpurile lui Radu Tudoran n-avea coperta movulie?? Si titlu alb??

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Creca Lilanda a ghicit

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput