jocul cu carti
Raspunsuri - Pagina 19
denizel spune:
Si caii se impusca, nu-i asa?
Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.
Daca copilul meu ar ajunge sa-mi spuna cum a spus copilul lui X la 4 ani 'nu ma simt bine la gradinita ca am nevoie de tine acolo sa ma incurajezi', m-as gandi serios ca am dat-o in bara rau de tot.
Adela99 spune:
nu, nu-i asa! :)
actiunea se petrece-n viitor.
pentru a supravietui inca o zi in arena, trebuie sa fi smecher, sa ai o tactica bine gandita si nu in ultimul rand sa fi in stare sa-ti procuri mancare si apa
Adela99 spune:
o carte pentru adolescenti
o distopie sadica si terifianta
o cursa nebuna pentru supravietuire, intr-un viitor postapocaliptic, televizata in direct si urmarita cu frenezie
Teodora D. spune:
Eu nu ma pricep deloc la SF, am citit doar Jocul lui Ender. :) Vreo sansa sa fie ceva de Orson Scott Card?
Poate Umbra lui Ender?
denizel spune:
The Truman Show? (am vazut filmul mai demult, parca-parca asta era subiectul, dar nu stiu daca e facut dupa o carte).
buli spune:
cruciada copiilor?
nu mi-a placut deloc deloc
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Adela99 spune:
scuze! io-s in inchidere de luna, promit sa nu-mi mai bag nasu' cand stiu ca nu apuc sa intru :(
despre www.nemirabooks.ro/suzanne-collins-jocurile-foamei" target="_blank"> asta incercam sa va "povestesc"
no, cine se angajeaza sa puna urmatoarea carte?