Pepenasi de iulie - august 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI tuturor pepenasilor si parintilor de pepenasi care isi serbeaza azi ziua de SF.MIHAIL si GAVRIL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cristina distractie placuta!!! Multi pupici si urari numai de bine pt Mihaita!
Sursula multa sanatate lui Tudor!!!
Ankalaura super ca Erikai i-au iesit majoritatea ditisorilor!
Caprioara ce ghinion ai avut cu flyerele.Tin pumnii ca azi sa ai o zi reusita!
maitreyi ce colectie frumoasa de papusi ai.Mi-au placut mult.
Atb esti o mamica frumoasa foc.

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

LA MULTI ANI tuturor pepenasilor, mamicilor si taticilor care isi serbeaza azi ziua numelui - Mihail si Gavril!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!
Un Sf. Mihail si Gavriil fericit!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Fetelor, am mai zis-o, mai repet NU MAI DATI NUROFEN pana nu s-a confirmat diagnosticul!!

CAzul Sursulei, febra mare, nu stie de ce, sare cu nurofen. Daca are varicela???? Dati paracetamol, la nevoie baitze calde si scade febra.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

La multi ani cu sanatate tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui!

Sursu- multa sanatate lui Tudorel.

Anna- eu asa stiu ca e normal sa iasa- intai cele patru masele si apoi caninii.

Capri- nu ti le pot retipari pe cele gresite? Sa le alegi si sa le dai inapoi. Uff

Pupicei tuturor si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Vicky- care era pericolul administrarii nurofenului in cazul varicelei?(nu mai tin minte). Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI!

TECKY, si lui Luca au inceput sa ii creasca maselele inainte sa ii iasa ultimul incisiv de jos, eu le tot stresam pe Gally si Dr-Anca cu intrebari ca ma gandeam ca poate n-are mugur la al 4-lea incisiv si ramane stirb, dar uite ca i-a iesit si al 4-lea, acum are 8 dinti si 4 masele, deci ordinea chiar nu conteaza, sigur ies si aia 2 din fata.

CRIS, distractie placuta si pupici sarbatoritului!

Acum nurofenul nu e chiar asa bau-bau ca novocalminul, e ibuprofen, nu algocalmin, dar ma rog. Daca vreti paracetamol sirop (in caz ca nu vreti supozitoare, de ex. Luca al meu are oroare de supozitoare de ultima data cand a fost racit si i-am tot pus), exista Panadolul care e sirop si e de fapt paracetamol.

Monica, mami de Luca Andrei si 11+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani tuturor ce serbeaza astazi Sf Mihail si Gavril!

Vor iesi toti dintisorii la copilasi nu va mai stresati atat exista cazuri extrem de rare de anodontie la dintii temporari. Aaaa, sa nu uit copii nu au premolari doar molari.

La a mea nu are nici o valoare paracetamolul adica pe incercate nu ca vb eu asa aiurea. Am tot incercat sa-i dau Panadol si cand am vazut ca nu-i trece febra tot la Nurofen apelez asa ca depinde de copil si nici paracetamolul nu e o binecuvantare pentru ficat asa ca tot un drac e.

Capri, asta e tara frumoasa in care traim, ce sa-i faci sa le consumati repede si sa faceti altele dupa bunul plac!

Vazut si burtica frumoasa de 20 sapt

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Ralu, in caz de varicela, nurofenul da complictzii grave de suprainfectzie de pielii si a tzesuturilor moi. Asa ca atata timp cat nu a facut varicela, se da cu prudentza, pana la confirmarea diagnosticului .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput