Pepenasi de iulie - august 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Draga Mcoca, la noi Nurofen se da pentru ca se da compensat, si toti doctorii prescriu Nurofen. Chiar si necompensat, e mai ieftin. Mai ieftin decat Panadolul spun, care nu stiu daca se compenseaza. Noua nu ni s-a dat absolut niciodata Panadol pe reteta (si nici Calpol).
Una dintre cele mai raspandite reclame la televizor, este cea la Nurofen. Nurofen in toate formele lui, antidurere, anti raceala, de adulti sau de copii. Deci daca nu iti zice cineva in mod express de Panadol, uiti ca exista!
Aici ma refer la nivel general, mergi pe strada si intrebi pe oricine ce inghite in caz de durere sau raceala, iti va spune "Nurofen"...
Noi am facut un studiu o data pentru Zentiva si cel mai popular a iesit Nurofenul, cu singurul minus ca e scump fata de algomalmin, asa ca la cel mai "affordable" a iesit algocalminul...
Adica intelegi, cand doctorul iti da nurofene, poate nici nu te intrebi, nu? ca doar e doctor si stie mai bine...

Matusa-mea s-a externat vineri de la municipal. A venit ingrozita, desi carantina cica, pe una din scari dormea un boschetar, pe 10 m in jurul lui mirosea de nedescris... La fiecare 15 minute intra cate cineva in saloane, femei, barbati, vindeau cate ceva - pijamale, carti, prosoape, chiloti. A fost in salon cu o fata operata de fibrom, pe mama fetei nu o lasau sa intre, ca deh, e carantina. Pe aia cu carti, chiloti, pijamale, nu ii oprea nimeni. Mama fetei trebia sa dea spagi la bodyguarzi... Nici macar asa, un minim bun simt ca era ginecologie si nah, e nitel penibil sa iti intre in salon un barbat care vinde carti nu? Nu aveau nici macar ser fiziologic, fiecare trimitea rudele sa le cumpere de la farmaciile din imprejurimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ia ziceti-mi si mie cum adorm copiii vostri?A mea si la pranz si seara adoarme numai leganata si mangaiata...Daca o las in patutul ei cu biberonul dupa ce termina laptele incepe sa planga sa ma duc la ea....
Ankalaura ma ingrozesti ce zici tu acolo.....Nici in spitale nu mai exista disciplina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI tuturor pepenasilor si parintilor de pepenasi care isi serbeaza azi ziua de SF.MIHAIL si GAVRIL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TECK - pai cand a fost disciplina in spitale? cre' ca nu prea ai avut de a face cu ele, ceea ce e super

Erika nu doarme singura. O tin in brate si ea pune capul pe umarul meu si in 2 minute adoarme. Asta la pranz. Seara e mai complicat. Uneori adoarme intinsa pe canapea. Nu vrea in dormitor ca e mereu cu ochii dupa noi si dupa Eliza. Si nah, noi nu ne bagam in pat la 10 ca sa nu aiba ea dupa ce sa umble cu ochii... Asa ca, in general, si Erika adoarme seara tarziu, la 10 jumate, la 11...

Uitam sa zic si eu urarile de sfintisori
LA MULTI ANI
Mihai si Mihaele, Gabrieli si Gabriele, mamici si pitici!

Noi am fost azi la gradina zoologica, a fos fain. Au facut ceva modificari, unele custi nu mai sunt de gard si sarma ruginite, ci au geam. Asta e super. La multe dintre custi au facut reproducerea habitatului. Si asta e super. Candva, leul statea pe un ciment jenant, langa un bazin sapat in ciment, si tragea cu dintii de un cauciuc. Sau cu ghearele. Mai stiti? Acum are un spatiu mare, cu iarba, fain de tot.
Cel mai mult mi-au placut tigri. Cred ca sunt 15 tigri, si din astia, vreo 6 sunt bengalezi!
Si au pus camere, se cheama "digitalzoo". Vedeti aici programul animalele preferate de la zoo la tine acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril si numai bine!

Camy mi-e atat de dor de voi....Cred ca e minunat acasa, cu MINUNELUL!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani celor ce-si sarbatoresc ziua onomastica!

Biri, ce mai faceti? Sper ca sunteti bine si sarbatoriti de ziua numelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ADRIANA (ATB) ce graviduta frumoasa esti, numai burtica e de tine, nu te-ai ingrasat deloc...

ANKA, de acord cu ce zici tu cu Nurofenul, e aproape ca aspirina, aproape substantiv comun aici in Romanica... Eu nu stiam ca are contraindicatii sau de astea, dar la noi nu prea are efect si in plus ma enerveaza de mor seringa si orificiul prin care ar trebui sa intre... Cat despre spitale, vai si amar, revoltator ce descrii..

Ati mai vorbit cu Monica DMA? Ma tot gandeam la ea, saracuta, de cand cu carantina precis n-o lasa pe Mariuca sa o viziteze (ca deh, nu vinde chiloti), cred ca ii e tare greu fara ea... Doamne ajuta macar sa fie bine bebe!

TECKY, Luca al meu de cateva luni adoarme super de super, il pun in patut cu suzeta in gura, ii fac tai=tai, imi face si el, ies din camera si asta e tot. Seara la fel, doar ca facem rugaciunea inainte si e si tati acolo. In schimb se mai trezeste noaptea, de obicei o data plus trezirea regulamentara pentru laptic pe la 5-6.

In schimb sunt cam stresata ca Luca in ultima saptamana s-a imprietenit mai tare cu suzy, pana acum numai ca sa adoarma ii trebuia, acum si cand il schimb trebuie obligatoriu sa fie suzy in gura ca altfel nu sta si face scandal monstru si uneori cand o vede umbla cu ea in gura prin casa si ziua... Prevad o despartire foarte tarzie de suzy, ca nu ma tin nervii sa i=o iau definitiv acum, iar dupa ce vine bebe 2 nici atat n-o sa ma tina nervii la inceput, ca o sa am si mai multe pe cap.

Monica, mami de Luca Andrei si 11+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

LA MULTI ANI CELOR CE ISI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI!!

Cu adormitul noi stam bine, si la amiaz si seara ii dau laptic, o pun in patut, o pup (seara zicem si rugaciunea) si ii zic "gata, facem nanic ca-i tarziu" si ea se executa. Adoarme in cateva minute. Zilele astea seara e mai cu cantec pt. ca-i ies 2 canini, aia de jos, si si-a stricat tare rau somul...Ma rog, ma tot consolez ca mai sunt 2 canini si inca 4 masele si gatam si noi cu experienta asta...

Pe mine ma doare foooarte rau spatele de vreo 2 zile...de fapt a=tot am reprize, ca ma doare cateva zile, dup-aia ma lasa ceva timp, si iar ma doare si tot asa...

Fug sa ma usc la par, pana nu mi se intareste de tot spuma pe cap. O noapte buna va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sursula, vazut mamica frumoasa si talentata pe protv. Ce mai face Tudorel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

De adormit Ioana adoarme si acum tot in bratele mele, si la pranz si seara. Am avut o perioada asta vara cand adormea singura asezata in patut, dar a trecut repede si a revenit la vechile obiceiuri. Si tare ma tem ca o sa treaca de 2 ani si la fel o sa adoarma...si ma rupe spatele de durere, ca deh, nu e usor sa legeni 10,4 kg. Peste noapte avem trezirile obisnuite, cand ma asez cu ea in pat pana se linisteste si apoi o mut din nou in patul ei...si cam asa ne distram noi noaptea

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput