Pepenasi de iulie - august 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 20
Didi81 spune:
Cu dintii nu va mai stresati, eu ii mai povestesc dentistei mele ce progrese au mai facut dintii Aidei si a zis ca nu exista nici o regula cu privire la ordinea in care ies. Aidei i-au iesit toti incisivii, apoi 3 masele, 2 canini, a 4-a masea si al 3-lea canin. Nu sunt iesite toate maselele complet, unele au doar niste coltisori isiti, dar sunt pe drum.
Ce mai urmeaza sa mai iasa? sunt 4 sau 8 masele de lapte?
Adormitul: Aida adoarme in patul mare langa noi si o mutam dupa aia la ea in patut.
Nu am apucat inca sa vad pozele, sa vad cand imi fac timp ca acum de-abia am apucat sa scriu cateva randuri si fug sa culcam bestiutza
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
ankalaura spune:
Moni - si eu vroiam sa intreb care mai e treaba cu suzeta. Inainte, Erika o tinea doar la somn, o mai cauta in somn, uneori o lasa. Dar clar adormea cu suzy. Ce sa zic, decat cu tzatza, mai bine cu suzy, asa mi-am zis. Ii ziceam sa o scoata, dupa ce se trezea, o scotea
Si acuma sa vezi, ii zic sa o scoata, scutura zdravan din cap in semn de "NU" Si daca insist, maraie la mine, se incrunta si scutura si mai tare din cap. Mai are putin si imi trage una Si mai nou, daca nu are suzeta, mai baga degetul in gura sau un nasture ceva, de la bluza, depinde cu ce e imbracata.
Ma gandesc sa imi pregatesc o strategie. Dintre ros la suzy si ros la nasturii bluzei, prefer sa roada suzy...
Cand o pun la masa isi scoate singura suzeta, o aruca tare si zice "caaaahhh"
ella81it spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI celor care poarta numele MIHAIL,MIHAELA,GABRIEL ,GABRIELA
Scriu si eu un mesaj pe luna,nu imi mergea nici netul bine dar sincer nici nu am timp
Vin de la servici la 17 ii dau lu Alex sa pape ceva pregatesc cina ,mai intind o rufa ,mai calc ceva si asa trece ziuaDe multe ori adorm in pat langa Alex.
Tot vb de cum adormin copii ....la gradinita Alex doarme singurel,acasa nula pranz trebuie sa -l legan si seara adoarme la noi in pat cu biberonul si cu manutzele pe fata mea
Legat de NUROFEN ,acum doua sapt. Alex a fost racit rau,6 zile cu febra tuse,vomat si nu ii trecea cu paracetamol.Am fost de doua ori cu el la pediatru si nu vroia sa -mi dea nimik,zicea ca nu are nimik in gat si nici la plamani.Abia mi-a dat reteta ptr nurofen,in schimb in tara nu imi trebuie reteta.
CAMY felicitari!Multa sanatate va doresc!Pupici ptr bebe FLAVIUS!
In rest nu am lucruri noi de povestit,Alex are 4 dintisori sus 4 jos si 4 maselute.11 kg spune cuvinte in romana dar si in italiana,imi zice mama miaadica mama mea
De mancat inca prefera pasat dar mai manaca si bucatelela olita inca nu face,sincer nici nu am incercat sa-l pun
Sper sa reusesc sa scriu mai des.
Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex