Pepenasi de iulie - august 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_filipas/dia_filipas.jpg)
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Mona imi pare tare rau ca aveti probleme! te imbratisez, putere iti doresc! daca vrei, noi suntem aici sa te sustinem!
Camy bine ati ajuns acasa!
AnnaB nu as vrea sa-ti recomand metoda noastra de papat, ca nu e tocmai ortodoxa, dar si Miruna era tare mofturoasa la papa, pana am cedat si am inceput sa-i dau sa manance la TV, NUMAI la reclame. Asa mananca bine, orice combinatie (mai putin mamaliga cu branza - asta e super kk pt. ea), iar eu sunt impacata cat de cat. Recunosc ca vreau sa renunt la obicei, probabil ii voi schimba obiceiul cand ne mutam la casa...Nu te incurajez sa faci asa, ca nu-i tocmai ok, vroiam sa-ti zic cum merge la noi cu mancatul...
Mers la baie in tandem si eu merg insotita, nu e totdeauna curioasa ce fac, dar mai are momente cand vine, ma trage de haine sa vada ce-i "down there", sa vada ce-am produs. Unde am trasat eu limita a fost cand a vrut sa puna mana pe "dansa" mea (ca pe-a ei si-o arata cand e goala)...no asta nu mi-a placut...Sotul nu se arata in fata ei, el e si mai pudic...
Fug ca face ravagii cu o minge...da dupa pisica, bietul animal, ieri l-a pocnit cu coada de la o matura!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kamelya spune:
mona suntem alaturi de tine
Dia cumnata mea ii dadea nepotului meu manance in fata Tv-ului si manca la fel NUMAI la reclame.Cand se terminau reclamele cauta un alt post TV care sa aiba reclame...acum are 4 ani si mananca frumos la masa fara sa se uite la TV.
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Daca va uitati la semnatura lu' mami Cami, la poze, o sa vedeti MINUNELU! Doamne ca frumos e!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Irda spune:
seara buna fetele!
ASa e SUn.....e o minune de bebel frumos si asa de seniiiin!
Pupa mama pe el de pui.....ca mi se innoada lacrimile in barba de sentimente amestecate.
FElicitari mami, CAmi pentru prunc!
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Nasterea Antoniei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina_1609/Marina_1609.jpg)
Marina_1609 spune:
super bebe Flavius
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dr_anca/dr_anca.jpg)
dr_anca spune:
Camy sa-ti traiasca bebelusul frumos si mititel
Mona
Gata m-am cenzurat.
Va doresc sfarsit de saptamana placut!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeee
VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA
VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
momentan sunt 21 mii de euro
VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ina C spune:
Camy, Minunel e chiar minunat!!!!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna!
Minunel a reusit sa ne adune si sa ne emotioneze pe toate...oriunde ne-am afla
Ina, mami de doi baieti minunati
Ralu79 spune:
Ola ola!
Vaaaai cat e de minunat Flavius! Cum zambeste prin somn si cum se intinde Inca o data Camy felicitari!
Annababy- la multi ani si multi ani fericiti inainte! Nunta de rubin parca e la 5 ani, nu? Petrecere frumoasa.
Noi cand ii facem baie Mirunei avem costum de baie (eu sau sotul). Nu pentru ca am fi noi pudici, dar o tratam ca pe o alta persoana si asa ni se pare noua ok. Cred ca e o chestie de cum considera fiecare. Toata lumea are dreptateDe schimbat ma schimb cu ea in camera, nu ma intorc cu spatele, ne continuam pur si simplu activitatile anterioare in timp ce eu ma chinui sa intru-n haine. Cu mine la baie vine cand suntem singure acasa, dar zau ca nu se uita la ce fac- ea se joaca cu sulul de hartie, isi trage prosoapele-n cap si se joaca cucu-bau si alte activitati cultural-educative
, dar nu mi s-ar parea normal sa mearga cu sotul (nici lui de altfel). El cand ramane singur o pune in patutul ei pana iese. Chiar, eu de ce nu fac la fel?Hmmmm.
Pupicei tuturor si o seara faina
PS: Flavius e cel mai tare
moni_or spune:
CAMYYYY!!! Cat e de scump Flavius! Cum doarme el cu manutele pe langa capsor!
M-am uitat si la pozele cu Darius, intr-adevar, incredibil ce mult seamana, cine nu ti-ar cunoaste povestea si s-ar uita la poze cu siguranta ar crede ca e acelasi copil... Domnul sa va dea toata binecunvantarea lui in aceasta viata noua si sa nu mai varsati niciodata o lacrima de durere!
ANNA, la multi ani fericiti impreuna tie si sotului, sa aveti parte de multa dragoste si bucurii!
VICKY, sa iti zic cu ce ii place lui Luca sa se joace. Evident masini, dar nu de oricare ci din alea de am aflat ca le zice "cu frictiune", adica le freci cu rotile de podea de cateva ori sa-si ia avant si dupa aia le lasi si se duuuuc. Apoi mai are o broasca pe roti de aia cu batz infipt in fund, pe care o tot plimba foarte incantat, ii mai jucariile muzicale si cam tot ce are legatura cu animale: puzzle-uri care scot sunete de animale, carti cu poze de animale, are si o carte de povesti faina cartonata pe care o rasfoieste toata ziua si imi arata toate animalele si trebuie sa le imit (in rest oamenii din poze nu-l prea intereseaza, doar animalele).Si are si el o pasiune pentru mingi, am numarat, avem 6 de toate marimile, texturile si culorile si se joaca cu ele fotbal, suteaza si urmareste mingea, e tare priceput. Eu culori pt. vopsit cu mainile n-as putea sa-i iau, desi mi se par f. interesante, pt. ca el absolut tot baga in gura, in secunda 1 ar ateriza in gura lui cu siguranta.
ANKA, mie mi se pare foarte rezonabil si sunt de acord cu tot ce ai zis tu legat de mers la baie, nuditate etc.
GABRIELA, felicitari pentru saptamana fara zahar! Eu nu cred ca as avea vointa necesara, acum nici nu se pune problema, fiind gravi, insa nici altfel nu stiu daca as putea.
MONA, imi pare asa de rau sa citesc despre problemele tale... Cand ai timp scrie-ne, suntem aici sa te ascultam, nu stiu daca ti-am putea da sfaturi pertinente insa cu siguranta te ascultam cu inima deschisa.
Aoleu, era sa uit ceva important:Fetele care mai faceti pizza de casa, la ce temperatura puneti cuptorul? Masina de facut paine vad ca are si reteta pt. blat de pizza asa ca musai sa incercam maine, eu manual am facut o singura data si daca il aruncam in capul cuiva sigur il spargeam (capul, nu blatul), dar daca face totul mura in gura masina, de ce sa nu profit? Ca eu sunt de aia ca as manca pizza dimineata, la pranz si seara.
Monica, mami de Luca Andrei si
10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)