Aradence DC ...! (133)
Raspunsuri - Pagina 9
cristinacsa spune:
Diana, tinem pumnii...Vad ca n-ai vrut sa nasti de ziua mea...Lasa ca tot scorpioana o sa fie...
Cristina si gemenele
monica70 spune:
DIANA
IOANA ma bucur ca esti mai bine!
Sanatate si la restul de bolnaviori!
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."
adablackcat spune:
Diana ! Sa ai nastere usoara si bblina mancacioasa si sanatoasa!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Diana, nastere usoara si bblina sanatoasa. Suntem cu gandul la tine!
La multi ani Cristinacsa!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Ioana, bine ai revenit acasa, refacere rapida!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
La multi ani Cristina! Sa ai doar bucurii alaturi de cei dragi!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Diana nastere usoaraAstept cu nerabdare vesti de la Carmen.
Cristina la multi ani Nu ne-ai dat de baut ieri...
flavia ramona spune:
Ioi Cristina, scuza-ma, nu m-am uitat ieri ziua cui e, asa ca abia azi:
La multi ani!
Sa fii iubita si sa ai parte de tot ce-ti doresti.
alinamoro spune:
Acum am ajuns acasa de la lucru. Vai ce urat ii afara!
La Dragos i s-a schimbat invatatoarea. Ea venise din CIC si fetita nicicum nu s-a putut adapta fara ea, nu mai manca nimic, nu vorbea, nu facea nimic (nu stiu detalii, mi-a zis Calin la telefon ca a fost sedinta azi)...in ultimul timp tot a lipsit ca e bolnava fetita (asa ne spunea Dragos). Noua invatatoare e tot tanara, in ultimele zile si inainte de vacanta tot ea a fost la clasa. Dragos e foarte incantat de ea, tot ne spunea ca ii d-na Teo in locul d-nei invatatoare si chiar am observat ca vorbea mult despre ea.
Ceva vesti de la Diana?
Gabi, cum e Tudor?
Si Ade a tusit foarte urat 2 zile, azi am trimis-o la gradi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze