Aradence DC ...! (133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina la Tudor incepe sa i se desprinda tusea. A facut febra si aseara, aznoapte l-am schimbat iar de pijamale ca a fost leoarca. Miine il trimit la gradi ca incepe sa o ia razna. De cand am venit acasa e infiorator de rau cu Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nicio veste de la Diana?

Eu nu mai pot de ras,ce faza mi-a povestit mami acum.Ieri cum veneau de la gradi,a vazut Diana un afis din ala de panza intre doi stalpi,era cu Basescu si era intors pe dos.A intrebat-o pe mami de ce e asa si ea i-a raspuns ca l-a intors vantul.La care Diana: "PRECIS CA SI VANTUL II SUPARAT PE BASESCU CA VOI!" Mami a intrebat-o care "voi",cica "TU SI TATI!"

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, vai ce mortala ii Diana! I-am citit acum si la Calin.

Gabi, si Dragos o bazaie pe Adelina pana la disperare. Cand ii numai ea acasa n-am nicio treaba cu ea, se joaca foarte fain singura.

Clauuuu, unde lucreaza cumnata ta (sora lui Claudiu)? Pe invatatoarea lui Dragos o cheama Teodora Tarcea (am aflat acum dupa ce-a ajuns Calin acasa). O fi ea sau ii coincidenta?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

La Dragos i s-a schimbat invatatoarea. Ea venise din CIC si fetita nicicum nu s-a putut adapta fara ea, nu mai manca nimic, nu vorbea, nu facea nimic (nu stiu detalii, mi-a zis Calin la telefon ca a fost sedinta azi)...in ultimul timp tot a lipsit ca e bolnava fetita (asa ne spunea Dragos). Noua invatatoare e tot tanara, in ultimele zile si inainte de vacanta tot ea a fost la clasa. Dragos e foarte incantat de ea, tot ne spunea ca ii d-na Teo in locul d-nei invatatoare si chiar am observat ca vorbea mult despre ea.

.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Noua doamna a lu Dragos e cumnata mea Ce chestie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

No pana am citit eu aici m-a sunat Clau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am primit mesaj de la Diana: " Astazi la ora 20 s-a nascut Teodora 2760. E micuta dar hotarata."
Felicitari Diana, de 3 ori mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bine ai venit printre noi Teodora, iar tie mamico felicitari din suflet!

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Felicitari Diana!
Refacere rapida si mult laptic pentru Teodora.
Bine ai venit pe lume Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Felicitari DIANA! Bine ai venit Teodora!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Bun venit pe lume Teodora! Diana, felicitari! Sa aveti parte de toata fericirea si bucuria in familia voastra!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput