Aradence DC ...! (133)
Raspunsuri - Pagina 11
pufymic spune:
Felicitari Diana! Bun venit Teodora! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de restul familie!
Moni e mortala Diana ta!
pufymic spune:
Gabi acum m-am uitat in urma ca aveam impresia ca m-ai intrebat ceva si eu nu ti-am raspuns. Alesio se simte bine, el a facut 4 bube iar a doua zi au disparut....asa ca eu nu prea cred ca aia a fost varicela. Deci se pare ca am facut doar eu cu Nicolas....
Era bine de facea si Alesio, macar asa scapam toti odata....poate ia totusi de pe la colegi de la gradi.....
Eu ma simt mai bine acum, ieri am reusit sa fac si de mancare.....insa acum sunt necajita cu concediul asta fara plata pe care ni-l baga pe gat:( porcarie mare! nici nu vreau sa ma gandesc cati bani iau pe luna asta ca am fost in CM 14 zile(cu 75%) si imi baga 4 zile de concediu fara plata...
Cam asta e starea mea de spirit: ca naiba!
Cristale spune:
Foarte nasol cu concediul asta fara plata de 4 zile....si noi trebuie sa il luam
www.floar3d3colt.blogspot.com
gabitzica spune:
Si eu sunt in concediu fara plata de miine pana marti si inca o zi in 30 noiembrie + inca 4 zile in decembrie... Mie imi prind tare bine zilele astea ca am ceva de lucru si altfel nu stiu cum as fi reusit...
Ioana cu CM iesi mai bine decat cu salariul, pentru ca e 75% din venitul brut realizat in ultimele 6 luni ( inclusiv sporuri + altele...)
cristinacsa spune:
Diana, felicitari ! Sa va traiasca bebelina alaturi de fratiori!
Multumesc pt urari.
Ioana, ma bucur ca esti mai bine. Poate a facut si Alesio o forma usoara...
Alina, deci Dragos are invatatoare noua...
Cristina si gemenele
adablackcat spune:
Hop si eu la a doua cafelutza! Ce mai faceti fetelor? Azi e vineri 13. Inseamna pentru cineva ceva? Ca pentru mine nu.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
'Neatza,
Io beau o cafea buna daca aveti.
Ieri am avut o zi de tot rahatul, m-am mai relaxat la Lavi ca m-am intalnit cu Ada.
Alte noutati nu am .
monica70 spune:
Helou si de la mine
CRISTINA LA MULTI ANI CU INTARZAIERE
IOANA si eu voiam sa iti zic ca iei mai multi bani in medical dar mi-a luat-o Gabi inainte.De ce nu-ti place acasa? Mie imi placeeee
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."
pufymic spune:
Moni, Gabi sunteti sigure ca cei 75% sunt din salariul brut cu sporuri cu tot pe ultimele 6 luni?Ca daca e asa atunci nu ar fi rau, insa daca nu se tine cont de sporuri e jale.....
Moni mie nu-mi place sa stau acasa fiindca ma simt inutila. Si mi-e dor de servici....rau de tot! Incep sa ma simt bine si deja nu mai am stare....mi-e dor sa lucrez!
Mai aveti ceva vesti de la Diana?Nu zicea ca va naste abia sapt viitoare cel mai repede?Sau nu am inteles eu bine?
pe toate!