Aradence DC ...! (133)
Raspunsuri - Pagina 8
alinamoro spune:
Salutare!
Aseara am ajuns acasa. Adelina a inceput de ieri o tuse f urata si azi n-am trimis-o la gradi, ii curge si nasul si a facut 37,8 acuma dupa masa.
La multi ani Gabi, GabiB, Miha, Mihai (sot de Cristinacsa)!
Lu-ana, bine ati revenit!
Cred ca a fost foarte scump Bogdan cum s-a bucurat de taticul lui.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Am ajuns acasa! De fapt ieri am venit insa am fost prea obosita sa intru pe net sa va dau de stire....
Multumesc tuturor de telefoane si de cuvintele frumoase...si de grija! Sunteti minunate! Si sunt recunoscatoare ca v-am cunoscut si ca imi sunteti prietene!
Despre mine ce sa va zic?Am plecat din spital pe propria raspundere(pe semnatura). Nu mai rezistam sa stau acolo.....eu acolo, piticii aici....imi era dor de ei....
Oricum perfuzii nu cred ca mi-ar mai fi facut(ieri am avut), iar Aciclovirul il pot lua si acasa. Doctorita a zis ca m-ar mai tine cateva zile sub observatie insa i-am spus ca o sun daca e ceva in neregula.
Acum am inca bube o gramada, inca nu sunt uscate toate...in special cele fff mari.Pe mine nu ma mai deranjeaza bubele(ca nu ma mai dor si nici nu ma mai mananca), ci doar oboseala crunta pe care o simt indiferent ce fac. Obosesc si daca ma duc la baie...
Cam asta e....
flavia ramona spune:
'Neata,
Ioana, bine ai revenit acasa.
Pe unde umblati toate?
Azi l-am dus la gradi pe Bogdi. Asa i s-a luminat fatza cand a intrat in clasa . Nu se mai plange de ureche, dar ii mai pun picaturi si azi.
Cristale spune:
Ioana ce bine ca ai venit acasa. Cred ca cel mai groaznic lucru e sa stai in spital.
www.floar3d3colt.blogspot.com
pufymic spune:
Flavia ! Ma bucur ca e ok Bogdi acum!
Ada !
Cristale eu nu-s de aceeasi parere. Pentru mine nu e groaznic cand tb sa stau in spital(oricum m-am simtit atat de rau ca mai mult am dormit, asa ca nu stiu cum a trecut timpul), e groaznic acum ca trebuie sa stau acasa, sa am rabdare sa imi revin si cel mai groaznic e ca NU POT MERGE LA SERVICI!!!
Sper din suflet sa imi revina puterile si energia de dinainte intr-o saptamana si sa pot merge la sv din nou ca innebunesc! Si mi-e dor de servici, de cazuri, de colegi....!
Ce liniste e prin zona!
Miha ai revenit?Cum v-ati distrat??
gabitzica spune:
Ioana bine ai ajuns acasa. Sper sa iti revii cat mai repede. Alesio cu se simte?
Tudor tuseste de sambata tare rau saracutul, a facut si febra. Azinoapte am stat de planton si l-am tot schimbat de pijamale ca a transpirat tare. Nu l-am dus la gradi saptamana asta.
adablackcat spune:
Buna dimineata dragelor! Haideti la o cu lapte!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
DianaR spune:
Repede ca sunt in hiperviteza. Azi dupamasa merg sa-mi faca cezariana. Va pup si va dau de stire prin Carmen. Tineti-mi pumnii!!!!
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana(38+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete