Aradence DC ...! (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Beton atmosfera aici...

Saraca Ioana, naspa de ea, incerc s-o sun si eu maine.

Inca nu nasc. Am fost azi la control, mai stam pana cel mai devreme joia viitoare daca nu o lungim chiar pana saptamana aialalta. Minunat... Nu va temeti ca va anunt prin Carmen daca ma ia pe nepregatite.

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(38+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Acu am vorbit cu o prietena, azi i-a sunat diriginta copilului sa-i anunte ca se inchide( nu era in clasa respectiva)...Nu le-a spus pt cate zile.
Diana, iti tinem pumni...
Alina, fetele sunt ok,sper ca si in continuare. Acu sunt la un coleg in vizita...In fiecare zi am avut tot cite 4-5 copii pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata,

Diana, nastere usoara iti doresc.

Deci la intalnire vine:
Gabi
Alina
Eu
Cristinacsa
Niko (poate)
Moni (poate)

Cine se mai anunta?

Bogdi e ok, tuseste cate putin, dar e ok.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

In proportie de 90% intalnirea are loc la mine acasa. Imi spuneti care veniti sa stiu cata pizza luam? Si sa stiu la care va trimit adresa mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA si la ce ora incepe "dezmatul"? Tare as veni mai ales ca-i in Vlaicu,nu? Deci aproape si ma pot "repatria" urgent daca face fitze Tudor. Numai doua "hibe" am,ca pe Diana cred ca n-o tine mami diseara sa doarma la ei cum speram si parca nu l-as lasa pe husband cu amandoi pe cap,chiar seara cand e show.In plus ma cam supara ochiul drept,dar asta n-ar fi bai ca nu-mi pun lentilele,vin cu ochelarii ca ma primiti voi si asa . Deci eu inca nu stiu sigur ce fac,dar trimite-mi totusi si mie adresa, nr. de telefon, plus ora limita la care sa anunt de apar sau ba

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Nici eu nu stiu sigur daca apar ca nu am cu cine lasa copiii.va mai scxriu eu daca reusesc sau nu sa fac rost de supernany pt vreo ora, doua macar.

Mergi la inceput

Ora de incepere intalnire este 8:30, de sfarsit mai vedem . Hai ca va scriu adresa sa stiti in caz de ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Flavia trimite-mi si mie te rog adresa .
Ioana sa te faci bine. Nasol ,nu-mi inchipuiam ca de la varicela se poate ajunge aici. Eu am facut la 14 ani dar n-am avut nici o treaba ,inafara ca ma mancau.
Cristale ma bucur si eu pt tine ,ca aveti apa si caldura. Alta viata .
Alina m imi pare rau de varul tau ,din pacate tot mai multe persoane sunt diagnosticate cu cancer. Si fratele lui mami are la plamani si ii sunt numarate zilele .

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Flavia, trimite-mi adresa...
Sper sa ajung si eu...
Flavia, ce sa aducem?

Mergi la inceput

Ati primit PM-uri? Ca nu stiu de ce nu-mi arata ca is trimise si am incercat de 2 ori.

Si am o zi de imi vine sa plang .

Mergi la inceput