Aradence DC ...! (133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA io n-am primit nici un pm,dar ti-am trimis tie unul de proba,tu l-ai primit?

Eu imi imaginez de data asta o intalnire de-aia ca la alcoolicii anonimi,sa ne punem toate in cerc si sa ne zicem pe rand problemele

Acum pe bune,fiecare are probleme mai mici,mai mari,mai acute sau mai cronice ( a mele-s mari si cronice ) ,dar depinde si din ce punct de vedere le privesti.
Sa mai vedem si partea plina a paharului ,nu doar pe cea goala ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina si restul, sucuri naturale am, de rontzait am, eventual ceva pepsi sau ceva sprite. Pizza e comnandata deja, deci nimic altceva.

Deci nu pot nicicum sa trimit PM-uri, nu stiu de ce. Mi se inchide forumul cand vreau sa trimit. Sunati-ma care aveti nr de tel. Moni, ia nr meu de la Gabi eventual.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, ai nr lui Ildi sau Gabi sau Alina??? Ca nu am nr tau si nu pot scris PM.
Vedeti ca plec de la lucru si pot sa vorbesc numa pe la 8. Sunati-ma atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Flavia, eu am primit pm...

Mergi la inceput

Gata am primit si io pm

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina, Moni, trimiteti-mi si mie PM cu adresa ca eu n-am primit si Flavia nu mai e pe forum acum.

Eu de jumate de ora am ajuns acasa uda leorca. M-a udat pana la masina ca a fost parcata destul de departe de intrare. Am fost la simpozionul de care va ziceam ieri la Expo.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

ALINA ti-am trimis eu.Deja imi tot pica netul la ce ploaie si vant e afara.Nu prea am sanse sa vin daca doarme Diana acasa Si Tudor e cam marait seara ...

Mergi la inceput

Moni, mersi pentru PM.

Eu ajung dupa ora 9 si nu stau foarte mult ca maine dimineata plecam la Bihor, trebuie sa fac si bagajele ca acum n-am chef.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Distractie placuta!

OF, as fi vrut si eu o mica iesire, dar am uitat si saptamana asta nu am intrat deloc pe net. Eu nu mai am timp pentru nimic. De multe ori ajung de la lucru pe la 18.00, ma pun cu picioarele in sus vreo juma de ora ca de la atata stat pe scaun in fata PC am picioarele umflate, apoi trec la diferite treburi prin casa. La 22.00 sunt franta si ma duc la nani.
Poate data viitoare nu voi uita.

Mergi la inceput

A fost faina intalneala, ne-am simtit bine la Flavia. De data asta n-am fost trupa "obisnuita" . A fost Gabi, Ildi, Cristinacsa, Cristina M., eu si Flavia.
Merg sa fac baie si la culcare apoi ca maine dimineata mergem la Bihor.
Un week-end placut sa aveti!

Mergi la inceput