Aradence DC ...! (133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

da unde va intalniti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristale, ce bine ca aveti apa calda si caldura! Cum s-a rezolvat in final?

Miha, ce patisi bre? Distractie placuta la Brasov! Mergeti cu pruncii? Te sun maine.

Maine o sun si eu pe Ioana, ma tem sa n-o deranjez acum.

Gabi, of, alta veste trista.

Niko, si noi tratam mucii cu Sinupret cu succes.

Clau, nici noi nu stim inca unde ne intalnim. Eu astept propuneri ca n-am nicio idee.
Ce faci la Oradea?

Cristinacsa, fetele nu-s bolnavioare?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daca vorbiti cu Ioana transmiteti-i si de la mine sanatate.
GABI aoleu si tu cu vesti din astea
ALINA,CRISTALE bine ca macar de la voi vin ceva vesti bune
CLAU asa te vreau ,vesela
MIHA aoleu acum sa dispari si tu o vreme pe motiv de rezolvat probleme? Pai daca ar trebui sa dispar si io pe motiv de probleme,nu mai scriam de cativa ani deloc deloc deloc p-aci
Unde va intalniti maine si la ce ora? Ca cine stie,poate ma enervez rau si vin si io !
Pana una alta imi mananc nervii cu Diana care e tare neascultatoare si obraznica

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Nu stiu cum s-a rezolvat, dar acuma seara cand am ajuns acasa am dat sa vad daca nu cumva avem apa calda....desi stiam ca nu este....si totusi a venit, cu rugina ce-i drept si nu e inca calda dar curge cand dau robinetul pe cald....apoi am zis daca este apa trebuie sa fie si caldura si am pus mana pe tevile de la baie si bucatarie si sunt calde. Sunt asa de bucuroasa...dupa 2 luni fara apa calda..chiar ca asa mai merge...ca deja eram ingrozita la gandul ca ar trebui sa ne mutam la parinti

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

ClauCe faci la Oradea?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">[blue]Dragos (11.04.2002) poze

ma duc sa ma scolez Fac un curs de broker de asigurari

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Fac un curs de broker de asigurari
Ti-ai facut srl?
Imi dai voie sa te corectez? Sper sa nu te superi pe mine. Persoanele fizice nu pot fi brokeri de asigurari ci doar agenti de asigurari. La ce firma te scolesti?

Mergi la inceput

si atunci de ce tipu care ne tine cursul (domn care e super scolat...zic eu ) o tot da cu broker asig..ca duminica ne primi si certificatul? nu ma deranjeaza ca ma contrazici, chiar m-ai bagat in ceata ...ma scolez la KundenBroker.

Apropo ati citit pe Aradon ca s-a inchis Moise Nicoara???

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Nenea o da cu brokeru ca suna mai interesant. Ia da un search pe google si ai sa vezi ca am dreptate. Trebuie sa fi persoana juridica, sa ai capital de minim 25.000 lei si sa primest aviz CSA. Stiu ce vorbesc pentru ca am lucrat in asigurari, si cativa ani buni am tinut conta la o societate broker.
Asa ca tu documentata fiind, poti sa ii dai la nenea peste nas.
Hai ca te sun sa iti dau un sfat mai bun si poate ne vedem miine seara.

Mergi la inceput

Clauuu! De ce nu raspunzi la telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Apropo ati citit pe Aradon ca s-a inchis Moise Nicoara???

Azi am aflat ca se inchide doar o clasa, cea in care-i elevul diagnosticat deja si cei 16 sau 17 suspecti. Vad ca pe aradon scrie ca se inchide tot liceul.
Cica au fost un grup de elevi din Anglia si ofata a fost cu AH1N1.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput