Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fete dragi, am intrat rapid sa va spun ca am primit un sms de la Raluca_u:

"Rugati-va pt Stefan ca intra in operatie."

Imi pare tare rau ca nu am stiut ca sunt probleme. Asa ca e nevoie, fetelor, de ganduri bune si rugaciuni .

Doamne ajuta!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Nici noi nu dormim pe burtica,am incercat sa-l pun de cateva ori si s-a speriat,plange imediat si se chinuie sa se intoarca.Si io cica am dormit numai pe burta de pe la 2 sapt...

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai, eu am vorbit alaltaieri cu ea si imi zicea ca il banuieste de otita . Ce s-o fi intamplat? CREd ca si eu am primit mesajul ca am auzit ca a bipait telefonul dar e langa patul nostru unde-i bebe si n-am indraznit sa intru sa-l iau

Doamne ajuta sa fie bine, fara probleme

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Off, mie imi e teribil de frica sa-l pun pe burtica. PLus ca si ziua cand il mai pun din cand in cand sta ce sta si incepe sa urle de numa.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

si la noi la fel, sta maxim 3 minute si urla de nu ne mai auzim!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Legat de baita,pe Alex il spalam amandoi aproape zilnic (feeria aia de proaspat parinti)..ne descurcam de minune.
Acum,eu il spal pe Razvi in camera si baietii mai mari se balacesc in vana..stai sa mai treaca nitel vremea sa vezi cum ii pasez pe ambii puiuti domnului cocos in vana

Oofff,acu ' am vazut mesajul
Doamne ajuta sa fie totul bineO sa ne rugam pt puiul mic.

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fete dragi, am intrat rapid sa va spun ca am primit un sms de la Raluca_u:

"Rugati-va pt Stefan ca intra in operatie."

Imi pare tare rau ca nu am stiut ca sunt probleme. Asa ca e nevoie, fetelor, de ganduri bune si rugaciuni .

Doamne ajuta!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

of,imi pare asa de rau s-aud:((

Ne rugam si noi,cu toata puterea !

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Dar ce probleme are puiul Ralucai_u de necesita operatie?
Da Doamne sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

M-am intristat cand am vazut mesajul de la Raluca_U. Ne rugam sa fie puternic puiutul si sa isi revina repede dupa operatie.

Raluk si eu sunt de acord cu Diana in ceea ce priveste faptul ca ai nevoie de odihna. Organismul pentru a se reface are nevoie de odihna, din cauza asta s-au lungit asa de mult durerile si refacerea. Te rog din suflet sa mergi la doctor sa iti scoata firele, unele fire sunt proaste si nu se absorb deloc. Eu la prima nastere m-am odinnit la fel destul de putin si refacerea a durat cam o saptamana, acum la a doua nastere am dormit primele doua nopti in maternitate, am preferat sa dorm si sa las puiutul la neonatologie si cand am venit din spital nu ma mai durea absoluti nimic. Asta nu mi-a afectat cu nimic nici lastatia, nici relatia cu bebe si eu ma fost foarte fericita.

Mihaela ce imi place de tine ca ai revenit cu mesajele. M-am topit dupa Josh, are un par super si niste trasaturi . Eu intotdeauna am fost de parere ca sunt superbi copii din parinti de rase diferite, plus ca iau ce e mai bun de la fiecare si se pare ca sunt mai puternici.

Nela ce imi place la tine ca nu te stresezi cu greutatea Anei, eu sunt la polul opus, in ultimele 3 saptamani a pus cam putin asa ca maine l-am chemat pe pediatru sa o vada si sa ma sfatuiesc cu el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Nela ce imi place la tine ca nu te stresezi cu greutatea Anei, eu sunt la polul opus, in ultimele 3 saptamani a pus cam putin asa ca maine l-am chemat pe pediatru sa o vada si sa ma sfatuiesc cu el.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Monica, cat a pus Andreea in ultimele trei saptamani, ca sunt curioasa?
Pai sincera sa fiu de aia nu mi-am luat cantar de bebe, sa nu ma stresez, ca ma stiu. Iar cantaritul cu ea in brate stiu ca are marja de eroare. Daca ia ca in primele saptamani, cand a vazut-o pediatru si luase 500gr in doua saptamani, eu zic ca e bine, ma declar super multumita. Ana nu a pierdut deloc greutate de la nastere, sper sa fie bine si in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

am ajuns la zi ....ca sa nu zicla zid
Dumnezeu sa fie alaturi de Stefan si sa auzim numai vesti bune. Piciul puternic si mami asemenea.
Suntem alaturi de voi

Adi esti o scumpa ca de obicei cu ceea ce povestesti, cu sfaturile.....cu tine
Kawaichan si nu te lipesti si tu de la mosu' de un fotoliu ?
Hai ca ai fost tare cu ingramadeala la probat ....si eu as da din coate sa ma bag in fata la o proba
Mary relaxata ca de obicei si dulce de dimineata

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput