Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
lutoniana spune:
nela va salutam cu drag pe dumneavoastra si pe fiica 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana nela va salutam cu drag pe dumneavoastra si pe fiica ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Si noi asemenea. Chiar ma gandeam ca nu ma mai iubesti.. nici un mesaj si pentru mine, nimic nimic...
Ce face Davidelu', cum se prezinta azi?

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
Ellenuta spune:
neataa
intru sa fac cap nou.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
suede spune:
Ieri am avut o zi criminala.
Incepand cu ora 13.00,nu a mai dormit puiul meu decat maxim 2 ore (nelegate).
Il puneam in patut,statea putin,incepea sa tipe.Apoi maini in gura la greu,schimbat scutece,iar maini in gura,papa.Agitatie mare la san,chinuit sfarcuri,incruntare maxima...etc.
Cam asa ceva.![]()
A adormit pe la ora 23.00,pe mine si dupa vreo jumatate de ora l-am mutat in patut.
Faza buna a fost ca azi noapte a dormit dus...sper sa nu-mi faca si azi la fel,ca ma urc pe pereti
.
In rest,am facut falcute si ne ingrasam vazand cu ochii,precum Fat Frumos.Normal,daca mancam intr-una.Tati a ras de noi si a zis ca mai bine ii puneam numele Haplea...

Dacimi-a placut spovedania ta
.
Raluktin pumnii,Doamne ajuta!
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Si noi asemenea. Chiar ma gandeam ca nu ma mai iubesti.. nici un mesaj si pentru mine, nimic nimic... Ce face Davidelu', cum se prezinta azi? ![]() |
Bineeee..a dormit ca belferu toata noaptea acum de dimineata caca...schimbat papat ..iar caca ....iar schimbat, murdarit body-sorul, paturica ....iar schimbat de hainute....

si acum doarme ca un ingeras pufos si curatel.Anushca ? cred ca o sa bage numai frappe-uri cand o sa fie mare
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Am vazut ca s-a reactivat happy uka si ma bucur, o tin minte inca de cand puneau constantencele o intalnire la cale ![]() ![]() Am vazut si sedinta foto pe care eu personal am gustat-o cu umorul aferent ....si as vrea sa cer si eu cu imprumut, pentru cativa ani doar, fotoliul acela de facut masaj...ca merita si oscioarele mele asa rasfat |
Cu placere va astept pe toate la cate un masaj, e intr-adevar direct din heaven.. Scot niste sunete vecine cu stiti voi ce cand ma bag seara la rasfat. Doar pitica mea nu- l apreciaza, ai vazut, plangea blegutza .
Trebuie sa fug, revin
Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .