Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata.

Copil dormind = mama fericita

adi, ma bucur mult ca ai revenit si ti-ai revenit . Ne era dor de tine.

Bubite avem si noi, ne-au mai ramas pe frunte, restul au trecut. Am inteles ca trec oricum de la sine cam la 2 luni de la aparitie.
Baita singuri nu facem ca imi este mie fff greu. SImt ca lesin de durere de spate, cada mea e f jos, in chiuveta nu are loc...

DAci, ai fost foarte tare cu spovedania.

GEani, frumosi copchii mai ai. Ptui sa nu-i deochi. Frumosi frumosi. Sa sti ca si al meu a preluat "genetic" freamatul dejtelor de la picioare de la tasu' care rupe cearceafurile de cat le freaca

In rest va doresc o zi linistita cu copilasi neplangaciosi si necoliciosi si sunt prin preajma.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan
Adi I missed you Ma ung la suflet mesajele tale,pe bune.

Kawaichan, I missed you, too . Si faza aia cu copilul cuminte, eu ma gandeam ca e vb de cealalta Mihaela si alt copil , ca stiam ca tu tot ai zis ca Josh te tine in priza .

Wow, dar si tu stai ceva singura cu el. Imi aimtesc ca asa eram si eu cu Lisa, dupa ce a plecat mama mea...

Ce ma bucur ca a acceptat Josh wrapul pana la urma. Cum ziceam, si Adam e fericit in Ergo carrier, dar inca in casa nu l-am folosit, desi stiu ca vine ea vremea aia

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus fetelor!

Mihaela, Luto, bine v-am gasit!

Noi mancate, schimbate, plimbate... neadormite (inca!).

Daci, mi-a placut tare "raportelul" tau de dimineata! Ai facut un sumar excelent al temelor dezbatute. Daca ai putea sa intri mai des, sa ne delectezi cu astfel de mesaje, ar fi si mai bine, daca nu, e bine si asa.

Adi, mi-a fost tare dor de tine si de mesajele tale scrise intr-un stil curat, care "curge". Imi fac mare placere mesajele tale, ma relaxeaza si au un optimism aparte.
Multumim de cuvintele frumoase la ardesa Anei, abia astept sa faca Adam ochi si sa planificam deja excursiile!

Offf, plange... si eu ce sa fac la stomacel sa nu mai doara??? Macar sa alint un picut. Revin

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Cu recuperarea mea iarasi nu sunt tare bine. Adica poate e normal, dar eu ma asteptam ca dupa nastere naturala sa zburd pe campii, sa fie greu doar atunci. Oasele bazinului ma dor tare si cand ma intorc in pat....

aici mi-am luat si eu cea mai mare teapa....am fost asa dezamagita ca plangeam de ciuda prin casa .....nu imi credeam ochilor si spatelui cat de rau imi era si cum ma taram....asta dupa ce citisem ca nasterea naturala e minunata si te refaci imediat..si nu e operatie si bla bla bla....
Acum sunt bine, incerc sa ma adaptez la toate oarecum dar nu sunt ca inainte si am asa o vaga impresie ca nu voi mai fi...iar asta este extrem de trist pentru mine.
Nu vreau sa devin patetica dar fazele acelea ca uiti durerea si ca totul e minunat dupa ce nasti sunt basme....
Precizez ca toate acestea nu au absolut nicio legatura cu partea SUFLETEASCA si cu ce inseamna copilul pentru mine, as alege sa fiu mai schilodita numai sa-l vad zambind zilnic.....dar am simtit nevoia sa-mi spun si eu parerea despre nasterea naturala (cel putin cea prin care am trecut eu).
Ralu, numai de tine depinde ca in fiecare zi sa mai faci cate ceva in plus, azi sa iti pui un tricou pe tine, maine sa iti faci singura un ceisor, poimaine sa faci o baie...incet incet vei reintra in normal, am mare incredere in tine

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Off, mie imi e teribil de frica sa-l pun pe burtica. PLus ca si ziua cand il mai pun din cand in cand sta ce sta si incepe sa urle de numa.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

...... iar maine probabil ca la fel ca avem vaccinul.

succes !!!! eu sunt tare relaxata ca am inteles ca nu e obligatoriu sa faca febra sau ceva dupa vaccin, nu ?
Nu de-alta dar nu am nici termometru, nici paracetamol pt copii...nici pompita de desfundat nasul....
Vom vedea la momentul potrivit ce avem de facut.
Sa ne spui cum a decurs si fii barbata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

A adormit cupilu' pe canapea! [emoticon care-si freaca manutele de bucurie]

Adi,Adi am si eu pe lista un Ergo carrier ca m-a disperat wrapul cu infasurat/desfarsurat de cateva ori pe zi Desi e super,nici nu simt copilul pt sunt bretelele alea late late si elastice...Josh pana adoarme vrea de o mie de ori sa-l dau jos,se fataie,mai vrea sa pape(apropo,cred ca avem un puseu,ca m-a zapacit in ultimele zile,vrea si de cate 15 ori pe zi) etc si trebuie neaparat sa gasesc o solutie.M-am uitat pe site-ul lor si am vazut si multe pe la mamici prin zona,ca aici e famous si am ochit unul meserias(ala albastru cu stelute brodate).Sper s anu dau gres si cu asta ca
Deci am asa:un sleepywrap(75$),un babasling(120$) si urmeaza Ergo,alti 120$...

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Luci, inseamna ca eu am fost un caz fericit cu recuperarea de dupa nastere naturala anu trecut. NU m-a durut nimic, nici macar un oscior, putin jos la 'mneaei pana s-au resorbit firele . Sau oi fi io mai nesimtit(oare)??

Azi e si la noi putin soleil si mi-am pus in cap sa scot copchilu la aer . Sa vedem daca reusesc

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Fetelor, am bagat un nas mic cat sa las un mesaj de drag la voi... multumesc de galerie, sunteti grozave , tare va mai pup.
Acum chiar am ramas in urma, dar raportez si eu nasterea - sa stiti ca numai odiseea voastra m-a facut sa aleg nastere naturala (din pacate nu am rezistat fara epi... dar chiar si asa tot e o realizare din punctul meu de vedere).
"Produsul" are poze la semnatura.
Va las ca urmeaza prima noapte acasa.... [rod unghii].. sper sa ma descurc eu cumva.

Va pup si multumesc

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

esti o mamica speciala pentru mine....si oricum m-am indragostit dupa ce am vazut si pozele cu tine
Te vei descurca minunat ca mamica si nu-ti roade unghiile, ia copilul in brate si dormi linistita
Multumim ca ai intrat asa repede pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Si am mai observat ceva ca nu se mai trezeste aiurea...ca atunci cand sta pe spate daca tresare asa cu mainile in sus, stiti voi, se sperie si face ocheanele mari.....dar daca doarme pe burtica ori nu tresare ori nu are unde sa-si arunce manutele ca e patul si nu se mai trezeste deloc

Ptiii,ce destepti is astia micii
'neatza tuturor
Luci si Mihaela multumim de tratatie

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput