Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eseea tare frumosi sunt impreuna (si separat ) A vazut si Cristi pozele si ma-ntreaba: "Ce faci diseara?"

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eseea tare frumosi sunt impreuna (si separat ) A vazut si Cristi pozele si ma-ntreaba: "Ce faci diseara?"

Olga, mamica lui David iepurasul

Uff, eu nu reusesc sa le vad. Ca poate, poate vine pofta...

Am glumit!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

buna regasit fetelor, nu am mai intreat de f multa vreme
micuta alintata imi ocupa tot timpul
acum cum vremea s-a racit si stam pe acasa mai mult iata ca ne-am facut timp sa intram pe forum
iata ca din pacate dupa 3 sapt de raceala acum a facut diaree si e tare trista
Inainte dormea toata noaptea de la 21.00 la 09.-10 dinineata cu o trezire sau 2 cel mult pe noapte
acum de cand cu raceala si cu diaree se trezeste din ora in ora, uneori din jumate in jumate de ora
ii dau furazolidon pt bebe si pliculete de biotics
am nevoie de un sfat din partea voastra
cum reusesc sa o fac sa doarma fara tata
de cand am nascut-o papa pana se satura apoi adoarme la san
cand ii e somn urla pana nu mai poate daca nu ii dau tata sa adoarma
Mami de Maria Teodora
7 luni jumate

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cu atatea fete noi, am noroc ca doarme piciul de o ora si ca tooot editez prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Florinela, ce fel de ulei folosesti pt gatitul mancarii lui bebe?

Ilincuto, esti cea mai tare. Asa bine ma simt cand primesc feedback.Ori sa stii ca si mama mea mai in gluma (eu ii spun ca are un stil soft) imi spune "ca d-aia mi-a dat statul 2 ani ca sa stau cu copchilu nu sa fac...cine stie ce fac eu la momentul acela si e necasar sa il plasez ei pe Raru. Tu chiar crezi ca raru seamana si cu Cata??? Voi cauta in arhiva sa gasesc poze cu mine de cand eram mica si cu nepotii mei (din partea fratelui ) si sa vezi semanatura.
Apropo, Doamne dar ce seamana David cu Cezar.

Mai dar de Simina ce mai stiti? Cred ca au uluito colicii?
Si inca ceva.Keuta, mai vino seara pe la noi Keutooo draga...Poarta e deschisa, lampa e aprinsa.....

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

buna fetelor acum am ajuns acasa si am primit offline mesaj de la ayla:spune la fete te rog ca simina si maya sunt in spital cu anemie, mayuta a avut nevoie de trasfuzie de sange, sa se roage pt ele sa plece repede cu bine acasa:

ne pt mariana si maya

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Ianis Cezar, bebe de Ela78

la multi ani si

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Aris , Ilinca , va multumesc de raspuns si mie mi se parea mult sa manance 375 de supa de legume cu carne de pui, orez si glucoza + marul ras cu branza si orez si glucoza. Adevarat e ca nu bea lapte (facem pauza pana se repara mucoasa intestinala, e speriat de lapte, o sa-i dam la 8 luni cel de soia Humana), dar bea ceai bineinteles cu glucoza.
Voi care face-ti mar copt ii dati tot marul in intregime??
Ei vedeti saracul eu ii dau si mananca cat poate....destul de mult si din cauza la malnutritie nu pune nimic pe el deabea deabea in 2 sapt a pus 100 gr.
Eu ma gandeam ca al meu mananca foarte putin si deasta nu creste....
Floric....am luat din Cora am fiert uleiul nu mai tin minte denumirea, iti spun cum ajung pe la rafuri.
Mititica ma bucur ca ai aparut , felicitari pentru micuta cuminte, care doarme noaptea.

Mergi la inceput

petrean multumesc o sa caut in mail comun melodia

dragos tea mea

Mergi la inceput

azi am fost putin la munte sa vedem si noi zapada , am imbinat utilul cu placutul...

dragos tea mea

Mergi la inceput