Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dyana - nu pot sa cred asa ceva. si nu ii e rau copilului??? nu se mega constipa??? doamne..ce oameni

25 martie 2009

da' cine o mai intreaba?????? am taiat-o repede, ca oricum eram "obsedata" care nu intelege ca e obositor sa suga noaptea... si eu m-am tampit la cap ca-i accept la 7 luni "mofturile" de noapte; deci fetelor... clar, de aia ne intelegem noi bine, ca suntem toate "pupu" la creieri si ne-au "prostit" pustiuletii nostrii

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

UFFFFFFF...doarme Alex..in cele din urma.
Am citit si eu...cum adica sa dai la bebe lapte mai concentrat?....pai scrie pe cutie ca tre dozat exact si nu supradozat....
ma rog...fiecare face ce vrea cu copilu' sau...

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Giulia mananca asa: ora 10 fructe +biscuite, ora 13-14 legume cu carnita(150-250gr.), ora 19-20 legume sau iaurt,branzica cu fructe si o lingurita cereale.....in rest tzziti la discretie(si de foame si de joaca si de somn si de alint )Prea mult in greutate nu a mai luat...consumam ce am produs pana la 4 luni!

Pai IlincaM. daca e dupa pediatra de care spui tu eu de la 3 luni trebuia sa nu mai trezesc noaptea!!!!pt urechi...re si mandra mea ceva de la mine !

georgiana

mamica de Giulia
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Hai ca l-am masurat si eu pe uriasul meu: are 76 cm.

Olga, mamica lui David iepurasul

Felicitari..intr-adevar un urias dragalas!

georgiana

mamica de Giulia
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

cateva poze, sa va fac pofta de 2 bb

http://good-times.webshots.com/album/575371454tNclzK

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aris-te-am intrecuteu am rezistat pana la 29 de ani cu amigdalele, dar e prostia vietii mele ca am stat sa sufar atata...prin fac ajunsesem sa-mi fac singura moldaminul...bine, onor sotul, cand a vazut cate kg am slabit dupa operatia aia(vreo 8) regreta ca nu-i ceruse dr sa mi le scoata pe rand...ma rog, vroia sa fie "spiritual" ca acum am cate kg aveam inainte de operatie si e super multumit, dar atunci avea alte standarde....Rosu in gat mai fac si acum (vezi faringita de saptamana trecuta), dar nu se compara cu chinurile din trecut...Nici eu nu sunt pt eliminarea anumitor "componente" de dragul dea scapa de ele, dar uneori chiar nu se mai poate...Culmea, Alex nu are nicio o treaba cu galcile, iar asta mica a facut acum angina asat de s-a lasat cu antibio, dar vad ca ne-am descurcat bine pana in final...Chiar, SHasa -merçi pt sugestia cu probiot, dar n-a mai fost nevoie sa o aplicam ca a functionat de minune pauza de 2 zile in care doar am alaptat-o si nu a mai vomitat dupa antibiotic, asa ca, cele care aveti ghinionul sa fie nevoie sa dati antibio si sa aveti pb, uite ca intreruperea oricarui aliment si doar alaptat pentru o zi 2 chiar regleaza toate pb...
Altfel, d-ra e ok, eu am ceva aventuri ca ma doare spatele de mor, de fapt muschiul intre coaste si in + am o nenorocita de plomba care pica in fiec vacanta sia decis dr sa-mi puna o jumatate de coroana in locul plombei obisnuite...sambata dim mi-a pus bucatica aia in masea si sambata la pranz , cand vb de zor am simtit ceva ciudat in gura.NOroc, ca n-am inghitit-o, asa ca mi-a lipit-o la loc cu un lipici mai puternic...cica.
Bun venit-noilor colege si proaspetilor ghiocei!

Si acum sa mai emit si eu ceva "inteligenta":
media in ro face si mare circ cu gripa asta...nu ca n-ar fi periculoasa, dar in franta au fost si ceva morti si nu e tonul asta asa "panicos" prin ziare si pe la tv(pot sa fac comparatia ca m-am uitat la jurnalul de la tvr international duminica si ziceai ca vine apocalipsa dupa cum vb nenii aia). ALtfel, parca v-am mai zis ca pe 21 sept (stiu data ca am avut niste progr la dr in ziua aia) am mancat la pranz cu o prietena, care se plangea de niste dureri muscularea si avae seara progr la dr. Ei bine, diagnosticul a fost: porcina! Eu chiar am stat vreo 2 ore bot in bot cu ea si am palavragit si de mine nu s-a lipit nimic, asa cum nu au facut nici sotul si nici fetita ei...Noi ne vedem de viata nostra, ba ieri chiar am sfidat-o nitel ca am fost cu Alex la Disney, asa ca ne-am calcat pe picioare cu toate natiile, asa ca mai vb peste 2 zile (atat e termenul de incub- ca am intrebat pe dr de fam atunci canda fost poveste cu prietena mea), dar, sincer, daca e sa vina...vine si nu putem face nimic.
Aveam mai multe sa va spun, dar tr sa ma apuc de pictat cu alex, asa ca nu va mai scriu decat despre medic date preventiv. Eu nu prea le vad sensul.... Cand ne ducem la dr ne intreaba de cat timp a avut copilul febra, cat , cum a evoluat, etc si asta, pe langa altele il ajuta sa stabileasca un diagnosticul..ori, preventivele nostre nu mai lasa sa se contureze exact tabloul...pediatrul nostru e clar: "preventiv" nu exista, iar pana la 38,5 nu se cheama febra, asa ca nu facem nimic medicam....asta nu ma impiedica pe mine sa despoi copilul pe la 38, sa-l hidratez bine, sa-i pun ceva comprese, etc...Iar siropele aici nu se dau( nici macar Alex la 3 ani jumate nu primeste) pe motiv ca nu stie copilul sa scuipe ca sa Scoata ce ar strange siropul respectiv in gat sau pe bronhii, asa ca e lasata natura sa-si urmeze cursul firesc....sunt doar niste opinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eseea, superbi copii! Dar si ce camera mare si frumoasa au! Eu va zic drept ca pe langa alte motive pentru care nu mi-as dori un al doilea copil unul e de ordin material, inclusiv de spatiu. Stiu ca in teorie suna bine, ca treci peste toate, ca spiritualu' conteaza, ca unde mananca unu' o paine mananca si al doilea...dar io-s o persoana care tine extrem de mult la confort si vreau ca si copilul meu sa aiba confort, atat cat pot sa-i ofer. Are camera ei, asa micutza cum e; sa presupunem ca vine al doilea bebe, ce fac, ii inghesui intr-o camera? Improvizez ceva in alta camera? Unde, in asta cu calculatoru'? In aia cu sute de carti (se stie ce bine fac plamanilor unui nou-nascut)? In camera lu' maica-mea? Pe de o parte ma gandesc ca ar fi frumos sa aiba Phiphi un fratior, o surioara, sa stie ca are un sprijin in afara de parinti...dar pe de alta parte i s-ar cam taia multe avantaje pe care le are fiind "copil unic".Eu vreau sa-i ofer tot ce pot. No, nu stiu, poate zic si io asa acum dar peste un timp mi se va face dor de un bebelus...deocamdata sunt super multumita de familia noastra care-l cuprinde si pe batranu' Manole

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

cateva poze, sa va fac pofta de 2 bb

http://good-times.webshots.com/album/575371454tNclzK

Mami de fetita si de baietel

tare frumosi v-ati mai facut

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:

Georgiana, eu chiar am vrut sa spun ca Brisuca e copia tatalui ei, dar am zis ca o fi avand ceva si de la tine si nu vad eu:))). Zici ca si firea e a lui?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

ce sa zic?! asa seamana ca imi vine sa ma duc sa ii dau una dupa ceafa si sa il torturez pana recunoaste al cui e copilul.
toata e el: are momente cand e foaaarte serioasa si se uita la mine cu atata maturitate si calm incat imi vine sa o introduc in genetica ei!

doar degetele le are de la mine! dar, nu exista om lasat sa ne cunoasca care sa zica ca seamana cu mine. macar cu ceva... dar degetele de la maine, sunt ale mele!!! forma unghiei, mai precis!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Monamour, fac o rubrica speciala : fani ai ghioceilor?
Pe 26 dec e si ziua mea

Monica V.

Mergi la inceput