Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Pai bine mai BIANCA voi a-ti fost in acelasi spital in aceeasi zi si nu ai vorbit cu ea? Adica cu ARIS/ eu nu cred ca rezistam, chiar daca eram "undercover"

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

MIKI bine ai venit si tuOare mai apre vreo fata noua pana termin de recuperat???

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

OLGA

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

OLGA

IriTeoPetru
New Life Is Born

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dyana, eu nu stiam cat de tare iti doresti sa ramai insarcinata, asa ca n-am indraznit sa-ti spun sa nu-ti faci iluzii ca la cum alaptezi tu inca slaaabe sanse sa ramai; poate mai incolo, cand vei alapta doar seara...sau mai rar, oricum. Lasa sa fie deocamdata mutzu centrul atentiei, ca este vreme si de bb2
Eseea, felicitari pentru cum te-ai descurcat cu 2 copilasi mici; da' mai povesteste-ne ceva despre ei!
Florinelaaa, da' cat mananca platinatu'! Vrei sa-ti zic cat mananca Sophiphi? MAXIMUM 50 grame de borcanel/ zi. Si sunt zile in care nici nu-i dau, decat lapte. Bine, nu-mi fac nicio problema, v-am zis ca am 2 prietene bune care au alaptat exclusiv 7 luni. Sophia pana acum a mancat (cate un pic de:) dovleac+cartofi,diferite amestecuri de legume, pere si caise- toate hipp. In rest i-am mai dat de vreo 2 ori cereale de orez humana cu lapte de la mine. Preconizez ca in ritmul asta nu ajungem la un borcanel de 125 de grame/ zi decat pe la 8 luni. Nu-i stres! a gandesc sa-i iau niste iaurturi de-alea de fructe de la humana.
Apropo de doctori, doctorita mea de familie (dna Ficatel, vorba Olishkai) a fost oripilata de borcanelele mele, ca nuuuuuu, cum pot sa am incredere, nu exista borcanele bio, nu pot sta alimentele-n borcan fara conservanti!! (greu sa pricepi ca tehnologia mai evolueaza, ce sa faci). A clasificat borcanelele drept "porcarii" in schimb mi-a recomandat cu caldura iaurturile Danone, inca de cand avea 4 luni. Alea nu-s porcarii, nuuu, ala e papa bun.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

ILINCA la voi este ok fiindca papa laptic dar platinatul Florinelei nu are voie sa pape laptic deloc

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

total gresita explicatia dr tau, offf medicii astia.......Si eu am alaptat pana la 1 an si 6 luni fix fetita, era ahtiata dupa supt dar la 4 luni de noua sarcina s-a autointarcat , cu ceva maraieli..probabil imi aparuse colostrul pt bb mic din burtica. A fost f bine asa, s-a produs treptat in cateva seri, intarcarea ideala.

Ce sa va povestesc? E greu uneori cu 2 bb mici( e o diferenta intre ei de 1 an si 11 luni), dar..........nici nu-mi mai amintesc cum e cu unul. E asa frumooooooooos ...mici temeri avem toate : ca bb 2 nu va fi asa frumos si destept ca primul, ca va fi greu, ca primul va fi gelos, ca nu veti putea iubi bb 2 ca pe primul, ca..., ca..........dar veti vedea ca toate sunt nefondate, ca viata voastra va fi si mai implinita, si mai frumoasa. Va fi si greu bineinteles si veti mai scapa cate o injuratura printre dinti dar.....

Mami de fetita si de baietel

Cta dreptate ai ESEEA

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Maya si Simina ne rugam pt voi sa va faceti bine repede

Un gand bun si de la noi

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Shasa tot nu dormi? ca pe vremuri Ti-am stricat designul la pagina.

Mai fetelor eu tot simt ceva ciudat in burta Si nu sunt gaze...se simte altfel...Ia ca imi iau eu maine un test.

Mergi la inceput

Gata am fugit la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Neata si multumesc de primire, Olishka!
Concurs Klorane, un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput