Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*
Raspunsuri - Pagina 21
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Shasa tot nu dormi? ca pe vremuri Ti-am stricat designul la pagina. Mai fetelor eu tot simt ceva ciudat in burta Si nu sunt gaze...se simte altfel...Ia ca imi iau eu maine un test. Olga, mamica lui David iepurasul |
Pai ti-a intarziat?Cate zile?
Astept rezultatul,poate chiar ti s-a implinit dorinta si e cu ochisori....de dormi tu si ziua cu bb
Pe mine ma doare ovarul drept destul de rau poate or veni rusii, nici nu mai stiu cum e...
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
alina.n spune:
Urez si eu La multi ani! sarbatoritilor de ieri si azi ca n-am mai apucat .
Si le spun bun venit noior mamicute undercover
Am vazut poze de bebei ce s-au postat, sunt toti sumpici tare
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
aris26 spune:
neatza
olga - ai fost la farmacie? daca ii spuneai sotului sunt convinsa ca alerga la o farmacie non stop de aseara.
miki - asa e..a trecut timpul. dar acum macar a trecut cu folosla T. e tot aglomerat,cum stii, dar el se bucura enorm cand isi vede live rezultatele muncii zilnice. eu l-am dus la 3 sapt sa il vada si se tot minuna cat e de mic...probabil ca nu au venit multe fete asa repede. am mai fost cu el si la 6 saptamani, atunci l-a vazut si ramona. o sa mai merg si de craciun. ca asa mi-am facut obiceiul(de pashte,craciu si ziua lui). voi ati dat drumul deja la bb2? eu tot nu stiu ce sa fac...imi e frica ca iar o sa ajung la tratamente si m-ash apuca de azi dar imi e si un pic frica ...daca iese imediat? ce ma fac? eu inca il mai car in brate(ca si tine vad)
ilinca - si wrapul e super ushor de folosit. eu m-am uitat pe you tube. daca vezi 5 filmulete explicative esti deja experta. e mult mai comod ca slingul. cat despre adormit, al meu de cand am renuntat la alaptat(vorba vine renuntat) il adorm in brate, dar nu pe orizontala ci pe verticala cu pashi marunci si saltareti si neaparat cu "la la la"cand ma ashez pe canapea simt ca mi-a infipt cineva un cutit in spate. ia sa incerci sa mai tzi inca o sticla de 2l in brate pe langa Sofifi[D]
shasa - zi si tu?1 sa nu zica Bianca nimic?! culmea e ca o remarcasem pt ca imi placea la nebunie freza ei
25 martie 2009