Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Novus, iti multumim
Zici ca al meu e fain? a ta e SUPERBA!!
Ce zici, ne-ncuscrim?
De ce n-ai inscris-o la Klorane??

Concurs KLORANE, un vot va rugam
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

de incuscrit mai greu ca avem deja pereche

poate ne vedem sambata la o cafea cu picii

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Novus: Alexandra e irezistibila, nici sa nu te gandesti sa nu-i mai faci un fratior sau o surioara

In sfarsit, sper sa plec si eu la somn.

Somn usor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Mergi deja la serviciu, Novus? sau te referi la jobul cu Alexandra?
Ok, ma retrag si eu...am stat peste ora mea si prichindelul la 6.00 e FRESH
NOAPTE BUNA, FETELOR!

Concurs KLORANE, un vot va rugam
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc mamici pentru sfaturi si incurajari Maine o sun pe mama si o bat la cap pana merge la dr.

Adita bine ai venit

Gaza bine ai revenit Mi-a fost dor de voi

Sa inteleg ca este normal sa se cacaceasca mai mult...intr-adevar al meu a mancat pt prima data mai mult astazi. De dimineata a golit recipientul...dar nu va speriati, au fost doar 80 ml, dar eu sunt f multumita, si la pranz a mancat cateva lingurite, ceea e este ok, n-am muncit degeaba.

Ilinca fratiorul meu are deja un bebe biologic, dar mai urmeaza unul; cu cei 6 infiati vor fi 8 dar sunt atat de simpatici toti De Craciun trebuia sa aduca 2 dintre ei la noi pentru 1 luna, sa-si cunoasca David verisorii. Dar acum nu stiu daca mai vin Sper sa repare repede masinuta.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Copilul meu zici ca are senzor. Am coborat jos sa pun rufele la uscat (v-am spus ca spal in fiecare zi ) si nici n-am apucat sa le scot ca-l aud de jos cum urla. Cam agitat in seara asta...sper sa nu am o noapte alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Noapte buna si de la mine!

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

FLORIC am vazut pozele noi. Sunt superbe iar Raru este Imi place mult poza in care are ceva verde pa cap....ii pune ochii in evidenta

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

GEORGYIULY dar ce bine sta in picioare.......si am vazut ca va uitati la dextereste clar....am luat-o razna...imi sar in ochi desenele animate

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

GEORGYIULY dar ce bine sta in picioare.......si am vazut ca va uitati la dextereste clar....am luat-o razna...imi sar in ochi desenele animate

IriTeoPetru
New Life Is Born

Si eu am vazut poza cu Dexter, asa ca nu esti singura ma uitam si eu la Dexter cand eram mica

Mergi la inceput

DYANA am ajuns acolo unde toate fetele nu mai pot de curiozitate cu testul si tu le dai cu leuca si ne zici ca il faci a doua ziSunt curioasa sa vad ce se intampla dar nu stiu daca reusesc sa recuperez tot in noaptea asta

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput