Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*
Raspunsuri - Pagina 18
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 uite, bine ca am scris ca altfel ratam toate pozele. e un dulce Vladutz. tutu l-a vazut?hihi nu aiurea umbla vorba ca ies copii frumoshi din mana lui. mi-am adus aminte, am vorbit la nashterea unei stele,nu? poate ne organizam si ii facem toate o vizita de craciun(mai avem aici un ghiocel made by tutu)...cred ca ar face o fatza daca ar vedea holul plin de prichindei... mai scrie cateva mesaje scurte[quote] |
da, la nasterea unei stele..parca ieri citeam vesti acolo despre tutu, elias, etc..ce repede a trecut timpul..nu l-a vazut..cred ca i-ar face placere, desi la ce aglomeratie e la el la cabinet, banuiesc ca nu s-a schimbat nimic intre timp..oricum daca mai raman insarcinata, sigur o sa ma duc la control si cu vladut..
novus spune:
citat din mesajul lui aditapop Novus, pai daca-i frumos ghiocelu', nu-l votezi? Pe Alexandra cum o vad? ca nici tu nu ai inca album |
votat deja !!
Alexandra : http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/
Mami lui Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Pfoai, ce de fete noi au venit in timp asa de scurt, acum va trebui sa-mi notez care cu ce bebe e...sau sa astept pana le cunosc mai bine. Deocamdata am retinut pe blondinul Biancai, pe Cezar...si tocmai ce l-am vizionat pe baiatul lui miki, vaaai, dar ce bulane am vazut acolo, ce carnaciori de degetzele, am salivat, eu nu-s obisnuita cu asa ceva...of, miki, cred ca pupacesti non-stop carnaciorii aia, sunt irezistibili. Si ce ochi negri, se potriveste cu Adelake a lui Denisamada...ar fi un baietan voinic si o fetitza mignona. Am vazut cum il tii in wrap, totdeauna mi s-a parut ca-ti trebuie o dexteritate iesita din comun sa-l "instalezi", eu ma descurc doar cu sling-ul (adica nici n-am incercat wrapul ca mi s-a parut prea greu din start pentru "indemanarea" mea proverbiala).
Ma retrag si eu la nani, Sophiphi doarme de la 21.30. E una din raaarele dati cand nu a adormit la tzitzi, asta fiindca a mancat pe la 19...si pe la 20...da' tot n-a reusit sa adoarma. Dar alternativa la tzitzi stii care e?! Leganatul in bratze...cu cantat "un elefant se legana"...cand am ajuns pe la 40 de elefanti m-am saturat si ea tot nu adormise, privea fix in tavan...si da-i cu balanganitul fara sonor mai departe pana am obtinut victoria!! Si nu s-a trezit nici cand am lansat-o pe orbita patutzului. Zau ca nu are mult peste 6 kile jumate dar dupa 15 minute de leganat imi picau bratele si-mi intzepenise spatele...Concluzie? Prefer sa adoarma la tzitzi!!! Ai auzit, mititica82? Ce zici, iti surade varianta cu leganatu' ca substitut pentru tzitzi?
Shasa- predau legatura
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
shasa spune:
PISIK esti sigura ca a inteles prietena ta corect???????? Nistagmus are si Teo si intradevar se manifesta prin tremuratul ochilor dar neurologic nu are nici o problema. Eu credeam ca stiu cate ceva despre nistagmus dar ce ai spus tu nici prin cap nu mi-a trecut. Poate o fi o alta forma a boli sau cine stie ce este....... Pe Teo l-au vazut destui medici pana acum dar nici unul nu mi-a spus ca nistagmusul ar avea ceva cu vreo afectiune neurologica
IriTeoPetru
New Life Is Born
Monnvas spune:
Shasa ca rar ne intalnim la aceeasi ora.
Io ma retrag la cotetz. Somn usor!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Aditza, ca sa bagam puiul in listutza da un pm cu datele lui fie pe userul comun (mart.apr09), fie mie sau altei fete care se mai ocupa de listutza (Dodo-pui, petrean)
Acum chiar am sters-o.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aditapop spune:
Novus, iti multumim
Zici ca al meu e fain? a ta e SUPERBA!!
Ce zici, ne-ncuscrim?
De ce n-ai inscris-o la Klorane??
Concurs KLORANE, un vot va rugam
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
novus spune:
Cuscro , as mai sta la povesti dar peste 8 ore ar trebui sa fiu apta de munca
Noapte buna !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Pfoai, ce de fete noi au venit in timp asa de scurt, acum va trebui sa-mi notez care cu ce bebe e...sau sa astept pana le cunosc mai bine. Deocamdata am retinut pe blondinul Biancai, pe Cezar...si tocmai ce l-am vizionat pe baiatul lui miki, vaaai, dar ce bulane am vazut acolo, ce carnaciori de degetzele, am salivat, eu nu-s obisnuita cu asa ceva...of, miki, cred ca pupacesti non-stop carnaciorii aia, sunt irezistibili. Si ce ochi negri, se potriveste cu Adelake a lui Denisamada...ar fi un baietan voinic si o fetitza mignona. Am vazut cum il tii in wrap, totdeauna mi s-a parut ca-ti trebuie o dexteritate iesita din comun sa-l "instalezi", eu ma descurc doar cu sling-ul (adica nici n-am incercat wrapul ca mi s-a parut prea greu din start pentru "indemanarea" mea proverbiala). Ma retrag si eu la nani, Sophiphi doarme de la 21.30. E una din raaarele dati cand nu a adormit la tzitzi, asta fiindca a mancat pe la 19...si pe la 20...da' tot n-a reusit sa adoarma. Dar alternativa la tzitzi stii care e?! Leganatul in bratze...cu cantat "un elefant se legana"...cand am ajuns pe la 40 de elefanti m-am saturat si ea tot nu adormise, privea fix in tavan...si da-i cu balanganitul fara sonor mai departe pana am obtinut victoria!! Si nu s-a trezit nici cand am lansat-o pe orbita patutzului. Zau ca nu are mult peste 6 kile jumate dar dupa 15 minute de leganat imi picau bratele si-mi intzepenise spatele...Concluzie? Prefer sa adoarma la tzitzi!!! Ai auzit, mititica82? Ce zici, iti surade varianta cu leganatu' ca substitut pentru tzitzi? Shasa- predau legatura mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
da, il tin in wrap de pe la 2 luni la recomandarea unei pediatre..ca nu dormea mai deloc si era f agitat si plangea nonstop..si asa am rezolvat problema, ma plimbam zilnic seara pe strazi sa-mi doarma si mie vreo 2 ore...atunci, ca acum nu-mi e prea usor la cele peste 10 kg adunate. Dar decat in brate, e mai bine asa..acum doar cand ma vede ca il pun pe mine, e tot o veselie..
cat despre kg, ce sa zic..e mancacios ca tasu'..eu prefer sa zic ca e voinic, de fapt per ansamblu nu pare gras..si are cu cine semana, ca sotul meu a avut la nastere nici mai mult nici mai putin decat 4.6 kg si 62cm..el la nastere n-a fost atat, dar a recuperat repede..noroc ca l-am tinut in frau cat am putut cu alaptatul pana pe la 4.5 luni, ca altfel depaseam orice limita..