Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mi-am amintit ce vroiam sa va zic. Vad ca multe fete se plang ca puii dormeau noaptea si mai nou se trezesc sa pape. Ma gandesc ca au si achizitii motorii solicitante (ex. batzaitul in fund, mers in 4 labe) si tre' sa bage combustibi.

Mititica vad ca inca nu ti-a raspuns nimeni. Daca nu accepta suzeta, cred ca abia cand o sa o intarci o sa adoarma fara san. Io nush cum e ca nu mai alaptez, da' asa ziceau niste fete la "parintii intreaba".

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Trupa, sunt cam suparata....Alex nu mai vrea sa suga laptic de la mine...se pare ca se autointarca...:(
I-am dat asta-seara laptic praf a papat cam 150 ml(nu e 1 data cand bea laptic dintr-asta) dar dup-aia cand l-am ridicat sa ragaie a dat tot afara ...ne-a umplut si pe mine si pe el si patul...ma ingrijoreaza faza cu datu' la rate.
Ca sa nu mai zic ca azi am zgariat masina...

Asa ca per total...a fost o zi nasoala.

Legat de sacul de dormit...si noi ne-am procurat....si n-a dormit calumea Alex asa ca am renuntat ala el.

Si Alex urla la imbracat asa ca azi nu am mai iesit afara...pt 10 minute nu merita sa urle 20 min copilu'. Daca gasit vre-un remediu la faza cu urlatu' va rog ne ziceti si noua ca noi urlam de se aude din fata blocului.

pt maya si bebelina

Mai vroiam sa zic ceva da' neuronu' meu nu-si mai aminteste.

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

uite, bine ca am scris ca altfel ratam toate pozele. e un dulce Vladutz. tutu l-a vazut?hihi nu aiurea umbla vorba ca ies copii frumoshi din mana lui. mi-am adus aminte, am vorbit la nashterea unei stele,nu? poate ne organizam si ii facem toate o vizita de craciun(mai avem aici un ghiocel made by tutu)...cred ca ar face o fatza daca ar vedea holul plin de prichindei...

mai scrie cateva mesaje scurte

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui aris26

adita - bine ai venit
ia uite fetele noi vin in valuri

miki - nu ai mai dat nici un semn sau ai scris dar nu am vazut noi mesajele tale. vezi ca esti moderata si pana nu scrii 10 mesaje noi nu vedem ce scrii decat dupa mult timp cand probabil suntem la multe pagini dupa. asa ca scrie 10 mesaje scurte(si cate 3 cuvinte)ca sa ne auzim in timp real

gaza - hai ca eu pe asta nu o cred. gazutza slaba??? ia sa vezi tu maine

mannvas - sa stii ca la 1 se da stingerea complet in capul lui. dar atunci il mut in pat cu noi...aaa sa stii ca am incercat sa ii fac piureul mai tare, a fost f interesat pt ca s-a infipt cu mainile in el si am abandonat lingurita lua el cu mana si eu tot cu ana i-am dat. a fost incantat de idee dar nu a scos nici un "ne ne"desi ta-su ar fi fost f fericit ca vorbeshte odrasla greaca

25 martie 2009

am scris pe la capitolul trecut..iti spuneam ca nu ai cum sa ma stii pt ca sfaturile mi le-ai dat aici, pe dc.
si atasasem si poze cu noi..
poze mai noi
http://community.webshots.com/user/mihaelacomnoiu
poze mai vechi
http://picasaweb.google.com/mihaelacomnoiu/BebeVladIoan#

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

KOKO1 bine ai venit

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tufete cucuiete, eu nu i-am raspuns Florinelei pentru ca aveam eu un feeling cum ca al meu tip maninca prea mult si ca, nu ar fi relevant dar voi ma speriati de-a dreptul. Ian are 2 mese inlocuite:
1. cam 250 gr fructe
2. 200 gr legume (cu carnita)

Si mai bea 3 x 180 ml lapte.

E normal??? Cine mai e in situatie, sa-mi raspunda va rog. HELP ME!

La solide si noi suntem tot p-acolo, ba uneori sarim de 300/masa. Dar lapte bem doar 2 bibe pe zi, de 210. A, dar noi mai bidonam si iaurt, si branzica...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Multu'
Eu inca nu-i fac brinzica si iaurt pentru ca...nu stiu ce lapte sa folosesc Stiu ca par nebuna dar parerile sint atit de impartite Pina o sa am lapte de la tara, m-am hotarit sa vad ce iese cu Dorna ecologic, la sfatul unei prietene care are un baietel cu o saptamina mai mic decit al meu (si care nicicum nu-si face cont pe DC)

Alte propuneri?

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

e,daca a aparut shasa ma duc si eu sus ca si al meu se foieste de mama focului(fara sac)si o sa-l pun in patul mare dar acolu nu am curaj sa il als fara mine pe post de bariera.

eh,monvas/novus ma bucur ca si voi stiati la fel cu mersul in poante

legat de mesele bogate. al meu mananca un pic,mai bea un pic si uite asa. daca ash pune sucul peste fructe ash sarii clar de 400 de ml. deci...

am fugit. nb
si sa umpleti multe pagini sa am ce face la cafea

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilincutzo, nu te supara tufata da' n-am in calculator poze noi, numai in aparat si n-am timp sa fac "rocada" pentru ca, daca am 5 minute libere...fumez!
Acum, pe bune, sper sa reusesc in week-end: azi am fost la salon ma ma tund si sa ma vopsesc, miine merg la mama in vizita cu Ian, vineri am masaj si vine sora-mea, simbata merg la coafor, mani/pedi si apoi la nunta Duminica, promit sa pun poze, ok??

Bine ati venit Miki si Adita.
Dar chiar ca azi a fost o zi plina de mamici noi. Sper sa fie f. active.

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

BIANCA bine ai venit si tu. Foarte frumos nume..Theodor Vladimir!

Hai fetelor, apareti din umbra sa marim numarul ghioceilor

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Mersi alex2alex
Offf, si noi avem aceiasi problema cu imbracatul...urla ca din gura de sarpe...nu le place infofoliti, asta e... noi nu l-am mai scos pe prichindel de vreo 4 zile! am inteles ca se va incalzi totusi zilele astea si atunci... hop si noi la aer
Legat de laptic, eu m-am speriat ca al meu a inceput sa-l refuze pe la 2 luni jumate!!! (lapte praf ca nu am alaptat decat 2 saptamani - nu stiu care a fost cauza...cred ca stres)..a fost o perioada, i-a trecut cam in 2 saptamani...dar a fost greu ca nu puteam sa-i dau altceva la varsta aia...ufff ... la tine nu stiu care o fi explicatia... poate intr-adevar nu mai doreste decat o masa-doua de laptic...restul, bunatati pregatite de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Multumesc tuturor fetelor care mi-au povestit de sacul de dormit .

Si noi ne jucam cu bau cu cate ceva pe fata si avea instinctul sa-si de-a la o parte ce-i puneam, dar in somn altfel sunt reactiile, eu chiar de frica il lasam neinvelit cand adormea(adoarme singur in patut) si ma duceam dupa aia si il inveleam.

Varsat de vant am avut si eu dupa nunta la vreo 3 saptamani, a fost groaznic ca era si in toiul verii, atentie insa ca raman semne foarte repede si daca atingi cojita din greseala si cade,eu asa am patit.

Lucian mananca tare bine, ma mir cateodata unde mai poate sa bage:mananca in jur de 6-7 laptic de la mami, apoi pe la 10 fructe(un sfert de banana, un mar mare, sucul de la o mandarina si foarte putin biscuite), apoi la pranz:14 cate un castronel plin de supica cu diferite conbinatii de carne si legume, la 18 cereale, sau iaurt,sau branzica cu banana+laptic si la 21.30 laptic.Si de obicei dupa ce termina si il sterg la gurita cu servetel se pune pe plans ca stie ca s-a terminat,dar nu mai vede ca si asa mi se pare mult.

Olga- in legatura cu mama ta sa o trimiti urgent la doctor, nu e de gluma si eu am trecut prin asa ceva si am fost la urgenta si mi-au facut investigatii, din fericire am scapat doar cu gatul imobilizat cateva zile, dar cunosc cazuri de si mai rau. Multa sanatate!

Scuze ca m-am intins!

Noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput