Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Miki, Novus

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

uite, bine ca am scris ca altfel ratam toate pozele. e un dulce Vladutz. tutu l-a vazut?hihi nu aiurea umbla vorba ca ies copii frumoshi din mana lui. mi-am adus aminte, am vorbit la nashterea unei stele,nu? poate ne organizam si ii facem toate o vizita de craciun(mai avem aici un ghiocel made by tutu)...cred ca ar face o fatza daca ar vedea holul plin de prichindei...

mai scrie cateva mesaje scurte[quote]

da, la nasterea unei stele..parca ieri citeam vesti acolo despre tutu, elias, etc..ce repede a trecut timpul..nu l-a vazut..cred ca i-ar face placere, desi la ce aglomeratie e la el la cabinet, banuiesc ca nu s-a schimbat nimic intre timp..oricum daca mai raman insarcinata, sigur o sa ma duc la control si cu vladut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Novus, pai daca-i frumos ghiocelu', nu-l votezi?
Pe Alexandra cum o vad? ca nici tu nu ai inca album

votat deja !!

Alexandra : http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pfoai, ce de fete noi au venit in timp asa de scurt, acum va trebui sa-mi notez care cu ce bebe e...sau sa astept pana le cunosc mai bine. Deocamdata am retinut pe blondinul Biancai, pe Cezar...si tocmai ce l-am vizionat pe baiatul lui miki, vaaai, dar ce bulane am vazut acolo, ce carnaciori de degetzele, am salivat, eu nu-s obisnuita cu asa ceva...of, miki, cred ca pupacesti non-stop carnaciorii aia, sunt irezistibili. Si ce ochi negri, se potriveste cu Adelake a lui Denisamada...ar fi un baietan voinic si o fetitza mignona. Am vazut cum il tii in wrap, totdeauna mi s-a parut ca-ti trebuie o dexteritate iesita din comun sa-l "instalezi", eu ma descurc doar cu sling-ul (adica nici n-am incercat wrapul ca mi s-a parut prea greu din start pentru "indemanarea" mea proverbiala).
Ma retrag si eu la nani, Sophiphi doarme de la 21.30. E una din raaarele dati cand nu a adormit la tzitzi, asta fiindca a mancat pe la 19...si pe la 20...da' tot n-a reusit sa adoarma. Dar alternativa la tzitzi stii care e?! Leganatul in bratze...cu cantat "un elefant se legana"...cand am ajuns pe la 40 de elefanti m-am saturat si ea tot nu adormise, privea fix in tavan...si da-i cu balanganitul fara sonor mai departe pana am obtinut victoria!! Si nu s-a trezit nici cand am lansat-o pe orbita patutzului. Zau ca nu are mult peste 6 kile jumate dar dupa 15 minute de leganat imi picau bratele si-mi intzepenise spatele...Concluzie? Prefer sa adoarma la tzitzi!!! Ai auzit, mititica82? Ce zici, iti surade varianta cu leganatu' ca substitut pentru tzitzi?
Shasa- predau legatura

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

PISIK esti sigura ca a inteles prietena ta corect???????? Nistagmus are si Teo si intradevar se manifesta prin tremuratul ochilor dar neurologic nu are nici o problema. Eu credeam ca stiu cate ceva despre nistagmus dar ce ai spus tu nici prin cap nu mi-a trecut. Poate o fi o alta forma a boli sau cine stie ce este....... Pe Teo l-au vazut destui medici pana acum dar nici unul nu mi-a spus ca nistagmusul ar avea ceva cu vreo afectiune neurologica

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Shasa ca rar ne intalnim la aceeasi ora.

Io ma retrag la cotetz. Somn usor!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aditza, ca sa bagam puiul in listutza da un pm cu datele lui fie pe userul comun (mart.apr09), fie mie sau altei fete care se mai ocupa de listutza (Dodo-pui, petrean)

Acum chiar am sters-o.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Novus, iti multumim
Zici ca al meu e fain? a ta e SUPERBA!!
Ce zici, ne-ncuscrim?
De ce n-ai inscris-o la Klorane??

Concurs KLORANE, un vot va rugam
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Cuscro , as mai sta la povesti dar peste 8 ore ar trebui sa fiu apta de munca

Noapte buna !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pfoai, ce de fete noi au venit in timp asa de scurt, acum va trebui sa-mi notez care cu ce bebe e...sau sa astept pana le cunosc mai bine. Deocamdata am retinut pe blondinul Biancai, pe Cezar...si tocmai ce l-am vizionat pe baiatul lui miki, vaaai, dar ce bulane am vazut acolo, ce carnaciori de degetzele, am salivat, eu nu-s obisnuita cu asa ceva...of, miki, cred ca pupacesti non-stop carnaciorii aia, sunt irezistibili. Si ce ochi negri, se potriveste cu Adelake a lui Denisamada...ar fi un baietan voinic si o fetitza mignona. Am vazut cum il tii in wrap, totdeauna mi s-a parut ca-ti trebuie o dexteritate iesita din comun sa-l "instalezi", eu ma descurc doar cu sling-ul (adica nici n-am incercat wrapul ca mi s-a parut prea greu din start pentru "indemanarea" mea proverbiala).
Ma retrag si eu la nani, Sophiphi doarme de la 21.30. E una din raaarele dati cand nu a adormit la tzitzi, asta fiindca a mancat pe la 19...si pe la 20...da' tot n-a reusit sa adoarma. Dar alternativa la tzitzi stii care e?! Leganatul in bratze...cu cantat "un elefant se legana"...cand am ajuns pe la 40 de elefanti m-am saturat si ea tot nu adormise, privea fix in tavan...si da-i cu balanganitul fara sonor mai departe pana am obtinut victoria!! Si nu s-a trezit nici cand am lansat-o pe orbita patutzului. Zau ca nu are mult peste 6 kile jumate dar dupa 15 minute de leganat imi picau bratele si-mi intzepenise spatele...Concluzie? Prefer sa adoarma la tzitzi!!! Ai auzit, mititica82? Ce zici, iti surade varianta cu leganatu' ca substitut pentru tzitzi?
Shasa- predau legatura

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

da, il tin in wrap de pe la 2 luni la recomandarea unei pediatre..ca nu dormea mai deloc si era f agitat si plangea nonstop..si asa am rezolvat problema, ma plimbam zilnic seara pe strazi sa-mi doarma si mie vreo 2 ore...atunci, ca acum nu-mi e prea usor la cele peste 10 kg adunate. Dar decat in brate, e mai bine asa..acum doar cand ma vede ca il pun pe mine, e tot o veselie..
cat despre kg, ce sa zic..e mancacios ca tasu'..eu prefer sa zic ca e voinic, de fapt per ansamblu nu pare gras..si are cu cine semana, ca sotul meu a avut la nastere nici mai mult nici mai putin decat 4.6 kg si 62cm..el la nastere n-a fost atat, dar a recuperat repede..noroc ca l-am tinut in frau cat am putut cu alaptatul pana pe la 4.5 luni, ca altfel depaseam orice limita..

Mergi la inceput