Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Cati dinti aveti?
Noi nici unul inca

Concurs KLORANE, un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2

se pare ca la voi la deva asa e moda
nu e nimic anormal sa nu aiba dinti inca..crede-ma ca nu e nici o bucurie deosebita. copii astia dintzshi mushca rau

25 martie 2009

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

aaa sa stii ca am incercat sa ii fac piureul mai tare, a fost f interesat pt ca s-a infipt cu mainile in el si am abandonat lingurita lua el cu mana si eu tot cu ana i-am dat. a fost incantat de idee dar nu a scos nici un "ne ne"desi ta-su ar fi fost f fericit ca vorbeshte odrasla greaca

Si al meu e incantat cand poate manca din mana mea. Si cand se smuceste prea mult (v-am mai zis, statul in fund e cahhhh, si in scaunul de masa cum altfel ar putea sta??) si nu ma mai nteleg cu el ii pun 2 linguri de mancare pe tavita si se autoserveste. Bineinteles ca nu nimereste gura, dar se binedispune si mai bag si eu cateva lingurite.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Multam, Novus
Suntem acolo la Klorane ad1 ad2

Ps. cu cine ai nascut? - eu am fost la dr. demeter

Mergi la inceput

Citat:

Salutari, Novus! acum am observat ca esti din Deva.
Sa fie sanatoasa si voioasa Alexandra!
Eu am baiat, tot prin cezariana (la Deva - 26.03)

Concurs KLORANE
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

e frumos ghiocelul tau !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aditza - pai...io ce sa zic. stiu ca multi pediatrii si ortopezi sunt impotriva premergatorului..nu stiu ce cazuri vad ei zilnic. eu stiu ce vad eu si anume zeci de copii din familie si prieteni care au folosit premergatorul si toti au mers normal si picioare drepte. toti copii merg la inceput ushor pe varfuri cu sau fara premergator. eu nici nu pot sa concep fara el. asa e copilul asta al meu,poate la unii merge dar in cazul nostru e imposibil

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

Multam, Novus
Suntem acolo la Klorane ad1 ad2

Ps. cu cine ai nascut? - eu am fost la dr. demeter

Stanescu - la Brad

Mergi la inceput

Citat:

aditza - pai...io ce sa zic. stiu ca multi pediatrii si ortopezi sunt impotriva premergatorului..nu stiu ce cazuri vad ei zilnic. eu stiu ce vad eu si anume zeci de copii din familie si prieteni care au folosit premergatorul si toti au mers normal si picioare drepte. toti copii merg la inceput ushor pe varfuri cu sau fara premergator. eu nici nu pot sa concep fara el. asa e copilul asta al meu,poate la unii merge dar in cazul nostru e imposibil

25 martie 2009

O tipa din parcul meu, care e asistenta, imi zicea ca mersul pe varfuri e "innascut", adica asa s-au nascut ei, cu tendonul lui Ahile mai scurt. Imi zicea ca a citit intr-un jurnal medical.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:

25 martie 2009

asta cu mersul pe varfuri asa e, m-am lamurit, Alexandra asa merge fara premergator , o sa-l testez si eu in wkd sa vad cum se simte

Mergi la inceput

Am vazut poze cu ghiocei: Cezar - mutzunel, Vladimir in leagan, Lucian platinat, Alex razacios si zau ca mai erau. Ascultat conversatia interesanta dintre Aris si Vitamina (mai ce secrete de stat divulga el acolo...). Vroiam sa va zic multe da' is capie. Si eu l-am scos pe pitic din sac si l-am pus in patul mare. Plange si se partzaie. Partea nasoala e ca daca il iau in patul mare nu mai incape tati.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Novus, pai daca-i frumos ghiocelu', nu-l votezi?
Pe Alexandra cum o vad? ca nici tu nu ai inca album

Mergi la inceput