Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*
Raspunsuri - Pagina 15
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Tufete cucuiete, eu nu i-am raspuns Florinelei pentru ca aveam eu un feeling cum ca al meu tip maninca prea mult si ca, nu ar fi relevant dar voi ma speriati de-a dreptul. Ian are 2 mese inlocuite: 1. cam 250 gr fructe 2. 200 gr legume (cu carnita) Si mai bea 3 x 180 ml lapte. E normal??? Cine mai e in situatie, sa-mi raspunda va rog. HELP ME! |
La solide si noi suntem tot p-acolo, ba uneori sarim de 300/masa. Dar lapte bem doar 2 bibe pe zi, de 210. A, dar noi mai bidonam si iaurt, si branzica...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Tufete cucuiete, eu nu i-am raspuns Florinelei pentru ca aveam eu un feeling cum ca al meu tip maninca prea mult si ca, nu ar fi relevant dar voi ma speriati de-a dreptul. Ian are 2 mese inlocuite: 1. cam 250 gr fructe 2. 200 gr legume (cu carnita) Si mai bea 3 x 180 ml lapte. E normal??? Cine mai e in situatie, sa-mi raspunda va rog. HELP ME! Gina lu' Ian Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-) Botez Ian |
Ina stai linistita, fiecare mananca pe masura cerintelor lui si cred ca e normal
Mami lui Alexandra (03.03.09)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui aris26 adita - bine ai venit ia uite fetele noi vin in valuri miki - nu ai mai dat nici un semn sau ai scris dar nu am vazut noi mesajele tale. vezi ca esti moderata si pana nu scrii 10 mesaje noi nu vedem ce scrii decat dupa mult timp cand probabil suntem la multe pagini dupa. asa ca scrie 10 mesaje scurte(si cate 3 cuvinte)ca sa ne auzim in timp real gaza - hai ca eu pe asta nu o cred. gazutza slaba??? ia sa vezi tu maine mannvas - sa stii ca la 1 se da stingerea complet in capul lui. dar atunci il mut in pat cu noi...aaa sa stii ca am incercat sa ii fac piureul mai tare, a fost f interesat pt ca s-a infipt cu mainile in el si am abandonat lingurita lua el cu mana si eu tot cu ana i-am dat. a fost incantat de idee dar nu a scos nici un "ne ne"desi ta-su ar fi fost f fericit ca vorbeshte odrasla greaca 25 martie 2009 |
am scris pe la capitolul trecut..iti spuneam ca nu ai cum sa ma stii pt ca sfaturile mi le-ai dat aici, pe dc.
si atasasem si poze cu noi..
poze mai noi
http://community.webshots.com/user/mihaelacomnoiu
poze mai vechi
http://picasaweb.google.com/mihaelacomnoiu/BebeVladIoan#
florinela79 spune:
Maine mergem la medic, si ma tot inspaimant cand vad ce arata la Tv de Gripa AH1N1, parca nici nu as ramane cu Victoras la Bucuresti.
Desi, avem intr-un final CALDURA, au terminat cu tevile de inlocuit, care bineinteles din ce material or fi, cand au dat drumul la caldura si a intrat apa cu presiune pe teava s-au curbat , va dati seama ce rezistenta au.
Cand ii vad pe astia cu mastile(paca sunt eu dupa ce am nascut, asa am stat 2 saptamani) si toate tarile: Bulgaria, Turcia, Ucraina...cu nu stiu cati morti....ma ia cu frica, mai ales mie care sunt magnet de viroza primavara si toamna.
Victoras e un super fitzos, swe plictiseste repede, toata ziua sa ne jucam "bau bau" si prinsa - alt joc mai distractiv nu este. Si tanjeste tare dupa iesit afara, trage saracutul de clanta si manerele de la geam cu toata puterea lui.
alina.n spune:
citat din mesajul lui olishka Multumesc mamici Dar sunt n continuare trista, caci fratele meu si-a facut praf masina...si el are o situatie mai delicata...nu stiu daca v-am mai povestit. Este preot, are 7 copii si mai vine unul Dintre acestia 7, 6 sunt infiati si unii dintre ei deja merg la scoala, asa ca avea de umblat cu masinuta in fiecare zi...mai ales ca nevoile familiei lui sunt f mari. Imi pare asa de rau pentru el caci masina nu mai este functionabila. Nici nu avem cum sa-l ajutam f mult, caci el locuieste in Ukraina. In fine...complicat. Si mama se simte rau...maine merge la control la un spital. Sper sa fie totul ok. In timp ce scriam mesajul de mai sus am simtit o miscare in burtica...f ciudat am mai simtit asa sambata la nunta...senzatia aceea de fluturas in stomac...hmmmm f ciudat... Olga, mamica lui David iepurasul |
cate necazuri si la voi , sa va ajute DD sa fie bine mama ta iar fratele sa rezolve repede cu masinuta
la tine poate o fi cu ochisori?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
novus spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Salut fetelor!!! Am revenit insfarsit dupa o fooaarte lunga pauza, motivata de probleme tehnice. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Bine ai revenit !!! citind mesajul mi-am amintit ca aveam in plan sa te sun luni dar se pare ca m-am luat cu treburile si am uitat
multi gazelor !!!
alina.n spune:
citat din mesajul lui olishka David s-a cacacit astazi de 5 ori Si nu diaree...ci caca normal...si mult...oare o fi normal? Olga, mamica lui David iepurasul |
daca a papat azi mancare solida (mai mult decat ce manca inainte) da ,e normal
la noi se intampla asa de cand am inceput diversificare intenziva, si chiar am scapat de constipatie de 2 luni!!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
aditapop spune:
Salutari, Novus! acum am observat ca esti din Deva.
Sa fie sanatoasa si voioasa Alexandra!
Eu am baiat, tot prin cezariana (la Deva - 26.03)
Concurs KLORANE
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
novus spune:
citat din mesajul lui aditapop Fetelor, ma primiti si pe mine? Am un prichindel nascut pe 26 martie 2009 Il cheama Razvan si e tare nazdravan... toata ziua s-ar plimba...acum din pacate il plimbam numai dintr-o camera in alta, pe frigul asta... apropo de sac de dormit, am incercat 2 tipuri- unul matlasat, care se inchidea de jur imprejur, respins total (banuiesc ca se incalzea prea tare in el) si unul luuung de bumbac grosut (necaptusit) in care doarme dus Cati dinti aveti? Noi nici unul inca Concurs KLORANE, un vot pentru pui http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2 |
din Deva sunteti?!! ia pune repede niste poze sa va identific ; bine ati venit !!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui inapreda Tufete cucuiete, eu nu i-am raspuns Florinelei pentru ca aveam eu un feeling cum ca al meu tip maninca prea mult si ca, nu ar fi relevant dar voi ma speriati de-a dreptul. Ian are 2 mese inlocuite: 1. cam 250 gr fructe 2. 200 gr legume (cu carnita) Si mai bea 3 x 180 ml lapte. E normal??? Cine mai e in situatie, sa-mi raspunda va rog. HELP ME! Gina lu' Ian Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-) Botez Ian |
si al meu mananca tot asa, ba chiar mai mult...adica dupa el ar ajunge si la 300 gr de legume la o masa. Si uneori bea si 4 mese de lapte ca se mai trezeste si noaptea. Eu am intrebat pediatra daca i se pare mult 250 gr si mi-a zis ca da, e mult pt el. Nici n-am indraznit sa zic de 300 gr. Dar ce sa fac, sa-l tin nemancat ? E voinic si ma gandesc ca poate necesitatile lui sunt mai mari..daca arata de 1 an, atunci poate si nevoile lui sunt pe masura.