Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*
Raspunsuri - Pagina 14
Floric spune:
Fetele ce e cu "epidemia" asta de varicela? Eu nu am avut cand am fost mica, de fapt nimeni de la mine din casa (nici macar parintii mei) si nu cred ca avem nevoie acum. Se poarta epidemiile toamna asta. Misto
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
aditapop spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine?
Am un prichindel nascut pe 26 martie 2009
Il cheama Razvan si e tare nazdravan... toata ziua s-ar plimba...acum din pacate il plimbam numai dintr-o camera in alta, pe frigul asta... apropo de sac de dormit, am incercat 2 tipuri- unul matlasat, care se inchidea de jur imprejur, respins total (banuiesc ca se incalzea prea tare in el) si unul luuung de bumbac grosut (necaptusit) in care doarme dus
Cati dinti aveti?
Noi nici unul inca
Concurs KLORANE, un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
aris26 spune:
monnvas - de bine ce ziceam am fugit sus ca incepuse sa planga. i-am scos saculnu stiu daca ast era buba dar mi-a fost frica sa aflu
gaza - bine ai revenit. ce ai patit? de ce zici ca a fost o perioada grea? cu raceala sau altceva?
novus -
eh,bine ca avem o pasiune comuna: copilul celeilalte
eu am o durere cumplita de ovare,sper ca e doar o ovulatie mai violenta ca nu am chef de alte alea
25 martie 2009
Gaza22 spune:
Ilinca pup Sophiphi cea fumoasa. Noi am avut probleme cu mucisorii cam o saptamana dupa care m-am enervat de atata ser si apa de mare, ca se chinuia prea rau mai ales la papa, m-am luat de Dr care nu e adepta indopatului cu medicamente si mi-a recomandat Vibrocil picaturi diluate cu ser fiziologic 50% o picatura dimineata, si o picatura seara si Nurofen 2,5 ml dimineata si seara. Aspirat bine nasucul si in trei zile am fost ca noua.
Oli , sper ca mami tau sa se simta cat mai repede bine, trebuie neaparat sa mearga la Dr, si fratiorul tau sa facu rost de un nou mijloc de transport.
Anamaria sper ca Eva sa se faca cat mai repede bine, eu zic totusi sa nu te invinovatesti nu e din vina borcanasului din frigider.
Simina, ii spun si eu cu intarziere Mayei bun venit pe lume si sa se faca repede bine.
Am vazut ca avem dinnou viitoare mamici, pup si sa faca bebei la fel de frumosi si sanatosi ca si ghioceii pe care ii au deja.
Mai fetelor acu nu va speriati de cat mananca gaza mea ca de exemplu lapitic papa ff putin, maxim 150 ml la o masa fara altceva (deobicei masa de seara) in rest lapticul e asa ca sa zicem ca nu murim de foame. Si mie chiar mi se pare slabuta de aceea astept cu nerabdare vizita la Dr sa vad cat a luat in grutate ca eu am senzatia ca doar fructele si legumele astea nu sunt suficient de satioase de aceea de abia astept sa introduc si carnita si altceva mai consistent.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite
aris26 spune:
adita - bine ai venit
ia uite fetele noi vin in valuri
miki - nu ai mai dat nici un semn sau ai scris dar nu am vazut noi mesajele tale. vezi ca esti moderata si pana nu scrii 10 mesaje noi nu vedem ce scrii decat dupa mult timp cand probabil suntem la multe pagini dupa. asa ca scrie 10 mesaje scurte(si cate 3 cuvinte)ca sa ne auzim in timp real
gaza - hai ca eu pe asta nu o cred. gazutza slaba??? ia sa vezi tu maine
mannvas - sa stii ca la 1 se da stingerea complet in capul lui. dar atunci il mut in pat cu noi...aaa sa stii ca am incercat sa ii fac piureul mai tare, a fost f interesat pt ca s-a infipt cu mainile in el si am abandonat lingurita lua el cu mana si eu tot cu ana i-am dat. a fost incantat de idee dar nu a scos nici un "ne ne"desi ta-su ar fi fost f fericit ca vorbeshte odrasla greaca
25 martie 2009
Gaza22 spune:
Aris, da era vorba de raceala, plus rusii cu dureri, singura acasa ee chestiii deastea care te lovesc si la sentiment. Da sunt fata mare, am trecut cu bine. Trebuie si eu sa-mi fac un test papanicolau da uite ca nu mai ajung sa am timp de mine. Pupa mama Alexandros cel vorbaret. Vreau si eu sa stiu de unde ai luat premergatorul.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite
aris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditapop Cati dinti aveti? Noi nici unul inca Concurs KLORANE, un vot pentru pui http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2 |
se pare ca la voi la deva asa e moda
nu e nimic anormal sa nu aiba dinti inca..crede-ma ca nu e nici o bucurie deosebita. copii astia dintzshi mushca rau
25 martie 2009
aris26 spune:
gaza - of, pai de ce nu ai dat un semn...macar cu vorba te mai incurajam...ca si eu am fost singura 3 sapt fara sotz...
bine ca mi-ai adus aminte ca m-a intrebat si Dyana si uitasem
e luat de la toyplex din auchan nu e nici o marca deosebita si nici f scump nu a fost(210lei) dar pe asta l-a vrut el si nu a fost chip sa ii arat altceva. si, Dyana, asta imi place si mie la el, ca se poate intoarce cu scaunul ala. are destul de multa mobiliate cu el
25 martie 2009
aditapop spune:
Multumesc, Aris
Am citit ca folositi sau vreti sa folositi premergator. Ortopedul ne-a zis sa evitam chestia asta pentru ca sunt foarte multe cazuri in care copiii isi formeaza mersul gresit de la rotobil/premergator (mersul "pe varfuri"). Asa o fi?
Concurs KLORANE
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka David s-a cacacit astazi de 5 ori Si nu diaree...ci caca normal...si mult...oare o fi normal? Olga, mamica lui David iepurasul |
daaa!! si Alexandra a facut de vreo 3 ori
Mami lui Alexandra (03.03.09)