Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 stiti ca va ziceam eu ca ma simt rau si ma luase cu fiori cu gripa noua ei bineeee... am varicela |
sa va faceti bine.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui simonapro Urgent cautam sac de dormit, voi fetelor care folositi asa ceva sunteti multumita de el, sta bebe acolo? |
Tocmai am luat noi unul de la Ikea. Si de 2 nopti mi se trezeste cam din ora-n ora si NU de foame ci de sac
Daca in noaptea asta nu se intampla adaptarea il bag la naftalina
na, iar s-a trezit
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Gaza22 spune:
Salut fetelor!!! Am revenit insfarsit dupa o fooaarte lunga pauza, motivata de probleme tehnice. MUTUMIM mult Saby pt ajutor, am rezolvat repede problema cu ajutorul ei. MULTUMESC MUUULT Anca pt mesaj, m-ai facut sa nu ma simt uitata si mi-a ridicat moralul dupa o perioada cam greuta prin care am trecut. PUP toate fetele care s-au gandit la mine si pe cele care nu s-au gandit pt ca stiu ca au fost prinse tare cu cresterea de ghiocei.
Hi, Hi hi zici ca-s la Oscar. Nu prea am timp sa citesc din urma, oricum ati scris ff mult, dar o sa va povestesc pe scurt ce facem noi. Katerina creste, rade, e ff sociabila (cred ca s-a cam saturat de mine), papa ff bine de nu mai stiu cum sa fac fata si frumos fara sa ne murdarim prea tare si fara prea multe scalambaieli din partea lui mami (si asa ca sa va faceti o idee la o masa un borcanel mare de Hipp (uneori + unu mic) + laptic sau doua fructe+cereale sau branzica, la masa de legume un recipient de la Avent (aprox 200gr) de legume cu branzica si supliment de lapte)+ inca trei mese exclusiv laptic sau cereale acum intoducem carnita, si biscuitii poate si iaurtul, sa vedem ce mai zice Dr. In plus ii place tare mult sa stea in picioare si incearca sa faca cativa pasi, avand in vedere ca suntem cea mai mica din odisee eu zic ca stam bine. Vineri mergem la vaccin si la cantarit, sunt ff curioasa, am amanat pt ca am fost racite. Eu am racit ff rau si nu am avut nici un ajutor,a fost greu dar a trecut, am incercat sa o protejez dar pana la urma s-a ales si ea cu un nasuc infundat dar a rezistat f bine tinanad cont cat de racita am fost eu si apoi sotul. Acum suntem bine toti, avem si net , asa ca putem spune ca am revenit la viata. Am un chef de intalneala de nu va povestesc, ma enerveaza rau vremea asta de afara. Dar poate cine stie ne vedem noi cumva. Pana atunci sambata ma duc la o nunta si am emotii de nu ma vad, o sa fie prima iesire singuri fara gazii, pe de o parte nu mai am rabdare si am un chef de petrecere de nu va povestesc, pe de alta parte mi-se strange inima cat un purice ca trebuie sa ma dezlipesc de ea.
Gata am vorbit prea mult, scuzati greselile, sunt pe fuga dar am tinut neaparat sa va scriu. Pup toate mamicile si ghioceii si sunt dinnou pe baricade. Mi-a fost dor de voi!
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite
Floric spune:
citat din mesajul lui provista zice la stiri ca prod NAZOMER picaturi sunt periculoase Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Ce au spus ......ca innebunesc. Tocmai i-am pus in seara asta si nu se simte ff bine ca dupa simplul ser.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
aris26 spune:
monnvas - pai habar nu am...nu am facut nimic special. ii pun sacul dupa baie, cat mai sta prin casa il desfac in partea de jos ca sa se poata mishca bine,cand e pe adormite il inchid si gata. asa sta pana dimineatza...se foieshte dar e ok. am observat ca in sac nu se mai ridica in fund ceea ce e super. eu l-am mai pus in sac si cand era mic. trebuie sa ma duc sa-i mai iau unul mai gros ca ala de la c&a cred ca e pt 2 ani
ilinca - asta este o chestie mai noua, sambata l-a apucat si m-am tavalit de ras. e f haios cum isi face gura...oare asa crede el ca trebuie sa faca ca sa vorbeasca. trancane o gramada dar tot nu scoate nici un mama sau papa. stie cine e mama si cine e papa pt ca am testat dar nu se chinuie sa ne strige. oricum suntem acolo in fundul lui absolut orice clipa
ina - tu inca sterilizezi? de fapt mai e cineva ca mine care nu sterilizeaza nimic???
olga - asta ma enerveaza si pe mine in accindente..chiar daca nu ai nici cea mai mica vina tot ramai fara mashina. intra pe dauna totala? poate gasiti pe cineva dragutz la asigurare si va ajuta repede. cu putin noroc s-ar putea sa se termine mai repede decat credeti.
fluturashi??? maaai nu ne mai da emotii...faci testul ala au ba?
25 martie 2009
koko_1 spune:
pentru Maya sa se faca bine cat mai repede
provista, esti prima pe lista
Gianina 34, sanatate multa
Anamariame, sa se faca micuta bine cat mai curand
Olishka, ce sperietura...sanatate mamei tale
Noi iesim zilnic afara macar 30 minute. La imbracat face putin scandal de aceea ghetutele si caciula i le pun in lift ... stam la et. 9
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
Ilinca_M. spune:
Of, Olishka, dar de ce nu s-a dus mama ta direct la un spital?!
Wow, fratiorul tau a infiat 6 copii, ce frumos...si acum va fi si tatic natural? Masina aia nu era asigurata? (intreb si io, ca a mea n-are asigurare casco)
Inapreda, foarte fain ca l-ai antrenat pe Ian, ingenioasa idee! A mai povestit cineva exact azi chestia asta, dar nu pot sa cred ca senilitatea ma impiedica sa-mi amintesc cine, desi a fost asade recent!! Auzi, dar ne mai tii mult in suspans cu pozele titi, ca io una nu mai pot deja?! Mrrrrr!
Bianca, Sophiphi zice mai tzaraneste, adica "aida"; nu stiu de unde-a scos-o ca la noi nimeni nu vorbeste asa. Dar poate nu vrea sa spuna "haide" ci cu totul altceva... Si mai zice si cate-un "heeeeei", intotdeauna pe aceeasi intonatie, a mirare si bucurie:).
Gaza, bine-ai revenit! Auu, dar cat mananca Gaza mica, e o harnicutza! Cate kilograme are acum?
Pisik, nu stiu cate kile ai dar eu in poze am vazut mereu o tipa inalta si slaba...vrei sa insinuezi ca mi-au crescut dioptriile?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
novus spune:
citat din mesajul lui Gianina34 buna mamici nu m-am tinut pe promisiune ca semnez condica in fiecare zi de dimineata pentru ca.... stiti ca va ziceam eu ca ma simt rau si ma luase cu fiori cu gripa noua ei bineeee... am varicela Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 6 luni |
multa sanatate si ai grija pe cat poti sa nu-ti rupi bubitele ca raman urme
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui anamariame Pisigri, sunt un pic in ceata ca am citit printre randuri, de mine spuneai ca am prea multe medicamente pentru un simplu rosu-n gat? Sau si bb de Curea are probleme? Nu am inteles exact la cine te refereai, si eu ma plangeam ca s-a stabilit la Eva rosu-n gat, si atat medicul de fam cat si pediatrul ne-au recomandat Cefaclor 5ml/12h, supozitor cu novocalmin 1/6h si fenobarbital la 12h Ce sa zic, am ramas tablou...am decis sa ma bazez pe instinctul matern, asa cum spunea si Ilinca, si nu i-am dat nici macar antibiotic in prima noapte, doar novocalmin. I-a sczut febra si a dormit ft bine. A doua zi, adica ieri, a facut iarasi febra , si am inceput cu Cefaclor. Toata ziua a avut ieri febra, ce sa zic, haos total, eu ii puneam supozitor, ea la 5-10 min facea kk si eu nu il mai gaseam, nu stiam daca sa ii mai pun unul sau nu. In fine, abia spre seara la somn i-a scazut febra, peste noapte nu a avut deloc si azi am luat-o de la capat. E ft mofturoasa, doar in brate sta, abia daca se mai joaca singurica 10 min, ea care statea si 2h fara atentie din partea mea. Nu ma plang, sanatoasa sa fie. Ce sa mai zic ca sunt o desteapta si jumatate si am zis sa-l ia naiba de instinct matern, eu am imbolnavit copilul. I-am dat Hipp piersici, un borcanel care a stat in frigider si pe care l-am adus eu la temperatura camerei (tinandu-l in apa calda), doar ca aceasta "temperatura a camerei" era prea jos pentru ea. Ma tot gandeam ca e stupid sa mananci fructe calde, dar se pare ca au fost prea reci. M-am tot gandit si nu am alta explicatie, de tusit nu tuseste, nu ii curge nasucul, doar rosu-n gat cu febra. Anyway, am asa multe de spus, m-am lungit cu problema asta. Oricum, sunt mai mult decat speriata de cat de usor prescriu dr antibiotice si pastile (cu stupoare am aflat ca fenobarbital nu se mai da la copii, iar la adulti numai cu reteta, iar Colargol, ca tot l-ati pomenit, are un ingredient interzis in farmacii - info aflate ieri, nu dati cu legume moi daca am fost mintita ). Revin Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
pt Eva sa se faca bine !!
novus spune:
citat din mesajul lui aris26 ia sa va distrati un pic 25 martie 2009 |
ARIS, m-am indragostit de Alexandros !! e asa expresiv !!