Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Dyana sa stii ca seamana Davidut cu Cezar Amandoi frumosi foc!

asa seamana mult
oare nu intrati la banuieli?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

ma tot uit la poze, si vad la cezar o gramada de "mutrite" pe care le face si mutzu; manca-i-ar mama pe ei, cred ca unul langa celalat ar fi o privelisteeeeeeeee

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

mariana, maia
olga, Doamne ce sperietura ai tras]; sper sa fie totul bine; trebuie urmarita putin lovitura aia la cap, mai ales daca a fost puternica; oricum, dureri de cap o sa-i ramana o perioada
gianina, cum Dumnezeu te-ai pricopsit cu varicela???????? am facut-o si eu pe la 19 ani si am zacut ca niciodata in viatza mea

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

aris ce premergator ai??? parca ai mai zis, dar n-am retinut?????!!!??; arata foarte bine, imi place cum se suceste puiul cu totul in el

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Eseea sa-ti traiasca minunile ; iti impartasesc opinia in ceea ce priveste "magia lui 2"

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anamaria, nu cred ca la tine m-am referit cind am zis ca mi se par muuulte medicamente cumparate "ca sa fie"; instinctul imi spune ca m-am "speriat" de lista provistei, da nu-s sigura; daca faceti o petitie citesc prin capitolul trecut sa gasesc; oricum retin ca erau medicamente cumparate "preventiv", nu le lua nici un bebe.
Cit despre rosul in git...noi am luat cefaclor pt infectia urinara, in doza mare de pe prospect, 40mg/kg, cum v-a prescris si voua, si da, mi se pare mult, pt ca in alte tari rosul in git se trateaza 3 zile cu ceai cald si antitermice, si abia daca febra nu cedeaza dupa 3 zile se fac analize sa se stabileasca daca e viroza sau boala bacteriana, si doar in ultimul caz se administreaza antibiotic. In prospectul de la cefaclor doza de 40mg/kg e recomandata pt sinuzite si infectii care fie cedeaza greu, fie sint localizate la organe la care antibioticul "ajunge" greu, ceea ce nu e cazul amigdalitei simple, pt care prospectul recomanda doza de 20mg/kg.
Iar fenobarbitalul ERA o masura extrema in cazul febrei mari care nu cedeaza la antitermice, dar acum nu se mai foloseste. Asadar, cred ca ai nimerit si tu un pediatru "de scoala veche".

Florinela, mi se pare enorm cit maninca platinatul tau...Si noi luam incet in greutate, e drept ca nu ne aflam in afara "standardelor", dar Pisilinca maninca putin si nu o fortez deloc pt ca multi medici m-au avertizat asupra pericolelor - manifestate mult mai tirziu - "indopatului". Cind am incercat sa insist dupa momentul in care imi refuza ferm lingurita, am obtinut un copil care dupa 3 guri voma, oricei-as fi dat si oricit de foame i-ar fi fost. Daca el "bobineaza" atit inseamna ca e flaminzila, si-atunci te-ai scos pe viitor, nu mai alergi cu mincarea dupa el pe sub masa peste 2 ani

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Buna seara fetele .
Si noi ne rugam pt Maya si Simina.
Si suntem cu gandul mereu la Ayla - mamica tanara si f.f. incercata de DD.

Referitor la paturici: eu am obisnuit-o pe Sophia sa isi traga ce are pe fata (m-am jucat cu ea cand era mai mica si ii puneam o batistuta sau prosopel pe fata si le trageam cu mainile ei). Nu stiu cum ar face cu o patura, dar acum vreo 2 zile m-am jucat iar cu ea: ii puneam un prosopel (din acela mic pt bb 15x15 cm) pe fata si cand si-l tragea de pe ochi ii spuneam bauu, si tot asa cateva minute, cand la un moment dat nu il mai tragea de pe fata, dar nici speriata nu era, asa ca am strigat-o si atunci si-a tras prosopelul de pe fata, si iar ne-am jucat, dar isi tragea prosopelul numai daca o strigam.

La fel o sa o invat sa coboare din pat (cand se face mai mare), o intorc cu spatele la margune, pe burta si o trag in jos pana cand ajunge cu picioarele jos.

Am vazut si poze cu bb: unul si unul .

Si la Gabi la gradi e epidemie de varsat de vant si scarlatina: a luat si mama unei colege de gradi varsat de vant, si acum asteapta sa ii iasa si fetitelor (una de 5 ani si una de 1 an). Eu am noroc ca Gabi a facut varsat de vant cand avea vreo 10 luni, eu cred ca am facut cand eram mica - ca nu am luat de la Gabi, iar Sophia mi-a spus dr ca are imunitate de la mine(daca am facut boala) pana pe la 9 luni.

Nu scriu mai mult pt ca citesc pe sarite: prima si ultima pagina de capitol .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

daca vrei sa editezi in sensul de a modifica ceva ce ai scris atunci apesi pe butonul cu foaia de hartie si creion. daca vrei sa scrii colorat(parca asa tin minte) atunci dupa ce scrii mesajul,inainte sa il trimiti selectezi ceea ce vrei sa editezi, un nume de explu si apesi pe culoare sau bold,sau ce vrei tu
Citat:
citat din mesajul lui carla28

Simonapro, nu e de glumit cu paturicile prea mari si prea groase, asa cum ii spuneam si lui Monvas ( care vroia sa cumpere plapuma ), e mai indicat sa ai o paturica mica, usoara si subtire.

Floric, eu il scot zilnic afara, chiar daca ploua putin ( cum a fost azi), dar eu stau la casa si il tin mai mult in curte, sau il plimb pe o straduta din fata casei, evit multimea.

Provista, multumesc pentru sfatul cu edit, dar n-am reusit, la mine al 4 lea buton este PM. Sau poate n-am inteles cum mi-ai explicat, mai incearca o data, dar asa ca pentru o ardeleanca.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

25 martie 2009

Aris, , multumesc!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Aris, tot degeaba, nu se coloreaza si nici nu se boldeaza. In schimb am descoperit cu editarea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Pisigri, sunt un pic in ceata ca am citit printre randuri, de mine spuneai ca am prea multe medicamente pentru un simplu rosu-n gat? Sau si bb de Curea are probleme? Nu am inteles exact la cine te refereai, si eu ma plangeam ca s-a stabilit la Eva rosu-n gat, si atat medicul de fam cat si pediatrul ne-au recomandat Cefaclor 5ml/12h, supozitor cu novocalmin 1/6h si fenobarbital la 12h
Ce sa zic, am ramas tablou...am decis sa ma bazez pe instinctul matern, asa cum spunea si Ilinca, si nu i-am dat nici macar antibiotic in prima noapte, doar novocalmin. I-a sczut febra si a dormit ft bine. A doua zi, adica ieri, a facut iarasi febra , si am inceput cu Cefaclor. Toata ziua a avut ieri febra, ce sa zic, haos total, eu ii puneam supozitor, ea la 5-10 min facea kk si eu nu il mai gaseam, nu stiam daca sa ii mai pun unul sau nu. In fine, abia spre seara la somn i-a scazut febra, peste noapte nu a avut deloc si azi am luat-o de la capat. E ft mofturoasa, doar in brate sta, abia daca se mai joaca singurica 10 min, ea care statea si 2h fara atentie din partea mea. Nu ma plang, sanatoasa sa fie.
Ce sa mai zic ca sunt o desteapta si jumatate si am zis sa-l ia naiba de instinct matern, eu am imbolnavit copilul. I-am dat Hipp piersici, un borcanel care a stat in frigider si pe care l-am adus eu la temperatura camerei (tinandu-l in apa calda), doar ca aceasta "temperatura a camerei" era prea jos pentru ea. Ma tot gandeam ca e stupid sa mananci fructe calde, dar se pare ca au fost prea reci. M-am tot gandit si nu am alta explicatie, de tusit nu tuseste, nu ii curge nasucul, doar rosu-n gat cu febra.
Anyway, am asa multe de spus, m-am lungit cu problema asta. Oricum, sunt mai mult decat speriata de cat de usor prescriu dr antibiotice si pastile (cu stupoare am aflat ca fenobarbital nu se mai da la copii, iar la adulti numai cu reteta, iar Colargol, ca tot l-ati pomenit, are un ingredient interzis in farmacii - info aflate ieri, nu dati cu legume moi daca am fost mintita ).
Revin

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Imi pare tare rau. Sanatate multa; nu te supara ca nu zic nimic in plus dar nu stiu ce sa te sfatuiesc.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

IULIA, cum nu ai nimic de zis? Pai spune-ne ce progrese face fetita ta, ce, cat papa, merge in 4 labute, etc. De-astea de ale mamicilor, cam ce sporovaim si noi toata ziua

Iar am mancat ca porcu. Pai cum naiba sa mai slabesc eu in conditiile astea?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna mamici
nu m-am tinut pe promisiune ca semnez condica in fiecare zi de dimineata pentru ca....
stiti ca va ziceam eu ca ma simt rau si ma luase cu fiori cu gripa noua
ei bineeee... am varicela

asa ca de bine ce am inceput serviciul am si renuntat. Sunt exilata la domiciliu si tot cercetez bebele la fiecare schimbare de pampers sa vad daca i-au aparut bubele aferente. Pana acum ea are doar 3 puncte rosii fara vezicule cu lichid.

eu care am stat atata timp doar in casa, bine-nteles ca mie putea sa mi se intample
mai mult ca sigur m-am imbolnavit cand am fost cu bebele pt vaccinul de 6 luni
asta este

nu am apucat sa citesc prea mult din urma insa sper sa recuperez si sa reintru in ritm

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Of! Sanatate si tie. Sper sa nu ia si bebe mic varicela.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput