Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -
Raspunsuri - Pagina 5
miki-miki spune:
Tamaryllis 416µg L-metilfolat inseamna 0.416mg L-metilfolat (acid folic natural direct asimilabil care cica ar fi de 7 ori mai bun decat acidul folic sintetic. Femibion mai contine 0,400 mg acid folic sintetic. Eu am reusit sa-mi fac doza aceea de 1 mg L-metil folat cu Omnibionta care are 0,416 mg L-metil folat si 1 1/2 de Taxofit 800folsaure +metafolin care are tot 0.416mg +jum 0.208mg in total 1.04mg l-metilfolate si uraaaa
. Nu mai bag facultativ decat 2mg acid folic sintetic cu toate ca eu cred ca nu ar mai tb.
Balanta nu ti s-a spus ca 0,4 e mare deoarece tu faci stimulare, eu nu fac. Multumesc pt idee
, uite ce vreau sa fac. Mi-am luat seringi de insulina care sunt gradate si pun in ele 0,3 ml clexan. Ce ramane fol la urm injectie si asa impac si capra si varza (capra e dr si eu sunt varza ca am creieri varza
) Sau nu e bine ce fac, nu e steril?
Alla pe site-ul acela nu au decat Neevo cu DHA, am incercat eu sa iau si nu au Neevo simplu
, in concluzie raman pe amestecul meu magic. (Am sa-l pun pe I pag, poate ii mai este util cuiva). Ca sa definitivez "amestecul magic" mai imi tb 1,5 mg B1 si 1,8 mg B2, tb sa vad de unde le iau
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Tamaryllis 416µg L-metilfolat inseamna 0.416mg L-metilfolat (acid folic natural direct asimilabil care cica ar fi de 7 ori mai bun decat acidul folic sintetic. Femibion mai contine 0,400 mg acid folic sintetic. Eu am reusit sa-mi fac doza aceea de 1 mg L-metil folat cu Omnibionta care are 0,416 mg L-metil folat si 1 1/2 de Taxofit 800folsaure +metafolin care are tot 0.416mg +jum 0.208mg in total 1.04mg l-metilfolate si uraaaa . Nu mai bag facultativ decat 2mg acid folic sintetic cu toate ca eu cred ca nu ar mai tb.Balanta nu ti s-a spus ca 0,4 e mare deoarece tu faci stimulare, eu nu fac. Multumesc pt idee ) Sau nu e bine ce fac, nu e steril? Alla pe site-ul acela nu au decat Neevo cu DHA, am incercat eu sa iau si nu au Neevo simplu , in concluzie raman pe amestecul meu magic. (Am sa-l pun pe I pag, poate ii mai este util cuiva). Ca sa definitivez "amestecul magic" mai imi tb 1,5 mg B1 si 1,8 mg B2, tb sa vad de unde le iau![]() Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
BTW, tu crezi ca nu e suficient femibionul? daca il compari in mare cu neevo e adevarat ca e cam jumate din continul ...
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Creatza11 spune:
Dangabriela, eu am fost si la Uscatescu si la Avram (inainte sa-mi descopar mutatia)Mai intai am fost la Fundeni, unde, desi anal au iesit bune,mi s-a dat ceva tratament preventiv. Nu am fost multumita si m-am dus si la Coltea, si acolo au iesit bine, iar cand am fost dupa rez i-am spus Dr Avram ca facusem in per asta si mutatiile la Synevo, dar nu venisera rez. Dansa a zis foarte bine, a ramas ca daca imi iese ceva la rez la Synevo merg sa-mi dea trat, daca nu, ma caut in alta parte.Oricum, a zis sa nu iau trat dat la Fundeni, fiindca nu am nimic pana acum.( adica atunci)
danny, ce s-a intamplat cu Dr Uscatescu? ne poti detalia?
Nici eu nu stiu ce sa fac, la cine sa ma duc, la Avram sau la Uscatescu. dar cred ca am sa ma duc la amandoua cu mutatia asta pt MTHFR sa vad daca imi dau amandoua acelasi tratament( cu siguranta nu)apoi voi mai vedea.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
miki-miki spune:
Alla eu am reteta, am vrut sa cumpar si mi-au spus ca nu au Neevo simplu. Nu e sufic Femibionul de aceea iau si Taxofit folsaure 1 si jum.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Valentina_D spune:
buna seara fetelor,
si eu sunt banuita ca as avea aceleasi probleme ca si voi, urmeaza ca luni dimineata sa merg sa imi fac analizele pentru trombofilie (incerc de doua zile si nu reusesc din cauza serviciului). Am 3 sarcini oprite din evolutie si dr crede ca ar putea fi asa ceva.
In cazul in care rezultatele vor confirma, dr mi-a spus ca imi recomanda cu incredere mare spit Coltea, dr Avram.
V-am citit din umbra...asteptam sa raspundeti referitor la dr Avram. Am tot citit si eu din postari vechi ca in sarcina nu da tratament si parca nu ma impac cu acest gand, pentru ca la Fundeni mi-e extrem de greu sa ajung, desi locuiesc in Bucuresti.
Creatza11, poate o sa aflu de la tine mai multe informatii referitoare la dr Avram, daca aflii (am vazut ca esti din Pitesti..
si eu sunt de fel pitesteanca si mor de drag dupa orasul meu)
Eu vreau sa raman insarcinata, si chiar m-ar ajuta daca ati avea informatii referitoare la dr Avram si tratament in sarcina
Va multumesc
Valentina
Creatza11 spune:
Valentina
, mie dr Avram mi s-a parut ok, mult mai ok decat dr Uscatescu, macar a vb cu mine, m-a descusut, mi-a pus multe intrebari,m-a ascultat.
Pe cand la Fundeni dr nici macar nu a vb cu mine, asistenta Viorica mi-a zis rez, a zis ca e bine si mi-a insirat pe o foaie ce tb sa iau.Eram destul de confuza, daca era totul bine, de ce imi dadea tratam? la intrebarea asta mi s-a raspuns: preventiv.Am intrebat daca mai tb sa fac si alte anal si mi s-a spus ca nu, am intrebat daca pot ramane gravi, mi s-a spus ca da.Hm!!! Si asta dupa ce ca eram plecati de acasa de la 4 dim, iar inapoi am ajuns la 8 seara.O zi intreaga am stat atunci in Buc numai pt asta.Oricum dr era foarte nervoasa si vb foarte urat, sotul meu ii multumea lui Dumnezeu ca nu mi-a gasit nimic sa nu mai fiu nevoita sa ma intorc acolo. Deci eu de acolo am venit acasa cu gandul ca nu am nimic lagat de trombofilie, noroc cu voi, fetelor caci citindu-va mi-am dat seama ca de fapt ce mi s-a facut mie la Fundeni erau poate doar jum din anal. Dar ...sa vedem ce va fi....
danny1 spune:
creata,cu uscatescu s-a intamplat ca nu mai da semne de viata.a spus sa-i scriu cand renunt la protectie,i-am scris.nu a raspuns.i-am scris cand s-a confirmat sarcina de 2 ori,nu a raspuns.am sunat pe fix,nu raspunde,pe mobilul lui viorica taru-nu raspunde.la fel a patit dezamagita.rosca avea nevoie de scrisoare medicala,nu stiu daca acum a primit-o,dar cand am vb cu ea trecusera 2 sapt de cand i-a promis ca-i trimite si degeaba.eu voi incerca la un hematolog aici,sa vad.alta solutie nu am.imi musc limba sa nu le trimit un mesaj corespunzator.nu imi las politele neplatite.din principiu.iar gestul mi se pare mizerabil.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Creatza11 spune:
danny
, scuze...dar tot n-am inteles, la toate tel nu-ti raspundea nimeni sau nu ti-o dadea nimeni pe dr la tel?
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Balanta nu ti s-a spus ca 0,4 e mare deoarece tu faci stimulare, eu nu fac. Multumesc pt idee ) Sau nu e bine ce fac, nu e steril? Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
miki, nu stiu ce sa zic referitor la a folosi a doua zi 1/4 ramasa din fiola de Clexane din ziua anterioara. Nu stiu daca nu cumva Clexane-ul isi poate pierde calitatile daca e pastrat de pe o zi pe alta.
Dar stiu ca exista Fraxiparine de 0.3 (se gaseste la farmaciile Helpnet si Dona) (hematologul din Budapesta imi prescrisese Fraxiparine de 0.4).
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
catalina2307 spune:
miki - eu tot 0,3 fac, impart seringa in 4 si ochiometric las un sfert in seringa. Adevarul este ca nu am refolosit restul.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170