Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -
Raspunsuri - Pagina 6
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Alla eu am reteta, am vrut sa cumpar si mi-au spus ca nu au Neevo simplu. Nu e sufic Femibionul de aceea iau si Taxofit folsaure 1 si jum. Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
Deci i-ai intrebat pe canadieni si nu au decat cu DHA... naspa
Mai cautam alte variante...
Taxofit folsaure il iei din germania sau exista vreo sansa sa gasesc si in ungaria?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Valentina_D spune:
| citat din mesajul lui Creatza11 Valentina , mie dr Avram mi s-a parut ok, mult mai ok decat dr Uscatescu, macar a vb cu mine, m-a descusut, mi-a pus multe intrebari,m-a ascultat. Pe cand la Fundeni dr nici macar nu a vb cu mine, asistenta Viorica mi-a zis rez, a zis ca e bine si mi-a insirat pe o foaie ce tb sa iau.Eram destul de confuza, daca era totul bine, de ce imi dadea tratam? la intrebarea asta mi s-a raspuns: preventiv.Am intrebat daca mai tb sa fac si alte anal si mi s-a spus ca nu, am intrebat daca pot ramane gravi, mi s-a spus ca da.Hm!!! Si asta dupa ce ca eram plecati de acasa de la 4 dim, iar inapoi am ajuns la 8 seara.O zi intreaga am stat atunci in Buc numai pt asta.Oricum dr era foarte nervoasa si vb foarte urat, sotul meu ii multumea lui Dumnezeu ca nu mi-a gasit nimic sa nu mai fiu nevoita sa ma intorc acolo. Deci eu de acolo am venit acasa cu gandul ca nu am nimic lagat de trombofilie, noroc cu voi, fetelor caci citindu-va mi-am dat seama ca de fapt ce mi s-a facut mie la Fundeni erau poate doar jum din anal. Dar ...sa vedem ce va fi.... MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s) |
multumesc, chiar imi sunt de folos cuvintele tale
spune-mi, te rog cum sa procedeaza la dr Avram? faci programare?
Am nevoie de o zi libera ca sa pot sa vb cu dumneaei?
Eu am sa ma duc cu analize facute de Medlife...imi face pe loc si alte analize daca va considera necesar?
Stiu ca acolo se si plateste,nu?
multumesc
Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!
Valentina
miki-miki spune:
Balanta
nu vad de ce ar expira ala 0,1 ml de c;exan ramas in seringa, eu scot doar 0,3 ml din ea intr-o alta sertinga sterila . Ce ramane fac a2-a zi impreuna cu un clexan de 0,2 ml. Nu vad de ce nu ar rezista de pe o zi pe alta pt ca nu se combina cu o alta substanta cum preparam de ex pregnylul, numai contactul cu aerul l-ar supara si nu pe cel pastrat pt a 2-a zi pt ca la ala nu intra aerul, la cel facut in 1-a zi intra aerul . Dc ar fi asta at orice injectie care o preparam din 2 sol ar deranja-o aerul.
Stiu ca e fraxiparina de 0,3 dar aceea are alta substanta si dc incep cu ea tb sa raman pe ea toata sarcina, Uscatescu nu vrea sa mi-o schimbe apoi.
Cata
stiu ca tu aruncai 1/4 din ea dar e criza mare de clexan pe piata in mom asta, nu se mai importa
.
Alla i-am intrebat pe canadieni, si-au cerut scuze ca nu au in mom ac Neevo simplu si mi-au spus ca nici nu stiu cand il vor aduce. Taxofit folsaure cred ca gasesti si la unguri, poti da o cautare in maghiara sa vezi dc apare. In Ro e Taxofit dar nu folsaure+metafolin.
Fetelor mie tot timpul mi-a raspuns Uscatescu la mail, dar mereu i-am pus la titlu ceva care sa ii atraga atentia. Nu puneti titlu "buna ziua", sau "rugaminte", pui ceva de genul: "Sunt insarcinata si-mi tb urgent tratam" sau "imi tb urgent scrisoare medicala". Cred ca e asaltata de sute de mail-ri si face o selectie ochiometric. O sg data mi-a raspuns mai greu pt ca ii intrase mesajul la spam, dar mi-a raspuns. Si nu-i scrieti pomelnice, cat mai scurt ca se plictiseste femeia citind.![]()
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Danubia spune:
Clexanul asta nu-s injectii gata incarcate ? Pardon seringi gata dozate pe care le deschizi si te injectezi direct?
balanta_tm spune:
| citat din mesajul lui miki-miki Balanta nu vad de ce ar expira ala 0,1 ml de c;exan ramas in seringa, eu scot doar 0,3 ml din ea intr-o alta sertinga sterila . Ce ramane fac a2-a zi impreuna cu un clexan de 0,2 ml. Nu vad de ce nu ar rezista de pe o zi pe alta pt ca nu se combina cu o alta substanta cum preparam de ex pregnylul, numai contactul cu aerul l-ar supara si nu pe cel pastrat pt a 2-a zi pt ca la ala nu intra aerul, la cel facut in 1-a zi intra aerul . Dc ar fi asta at orice injectie care o preparam din 2 sol ar deranja-o aerul. Stiu ca e fraxiparina de 0,3 dar aceea are alta substanta si dc incep cu ea tb sa raman pe ea toata sarcina, Uscatescu nu vrea sa mi-o schimbe apoi. Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
miki
, asa suna ok; eu intelesesem ca vrei sa deschizi zilnic cate un Clexane de 0.4.Cum adica, vom ramane curand fara Clexane
? De unde se importa de nu vor sa il mai aduca?mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
miki-miki spune:
Balanta
e criza mare, nu se mai importa, se mai gaseste in farmaciile mai retrase sau in cele care au avut stoc mai mare. E produs de Laboratoire Aventis , Franta. Eu mai am cateva seringi acasa de la sarcina trecuta, mi le-am luat gratis atunci, sunt si scumpe pt o luna (30 de seringi) clexane de 0,4 costa 408ron, de 0,6 costa 530ron
Danubia sunt seringi preumplute
DOAMNE AJUTA!
miki-miki spune:
| citat din mesajul lui balanta_tm .............. miki , asa suna ok; eu intelesesem ca vrei sa deschizi zilnic cate un Clexane de 0.4.............. |
Nu ai cum sa deschizi o seringa de clexane, poate doar sa-i scoti pistonul ceea ce nu recomand. Eu doar scot din ea 0.3 ml intr-o alta seringa sterila de insulina care este gradata.
DOAMNE AJUTA!
balanta_tm spune:
| citat din mesajul lui miki-miki Balanta e criza mare, nu se mai importa, se mai gaseste in farmaciile mai retrase sau in cele care au avut stoc mai mare. E produs de Laboratoire Aventis , Franta. Eu mai am cateva seringi acasa de la sarcina trecuta, mi le-am luat gratis atunci, sunt si scumpe pt o luna (30 de seringi) clexane de 0,4 costa 408ron, de 0,6 costa 530ron Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
Au innebunit si astia

. Da' ce le-o fi venit sa nu il mai importe???? Asta imi mai lipsea, sa am si grija ca nu se va mai gasi Clexane
.mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
Danubia spune:
Doamne iarta-ma ! chiar ca-s nebun . Dar ma gandesc ca daca suntem n comunitatea europeana ar trebui , dupa logica mea , sa putem rdica pe baza de retzeta si platt ntegral medicamente din orice tara europeana . Luni am sa vorbesc aici , cunosc o farmacista dragutza sa vad cam ce imi raspunde . Si poate putem rezolva .

, mie dr Avram mi s-a parut ok, mult mai ok decat dr Uscatescu, macar a vb cu mine, m-a descusut, mi-a pus multe intrebari,m-a ascultat.