Scenariul vietii tale...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Scenariile sunt intotdeauna subiective, apartin persoanei.

Teoretic nu poti vorbi despre realitate obiectiva decat anuntand si sistemul de referinta. Practic pare suficient de obiectiv sa admiti ca suntem toti cocotati pe planeta asta sau ca afara ploua.

Personal gasesc mai optimista transformarea decat pierderea - renuntarea, care implica acceptarea ideii ca nimic nu poate fi salvat si singura sansa e finalul.
Cat subiectivism!

Cred ca orice decizie proasta are totusi capacitatea de a returna si ceva bun. Cand vorbim de scenarii de viata, putem doar transforma, fiindca nu exista cale de intoarcere la punctul deciziei initiale. Nu mai suntem aceiasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Viviana hai sa vorbim mai concret, am o vaga banuiala ca e o polemica de "etichete" ce facem noi aici.

Poti da un exemplu de "bucatica" pierduta si inlocuita de alta complet diferita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

RRox, s-ar putea sa ca ideile noastre sa se asemene in diferite puncte numai ca difera forma in care sunt expuse.

Am exemple de pierderi. Nu personale.

Din pacate nu mai pot continua conversatia care a devenit foarte interesanta, de altfel.
Sunt cu bagajele insirate prin toata casa.
Maine dimineata plecam spre Transfagarsan, Sighisoara si alte parti minunate ale tarii.

Si cred ca va fi si prima oara cand nu vom lua laptopul cu noi.
Relaxare totala.

Vacanta placuta si voua si sa me vedem cu bine.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput