Sarcina si bolile autoimune (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Imunofenotipare limfocitare (cuprind si NK si T)-in jur de 270 ron
anti nuclari-50
anti ADN- 50
eu sunt in pauza nu am mai scris ca nu am ce sa vedem la anul ce voi face sincer a-mi este si fica dar trbuie sa mergem inainte

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Uff, te imbratisez draga mea, tb sa ai forta sa mergi mai departe. Unde vrei sa mergi?Tot la Szeged sau te orientezi catre Budapesta?
Deci tb sa ma mai usurez de 370 ron. Imunofenotipare limfocite nu pot face la mine in oras, cam nasol

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki
daca imi aduc bine aminte eu am facut NK si T-urile la mine in oras si am platit 100 ron , sper ca imi aduc bine aminte dar daca trebuie intreb si goldi care este experta noastra in domeniu ma intreba unde le-am facut pt ca sunt mai detaliate.
mihaele
ma bucur sa te "vad" , sper ca esti bine , cand te-ai gandit sa incepi fiv-ul norocos?

Mergi la inceput

Stiu Luck ca le-ai facut la nemtzotei, ti-am zis at ca esti deosebita. Sa vad dc le pot face in Buc, tb sa ajung pana acolo dar am mai multe pb de rez si nu stiu dc le pot inghesui intr-o zi pe toate.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Am facut azi TSH-ul si e 2,9 , deci trebuie sa o iau de la cap , e valoarea de acum un an cand am inceput tratamentul.
Acum 3 sapt. era 0,030 , dar de 2 sapt am oprit trat. pt. ca m-am simtit f. rau si vad ca a crescut f. repede .
Abia sapt. viitoare ajung la endocrinolog , dar vreau sa incep de maine iar cu 25 mcg , voi ce ziceti ?
Sau sa incep direct cu 50 mcg ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor

Ma alatur si eu voua cu Anticorpi Antinucleari pozitivi cu un titer destul de mare 1:320.
Desi am ´citit si din urma, acum nu imi mai amintesc, asa ca ma fac nevoita sa va intreb ... mai e cineva cu factor antinuclear pozitiv ?

As avea o rugaminte la persoana care administreaza acest subiect , numai daca se poate, sa puna pe prima pagina si trimiterile la capitolele anterioare.
Va multumesc.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Am primit rezultatul la imunologice si am NK 717 normal 40-350 La a 2-a sarcina am luat prednison dar cred ca doza de clexan de 0,4 a fost prea mica si de aici esecul. La prima nu am luat nimic si am ajuns la 8 sapt, oare ac NK sa-i fi capatat dupa prima sarcina?
Goldi cat de urati sunt astea? restul analizeleo sunt bune. deseara ma pun pe citit, sunt tufa la cap asta. Asta tb sa-l mai invat

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Miki, sa ne luam de mana, caci si eu am CD16 si CD56 usor crescute!
Am sunat si la Victor Babes si am intrebat daca e posibil sa fie vreo legatura inre valorile astea si chlamydia si mi-a spus ca nu stiu
Nu stiu daca sa ma duc la Cornel Ursaciuc. Ma costa 150 ron consultatia. Daca merg degeaba? La cine sa merg oare?
Editez:Se pare ca o consultatie nu e chiar 150 ron. Am vb cu cineva care mi-a spus ca a costat-o 10 RON. Cred ca am inteles eu gresit!
Goldi, am observat ca si tu ai o usoara crestere a NK-urilor. La mine la concluzii scrie imunostimulare nespecifica usoara a celulelor NK. Ce e de facut? Tie nu ti-au spus ce NK-uri sunt crescute?
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

of a-mi pare rau ca aveti si balariile astea.
Luck da voi afce fiv anul viitor nu stiu exact cand dar voi face
Miki ce sa spun no coment
stefy13 draga mea si eu amnticorpi nuecalri pozitivce sa spun nu stie nimeni nimic la noi despre acesti anticorpi din pacate.
tamaryllissi no coment
Ce sa spun eu cred ca vom reusi si noi odata si odata sa avem bebei nostri. va pup si DD sa ne ajute!

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Fetelor dc gasesc infectia si scap de ea scad NK?
Mihaele
Tamy

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput