Sarcina si bolile autoimune (3)
Raspunsuri - Pagina 3
iepumic spune:
Bobocut,
stiu ca o parte dintre analizele de care spui se fac la Synevo, pt ca eu le-am facut acolo. cel mai bine este sa suni la ei si sa intrebi. In principiu nu trebuie facute programari insa ar fi mult mai bine daca ai merge intai la un medic sa iti recomande exact analizele care trebuie facute.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
bobocut spune:
iepumic Imi poti recomanda un medic la care sa ma duc care sa-mi dea sa fac astfel de analize? Pentru hormonale m-as duce la endocrinolog (Bajenaru), pt trombofilie la un hematolog (Avram, Uscatescu), dar pt imunolgice nu am nici cea mai mica idee...
Mersi
bobocut
georgia_c spune:
sal fetele
bobocut,din cate stiu io , si din cate mi-a zis si bajenaru , si alti medici ,la noi nu exista medici imunologi ..de ce nu incerci la un medic in germania,care sa-ti recomande analizele ...cred ca ar fi mult mai bine .. ne-ai mai lumina si pe noi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
miki-miki spune:
Danny pt tine http://www.synevo.ro/prolactina-hormon-al-supravietuirii-speciilor-hiperprolactinemiile-o-problema-de-sanatate-pentru-femeile-intre-20-50-ani/
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
danny1 spune:
multumesc,miki draga.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
bobocut spune:
iepumic Ti-ai facut cumva "imunofenotipare limfocitara" la Synevo? Eu am gasit urmatoarele tipuri de analize, dar nu stiu care ar fi pt limfocite B, T si NK.
Imunofenotipare limfocitara – autoimunitate
Imunofenotipare limfocitara – imunitate tumorala
Imunofenotipare limfocitara – infectii cronice
Imunofenotipare limfocitara – profil de baza
Imunofenotipare limfocitara – sindrom limfoproliferativ
georgia_c Din pacate nu am reusit sa obtin nici o trimitere la un doctor specializat pt ca nu am "antecendente". Adica aici te trimit sa-ti faci analizele astea dupa cel putin doua esecuri de fiv, iar eu vreau sa le fac "preventiv". Iar aici nu-ti poti face nici o analiza fara trimitere de la doctor (nu exista laboratoare unde sa te duci pur si simplu si sa-ti faci analize de "capul tau"). Banuiesc ca e totul legat de bani, daca ai trimitere analizele sunt platite de casa de sanatate. Nu stiu insa daca poti sa le platesti privat si nu stiu nici cit ar costa (cu siguranta insa mult mai mult decit in Romania).
Stiu ca exista o doctorita in Germania care e renumita pt problemele astea, are un site, din pacate, e totul in germana. Va trimit totusi un link cu o lista de analize (daca vreti, o sa incerc sa traduc in we). Dar uitindu-ma putin pe ea, am recunosc multe din ele si in lista de la Trombofilie.
http://www.immu-baby.de/dsr/behandlungsspektrum/probenmaterial.htm#gerinn
In rest, nu scrie prea multe pe site (decit cum e cu programarile, cum se pot trimite probele de singe la ea, etc.). Din pacate scrie ca rezultatele complete sunt gata in 12 saptamini... De aceea ma gindeam ca daca am analizele deja facute, ma pot duce direct pt tratament la ea. Desi cred ca tratament pt trombofilie dau si doctorii de la clinicile de fiv. Nu stiu cum e cu tratament in caz de probleme imunologice, daca se baga si la asa ceva.
Goldi Vad ca la tine scrie ca ai un usor imunodeficit limfocitar. Sa inteleg ca ti-ai facut analiza "imunofenotipare limfocitara" (limfocite B, T si NK)? Pot sa-mi spui si mie unde?
miki Daca crezi ca ar fi interesant sa pui lista cu analize de pe site-ul german, exista in sub forma unui fisier .pdf. Daca vrei ti-l pot trimite.
Va pup
bobocut
georgia_c spune:
bobocut, in primul rand multumim pt link, apoi , eu ma voi duce sper saptamana ce vine sa fac analizele imunofenotipare limfocitara.. insa ma voi duce la V.Babes
eu mi-am propus sa-mi fac asa :
1.Imunoglobulina G
2.Imunoelectroforeza
3.Imunofenotipare limfocitare (cuprind si NK si T)
4.Anticorpi antinucleari
5.Anticorpi Anti ADN
si mai vreau sa fac vreo 2 analize insa nu mai stiu cum le zice caci am hartia acasa ...
daca ai vreme sa ne traduci din lista de analize ar fi super .. nu cele care se intuiesc ce sunt .. ca anticoagulantul lupic sau MTHFR ... ceva ce nu prea se poate intelege din denumire ..doamne ce imbirlgatura de exprimare am avut
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
miki-miki spune:
Uff, mi-am luat o piatra de pe inima,
APTO <5 (normal <34),
Imunoglobulina G 1163 (normal 700-1600)
Am scapat?????????????? Pot sa-mi iau gandul de la balariile imunologice???
Profa Goldi ce zici? Mai tb sa fac ceva?
DOAMNE AJUTA!
mihaele spune:
miki este foarte bine ca au iesit rezultatele bune si eu am ATPO bun.imunoglobulina G buna si anticorpi nucelari pozitiv
eu zic sa faci si Imunofenotipare limfocitare (cuprind si NK si T)
Anticorpi antinucleari
Anticorpi Anti ADN
pup toate felele
Puisori dragalasi
miki-miki spune:
Mihaele nu te-am mai vazut de mult, ce mai faci? Ce planuri mai ai? Uff, si eu credeam ca am scapat de cap asta, ai idee cat ma costa analizele acestea?
DOAMNE AJUTA!