Sarcina si bolile autoimune (3)
Raspunsuri - Pagina 19
tamaryllis spune:
Buna fetelor! Pana la urma m-am urnit si am facut si anticorpii antinucleari. Mi-a venit rezultatul - negativ, din fericire!
Acum nu stiu daca sa mai repet sau nu NK-urile. Parca nu m-as mai stresa.
Pe de alta parte nu am mai repetat analizele pt coagulare:INR, timp de sangerare etc. Asta pt ca m-am hotarat sa nu mai mreg la Coltea, la Avram: daca tot nu da tratament, ma gandesc ca mai rau ma baga in ceata. Pe de alta parte, 0.4 Clexane pt MTHFR heterozigot si proteina S la limita inferioara, iar mi se pare mult.
Astept sa vad ce zice si Kovacs si mai vad. Un laborator unde pot face analize de coagulare sambata stiti? Ca la Synevo nu lucreaza tipul asta de analize sambata.
Cred ca o parte a mesajului trebuia postata la trombofilie
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
luck spune:
iepumic
sa-ti mai spun una , cunostinta mea care imi spunea ca tb evitata sarea iodata la hashi, care se trateaza de Hashi si care nu ramane insarcinata , mi-a mentionat printre medicamentele ce trebuiesc evitate si .......... spirulina !!!!!!!!
O fii , n-o fii !!!!!!
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
anabel79 spune:
Buna Luck
si eu am Hashimoto si am citit cat am putut pana in prezent....stiu sigur ca nu avem voie sa luam medicamente care stimuleaza sistemul imunitar spirulina, echinacea...chiar am auzit si la tv un endocrinolog care sustinea acest lucru, se pare ca noi avand anticorpi in exces acestia pot fi stimulati si de alte medicamente conexe....te pup
iepumic spune:
Neata!
Yoy!!!!!! Pai eu am sistemul imunitar la pamant si chiar am luat diverse pt stimulare: Imunostim, spirulina, catina. Mie dr. nu mi-a zis nimic de treaba asta dar o sa intreb. Pai si noi ce facem, luam toate virozele ? Pe ideea asta, inseamna ca nu avem voie sa facem nici vaccin (de orice fel)? Hmmm..
danny, asa e, sunt bune endorfinele, pacat ca de obicei sursa mea principala de endorfine este ciocolata .
tamy, sorry de late reply. Nu stiu unde se pot face sambata dar ai incercat la Bios Diagnostic?
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
georgia_c spune:
buna micutele
asa citisem si eu ca anabel79 ca nu avem voie sa luam medicatie care are la baza stimularea sist imunitar , si DA , nici vorba de vaccin
s-a tot povestit , pe aici pe la trombofilii , cum ca medicatia care stimuleaza sistemul imunitar , din pacate nu este selectiva , atunci poate stimula inclusiv anticorpi care la noi oricum sunt peste limita
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
anabel79 spune:
Buna fetelor...am fost azi la Institutul Victor Babes pentru imunofetipare limfocitara si ma gandeam sa va dau detaliile.In primul rand casieria se deschide la ora 09.00, chiar daca recoltarea incepe la 08.30...deci pe la 09.00 sa ajungeti acolo.Mergeti in spate la Imunologie urcati la et.1 si mergeti la camera 41 unde vi se completeaza o foaie cu preturile fiecarei analize pe care o doriti apoi mergeti la casierie:
preturi valabile: imunofetipare limfocitara 321,5 ron, ANA, AMA,ASMA si anti celula parietala 88 ron, anti ADN 44 ron.
Sper sa fie bune rezultatele care se elibereaza vineri dupa 11.00.
Ma gandeam sa ma opresc cu rezultatele la imunologul Surcel poate stie despre legatura dintre anticorpi si infertilitate.
pysypisi spune:
Buna fetelor!
Acum am dat si eu peste acest topic...
Despre mine pot sa va spun ca sunt insarcinata in 16 saptamani si 3 zile,sarcina este obtinuta prin fiv.Am facut analizele care mi-au fost recomandate de dr,printre care si anticorpi ant-nucleari care mi-au iesit pozitivi,i-am repetat si la fel mi-au iesit iar valoarea este de 1/320.Dr meu m-a trimis la spitalul Colentina la dr Coman Tanasescu.Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Daca stiti mai multe desre acesti anticorpi in sarcina astept detalii.Pana vineri cand o sa merg la dr...poate ma mai linistesc...Despre acest dr ce stiti???
+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
stefy13 spune:
Pysypisi
si eu am aniticorpii anti nucleari pozitivi cu acelasi titer ca si tine 1:320. Din nefericire eu am 2 fiv-uri esuate, la cel de-al 2 facand o hiperstimulare groaznica.
Prea multe despre acesti anticorpi nu se stie ...asa ca ar fi binevenite informatiile ce le vei obtine tu de la dr.
Te asteptam cu detalii.
Sarcina usoara in continuare.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefy13 Pysypisi si eu am aniticorpii anti nucleari pozitivi cu acelasi titer ca si tine 1:320. Din nefericire eu am 2 fiv-uri esuate, la cel de-al 2 facand o hiperstimulare groaznica. Prea multe despre acesti anticorpi nu se stie ...asa ca ar fi binevenite informatiile ce le vei obtine tu de la dr. Te asteptam cu detalii. Sarcina usoara in continuare. Mutatia protrombinica G2021u 0A - genotip heterozigot Factor antinuclear pozitiv OATS girl FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit |
Imi pare rau pt esecurile tale...tu unde ai facut analizele???
Eu o sa merg la Colantina la dr Coman Tanasescu...abia astept sa vad ce-mi zice.Din cate am inteles,nu afecteaza sarcina ci pe mine...
Si tie nu ti-a dat nici un tratament?
Ai vre-un simptom,ca eu nu,ma simt foarte bine.
Cand ti-a luat sange pt analiza ti-a facutt exact ca la orice analiza de sange,ca am inteles ca ar fi un alt mod de a preleva...si din cauza asta este posibil sa dea eroare...
+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pysypisi Imi pare rau pt esecurile tale...tu unde ai facut analizele??? Eu o sa merg la Colantina la dr Coman Tanasescu...abia astept sa vad ce-mi zice.Din cate am inteles,nu afecteaza sarcina ci pe mine... Si tie nu ti-a dat nici un tratament? Ai vre-un simptom,ca eu nu,ma simt foarte bine. Cand ti-a luat sange pt analiza ti-a facutt exact ca la orice analiza de sange,ca am inteles ca ar fi un alt mod de a preleva...si din cauza asta este posibil sa dea eroare... +16 DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!! |
Cand am facut eu analizele mi-au luat 16 flacoane de sange, atunci facand si pt trombofilie si hormonale , un set aproape compet de analize.Sangele a fost prelevat normal, nu a fost nimic deosebit.Eu am facut toate analizele in Germania.
In ceea ce priveste simptomele ... eu am permanet picioarele reci ..dar asta am inteles ca e posibil sa fie de la anticorpii antitiroidieni, pe care insa nu i-am testat inca., celelalte analize TSH,FT3,FT4, cotizol basal fiind bune.
In ceea ce priveste tratamentul pt ANA in timpul fiv-ului, am avut nenumarate discutii cu dr mea, care mi-a prescris cortizon, insa mult prea tarziu, la care s-a adaugat si hiperstimularea ovariana intr-o forma severa ceea ce a dus la un rezultat negativ.
Ne incarcam bateriile si mai incercam ...fiv-ul este singura modalitate pt noi de a avea un bebe.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit