Sarcina si bolile autoimune (3)
Raspunsuri - Pagina 20
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefy13 [quote]citat din mesajul lui pysypisi Cand am facut eu analizele mi-au luat 16 flacoane de sange, atunci facand si pt trombofilie si hormonale , un set aproape compet de analize.Sangele a fost prelevat normal, nu a fost nimic deosebit.Eu am facut toate analizele in Germania. In ceea ce priveste simptomele ... eu am permanet picioarele reci ..dar asta am inteles ca e posibil sa fie de la anticorpii antitiroidieni, pe care insa nu i-am testat inca., celelalte analize TSH,FT3,FT4, cotizol basal fiind bune. In ceea ce priveste tratamentul pt ANA in timpul fiv-ului, am avut nenumarate discutii cu dr mea, care mi-a prescris cortizon, insa mult prea tarziu, la care s-a adaugat si hiperstimularea ovariana intr-o forma severa ceea ce a dus la un rezultat negativ. Ne incarcam bateriile si mai incercam ...fiv-ul este singura modalitate pt noi de a avea un bebe. Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot Factor antinuclear pozitiv OATS girl FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit |
Iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa ai un bebe!!!
Si eu m-am chinuit foarte mult pana m-am hotarat sa fac fiv si Dumnezeu mi-a ajutat si am ramas din prima.Eu ca si tratament dupa FIV am luat utrogestan,predninson,cycloproginova,aspenter.
Ceea ce ma nelamureste este...daca aceasta analiza trebuia facuta inaintea fiv-ului???
Am facut toate analizele care le-am primit dar printre ele nu se afla si cea a ANA...
Mi-a fost data sa o fac doar acum in setul de analize pt gravide...
+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
miki-miki spune:
Stefy acum am citit, imi pare tare rau ca nu ai reusit. Cortizon cand ti s-a dat?
Pysypisi eu din ce am citit ac ANA afecteaza implantarea si pt asta se da cortizon, tu ai luat si bb s-a implatat. Ai trecut de faza critica, nu cred ca tb sa-ti mai faci pb acum pt ca esti in sapt 16.
Am citit ca ti se intaresti burtica, pt asta face bine un masaj usor in zona respectiva. Metoda ac dadea rezultate la o fata de la sub "Gravi prin FIV", acum 1 an si ceva.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki-miki Stefy acum am citit, imi pare tare rau ca nu ai reusit. Cortizon cand ti s-a dat? Pysypisi eu din ce am citit ac ANA afecteaza implantarea si pt asta se da cortizon, tu ai luat si bb s-a implatat. Ai trecut de faza critica, nu cred ca tb sa-ti mai faci pb acum pt ca esti in sapt 16. Am citit ca ti se intaresti burtica, pt asta face bine un masaj usor in zona respectiva. Metoda ac dadea rezultate la o fata de la sub "Gravi prin FIV", acum 1 an si ceva. Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) Caut pregnyl........... ieftin |
Mersi frumos pt incurajari
Sper din tot sufletul sa fie asa cum zici tu
+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
luck spune:
anabel
prednison e voie?
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
iepumic spune:
Buna dimineata, dragele mele.
Am deschis capitol nou: aici.
Am incercat sa actualizez listuta noastra, din pacate insa nu am avut timp sa caut prin tot topicul toate datele fiecareia dintre voi. Asa ca daca vreti sa adaugati, modificati ceva spuneti-mi si, de asemenea, daca am uitat pe cineva imi cer scuze!!!!!!!!!!!!!
Pentru mine e destul de proasta vestea cu medicamentele pentru intarirea imunitatii fiindca eu am tot luat. Poate asta este si motivul pentru care nu reuseam sa-mi reglez tiroida. hmmm...
Asadar va invit la capitol nou si va doresc sa aveti un 1 Martie superb!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.